Evi terk ettim

Konu neydi geceki bi bakayım bende

Akıl yasta degil basta... Kızım yuvası bozma el için diyebilirler
Bilmiorum ki. Eşinin biraz şiddet eğilimi var gibi.Neden çocuk yapmadın?Bunun sebebı vardır muhakkak.Madem çok paraları var bi işleö yapmadın diye düşman kesildiler sana.

Boşan kaç uzaklaş diyemem, nolacak canım altı üstü Bi tokatta diyemem ama özür dileme şekli çok kırıcı maalesef bu net söyleyebilirim.Boşanmak istiyorsanız lütfen bu mesajıda telefon numarası gözükür şekilde ss alıp saklayın.Boşanmak istemiyorsanız lütfen özrünün daha beter olduğunu anlatın.Umarım pişman olmayacağınız Bi karar verirsiniz

Bilmiorum ki. Eşinin biraz şiddet eğilimi var gibi.Neden çocuk yapmadın?Bunun sebebı vardır muhakkak.Madem çok paraları var bi işleö yapmadın diye düşman kesildiler sana.
Şöyle islemden sonrasi bunlar oldu baska yerde yaptirmis hata vermis dudaģi duzeltmemi istediler bunu yapmamin 2 nedeni var 1.maddeyi bilmiyorum 2.risk alsam ve daha kotu olsa bilerek yapti diyeceklerdi yapmadiğim icin esim kucuk eltim gorumcem tepki koydu ki maddi durumu onunda cok iyi konu aslinda para değil beni hedef almislar gorumce

Evt büyük eltin iyi niyetli olgunmuş...İyi düşün...
Tutuşmuş senin kocan.Yaptığı çok yanlış.Ailenızle konuşun.Buyukler en dogruyu bılırler.Bedavaya işleö yspmadınız diye sızebunları yapan insanlar bence dogru ınsanndeıller
Seviyorsan süründür ama geri dönme bi kaç gün. Boşanacağım diye de blöf at. Hem bu korkuyla kardeşine de demediği kalmaz seni korumuş olur. Tokat atacak duruma bi daha gelmemenizi umuyorum
Şöyle 2 gun onceki olayda sessiz kaldi ve sadece gorusme dedi ama bugun ne hikmedse doldurusangeldim diyor ki bende inanmiyorum buradaki arkadaslar birseyi farketmis hediye konusu acaha benim istediğim sete vs kanacağimi mi dusundunhadi diyelim eve geri döndüm ona eskisi gibi hisssetemem 27 yasinda mesleğim var ailem srkadaslarim var eğer donersem bak nasilda döndün der ki kardesiyle kus kalacağini asla dusunmuyorum

Sorunlar aynı be güzelim sade kişiler farklı...
İşler bu noktaya gelince üzüldüm başkaları yüzünden evlilik bitmemeli demekki degmez bi adam...
Persembenin gelisi carsambadan belli olurmus ben fark edemedim o benim hatam hatadan bir ders cikaracağimi dusunemezdim her zaman hakkini savunman gerekmis hayat bugun cok guzel yuzume vurdu

Pisman insan o tarz bir mesaj yazmaz, masum goruyor kendini, iki hediyeyle telafi olacagini zannediyor.
Madem doldurulusa gelmis ailesiyle gorusmemeyi kabul ederse affet

Kardesi ile mesafe koysa bari

Seni cekemiyolar belki de

can özüm mü?

Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.

Konuyu okurken daha mesajdaki bu sözleri görür görmez aynı şeyi hissettim. Şimdi sizin mesaja kadar da özellikle okumaya devam ettim yorumları ki benden başkası da böyle hissetti mi diye. Bir siz ve diğer başka arkadaş aynen benim takıldığım noktaları belirtmişsiniz.

Ben whatsup mesajını görür görmez inanmamıştım da bakalım neler olacak diye okumaya devam ediyordum yine okumaya devam... bakalım daha neler olacak..

Şu anda yorumların 16. Sayfasını okumaktayım.
Konu sahibi birşeyden aşırı rahatsız oldum.
Şu ana kadar enaz .. geri dönüp saymadım ama habire “çocuğum yok” yazmışsınız.
Bir kere yazılır, iki kere yazılır.
16 sayfalık yorumlarda enaz 10 kere..
Bir gariplik te burada var..

Neyse okumaya devam.
Bakalım daha neler çıkacak?

Konu sahte ya da değil bilemiyorum
Ama
Böyle durumlarda evden eşyalarını al ve uzaklaş akşam geldiğimde seni görmek istemiyorum derdim ben
Evi terketmek külliyen terkedene zarar bence
O hatalı ise o gidecek !!! Ne diye düzenimden eşyalarımdan duşumdan olayım ben

Seni hediye ile kandırmaya çalışıyor ne demek istediğin seti alalım ben buna daha da çok sinirlenirdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…