- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Kesinlikle ben yazdim tatmin oldun mu bak bide gecistiriyorum ne piskinsiniz birde sokayet ediyorsunuzSaat farkı var ok
KOnu sahibi açıklayamıyor geçiştirip duruyor..
Cİnnetticiim aynı uygulamadan bende de var kendisi yapmış dedi de daha bir dikkatli baktim şimdi
Sanki yazılar tek elden çıkmış, yazılmış gibi...
KOnusu gerçek olabilir ama eşiyle msjlaşma fotosu falan düzmece.
( işine gelmeyecek şimdi çık konumdan diyecek konu sahibi)
Zaten şikayetimi yaptım çıkıyorum..
Bys
Siz gorumcemi hasetlikten estetik yapmadiğimi iddia eden kisisiniz o yuzden sizin esimle ilgili yorumlarinizi beni ilgilendirmiyor.Saat farkı var ok
KOnu sahibi açıklayamıyor geçiştirip duruyor..
Cİnnetticiim aynı uygulamadan bende de var kendisi yapmış dedi de daha bir dikkatli baktim şimdi
Sanki yazılar tek elden çıkmış, yazılmış gibi...
KOnusu gerçek olabilir ama eşiyle msjlaşma fotosu falan düzmece.
( işine gelmeyecek şimdi çık konumdan diyecek konu sahibi)
Zaten şikayetimi yaptım çıkıyorum..
Bys
Sadece uzuluyorum erkeğin okuz olduğunu savunan insanlar uzucu 2019 boyle insanlarla karsilasmakYeterince üzülmüşsünüz kendi sorunlarınıza,hiç görmediğiniz ekran arkasındaki kişilere takılmayın
Eltiye kizgin değilim kendini aileye sevdirmek istiyor 22 yasinda genc daha ilerde ayni sevgiyi duyabilicek mi supheliHer ikisinede yazık
Eltisini sevmedim bende ama işte
Sadece uzuluyorum erkeğin okuz olduğunu savunan insanlar uzucu 2019 boyle insanlarla karsilasmak
birbirimixeHayırlısı olsun diyelim
Karar senin
Sırf görümcen yüzünden böyle yapması yanlıştı keşke hiç muhattap olmasaydınız ben evden biriyle kavgalı olunca odaya çekilirim
aslinda tahrik olduğumda sakin olsaydim en azindan saygimiz bitmezdi siddet apayri bir konu kafam o kadar karisik ki inanin bir gorumcenin evliliğimi nasil bu kadar etkilediğine halen sasiriyorumYeterince üzülmüşsünüz kendi sorunlarınıza,hiç görmediğiniz ekran arkasındaki kişilere takılmayın
Hanfendi size tek bir soru sorucam niye ?Kocanız öküz değil, tam bir beyefendi . Sizi de çok seviyor .
Oldu mu?
Tatsız bir konu yaşamışsınız kocanızdan duymak istediğiniz sözleri gelip burada paylaşmışsınız . Ne diyelim git istediğin seti al Harika kocana sarıl attığı tokatı unut. Yine yapsa bir set daha iste. Naif kocanızda, sizde aynı kafAdasınız çünkü.
Sadece uzuluyorum erkeğin okuz olduğunu savunan insanlar uzucu 2019 boyle insanlarla karsilasmak
Benim Babaannem ve Dedem yüzünden anne babam boşandı, halam yüzünden evliliklerinin ilk günlerinde annem tokat yemiş.. Yazık öyle insanlarabirbirimixe
aslinda tahrik olduğumda sakin olsaydim en azindan saygimiz bitmezdi siddet apayri bir konu kafam o kadar karisik ki inanin bir gorumcenin evliliğimi nasil bu kadar etkilediğine halen sasiriyorum
oyle mi dusunuBoşanmak kadar zor bir şey yok.asla böyle bir şeyden boşanmayın.süründürün korksun biraz yeter.bak özür dilemiş sizi seviyor belli.bir hata yapmış 2.şansı hak ediyor .seviyorsanız boşanacağım demeyin asla.görüşmeyin görümce ve eltiyle.her şerde bir hayır var.onlardan kurtulursunuz muhatap olmazsınız
sinirimi bozan şu oldu mesaji benim attiğimi sanandan tut zenginliğe ozendiriyorsundan esinle resminizi googleden buldum diyen insanlar yorum yapiyor boyle olunca dayanamiyorum sakinliğimi korumaya calisiyorum insanlar onlara tepkigosterince soyle boyle diyorlar inanmazsin cik konumdan ama hayir oysaki öğlen cok saygili yorum yapan adkadaslarimin bakis acilari fikirlerimi değistirdi belki ben bu gece eve gidicektim esimin hir ozrune hediye kanicaktim bu arkadaslar sayesinde farkli baktim olaya boyle insanlar varken bir yandan adam kadina hediye mi alirmis yok efendim bunlari ben yazmisim gibi sacma sapan seyler yazan arkadaslar var gorumcemin ismi derya benim değil ismimi size ozelden verebilirimŞimdi konu, sahibi adın sanırım derya konuda yazmışsın. Derya hanım sizin, şuan evliliğini bitiyor. Bunun farkındasınız değil mi? Yani şimdi bir kişi hadi gezelim londra ya gidelim toronto ya gidelim takı setini alayım vs yazar mı yazar. Belli ki, maddi bir sorun yoktur. Ama onu yazan insanlar kk da derman arar mı? Öyle lüksleri olan insanların genelde yaşam koçlar vs olur doğal olarak sizi yadırgamaları normal, ben saatte bir sorun görmediğim için bana gerçekçi geldiniz velev ki değilsiniz ben ne kaybettim hiç. Bu sitede kib yani şikayet butonu var inandırıcı bulmayan şu şu bana mantıksız geldi der şikayet eder. Siz açıklarsanız inanır inanmaz onu bağlar. İnanmayanın da burada laf ustalığına bürünmesine sayfalarca yazmasına anlam veremediğim gibi, sizin de her sizi destekleyene ben de dahil bana böyle böyle yazdılar bak üst konuda ne yazdılar vs diye kamoyu oluşturma çabanızı yersiz görüyorum. Ben ibandım o inanmadı sorun mu yani evliliğiniz bitiyor vuna odaklanın lütfen çünkü zaten hepimiz kim ne yazmış okuyoruz saygılar
Bunlar boşanma sebebi mi? Çocuklu ve mesleğiniz olmasaydı boşanmayacak mıydınız? Bana " ben siddeti asla kaldiramam, böyle biriyle evli kalmak istemiyorum, boşanacağım" deseydiniz sizi desteklerdim.
Farkında mısınız elti ve görümce yuvamızın altına dinamit koyup patlattılar ve kendileri mutlu mesut yaşamaya devam edecekler. Olan size olacak. Üçüncü şahısları çıkarmadan bu kararı vermeyin. Ya da elti ve gorumcenin de size yaşattıklarını siz de onlara yaşatın.
Yo yo isim benim için önemli değil konu sahibi hanım yazmak uzun olunca dedim öyle. Bakın haklısınız ama size güzel bir bilgi vereyim gözardı et yazan yere tıklarsanız o kişilerin yazılarını görmez kendi sorununuza odaklanırsınız.. Merak etmeyin onlar öyle dedi diye öyle olmazsınızoyle mi dusunu
sinirimi bozan şu oldu mesaji benim attiğimi sanandan tut zenginliğe ozendiriyorsundan esinle resminizi googleden buldum diyen insanlar yorum yapiyornboyle olunca dayanamiyorum sakinliğimi korumaya calisiyorum insanlar onlara tepkigosterince soyle boyle diyorlar inanmazsin cik konumdan ama hayir oysaki öğlen cok saygili yorum yapan adkadaslarimin bakis acilari fikirlerimi değistirdi belki ben bu gece eve gidicektim esimin hir ozrune hediye kanicaktim bu arkadaslar sayesinde farkli baktim olaya boyle insanlar varken bir yandan adam kadina hediye mi alirmis yok efendim bunlari ben yazmisim gibi sacma sapan seyler yazan arkadaslar var gorumcemin ismi derya benim değil ismimi size ozelden verebilirim
Ben eşinizin niçin tokat attığını çözemedim.Eltiye kizgin değilim kendini aileye sevdirmek istiyor 22 yasinda genc daha ilerde ayni sevgiyi duyabilicek mi supheli
Ha bunu bilmiyordum tesekkur ederim yeni uye oldum da 2 gun once cok sağolun sibelizm hanim ☺Yo yo isim benim için önemli değil konu sahibi hanım yazmak uzun olunca dedim öyle. Bakın haklısınız ama size güzel bir bilgi vereyim gözardı et yazan yere tıklarsanız o kişilerin yazılarını görmez kendi sorununuza odaklanırsınız.. Merak etmeyin onlar öyle dedi diye öyle olmazsınız
Bende esimle cocuk yüzünden tartıştım , yazmis bana " Gezdireyim sana bütün Avrupa’yı! Edirne, Çorlu, Tekirdağ, Keşan… Dolaşalım bütün Avrupa’yı anasını satayım. " Yazmış.. Var boyleleriŞimdi konu, sahibi adın sanırım derya konuda yazmışsın. Derya hanım sizin, şuan evliliğini bitiyor. Bunun farkındasınız değil mi? Yani şimdi bir kişi hadi gezelim londra ya gidelim toronto ya gidelim takı setini alayım vs yazar mı yazar. Belli ki, maddi bir sorun yoktur. Ama onu yazan insanlar kk da derman arar mı? Öyle lüksleri olan insanların genelde yaşam koçlar vs olur doğal olarak sizi yadırgamaları normal, ben saatte bir sorun görmediğim için bana gerçekçi geldiniz velev ki değilsiniz ben ne kaybettim hiç. Bu sitede kib yani şikayet butonu var inandırıcı bulmayan şu şu bana mantıksız geldi der şikayet eder. Siz açıklarsanız inanır inanmaz onu bağlar. İnanmayanın da burada laf ustalığına bürünmesine sayfalarca yazmasına anlam veremediğim gibi, sizin de her sizi destekleyene ben de dahil bana böyle böyle yazdılar bak üst konuda ne yazdılar vs diye kamoyu oluşturma çabanızı yersiz görüyorum. Ben ibandım o inanmadı sorun mu yani evliliğiniz bitiyor vuna odaklanın lütfen çünkü zaten hepimiz kim ne yazmış okuyoruz saygılar
Kimm?Bende esimle cocuk yüzünden tartıştım , yazmis bana " Gezdireyim sana bütün Avrupa’yı! Edirne, Çorlu, Tekirdağ, Keşan… Dolaşalım bütün Avrupa’yı anasını satayım. " Yazmış.. Var boyleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?