Evi terk ettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef babam bugün kpyi aradı kızımla oglun hakkında konuşmak istiyorum bir saat gelebilir misin dedi . Adam çok yorgunum gelemem dedi. Annemde eşimle konuşmamı istemiyor ama ben az önce esseklik ettim aradım ve yarın sevgili babacgina yardıma gidiyormuş ve hicbirsey anlatmamis. Herşey düzelecek falan filan diyordu kapattım yüzüne .

Niye babanız arıyor kayınpederi,niye siz arıyorsunuz eşinizi?
Madem böyle yapacaksınız niye eşyaları toplayıp çıkıyorsunuz evden?
Sizi ciddiye alan yok şuan karşı tarafta farkında mısınız?
Barışıp eve dönecekseniz bile bu şekilde olmaz.
Durun ailenizin yanında bir süre, kimseyi arayıp durmayın.

Bende anlamadım gerçekten neden bu refleks. Adamın kaybetme korkusu yaşamasına engel oluyor. Siz ayrılmış gibi yapıyorsunuz. Gercekte bu ilişki değil bağımlılık.

Zorla da olsa barışacaksınız yani öyle görünüyor burdan.
Dövmüyor,aldatmıyor sonuçta sabredilmeyecek bir şeyi yok diye düşünüyorsunuz resmen.
Ama size hissettirdiği değersizlik hissi sizi tüketir asıl. Onu fark etmiyorsunuz.
Bir yerden sonra bir bakmışsınız iki dokunsa en azından olsa da olur olmasa da olur diye düşünmüyor benim farkımda baksana kıvamına gelmişsiniz.
Kolay olan yol ilk baş cazip gelebilir ama insanı tüketir.
Zor olan yol belki 2-3 sene tüketir ama sonrası ferah olur.
Gidiş yolunu doğru seçmek gerek.
Ve o gidiş yolunda önce kendini ve özgüvenini düşünmek gerek.
Çocuk bile sonra gelir şu durumda.
Siz iyi olmazsanız karnınızdaki bebek de iyi olmaz doğduktan sonra çünkü.

Babam kpyi oğlunun yediği haltlari anlatmak ve benim kafama göre evi terketmedigimi anlatmak için aradı. Ama sonuç hüsran tabi . Ya eşimin ailesi öyle bir aileki babanin çocuktan haberi yok çocuğun babadan . Neyse bende eşimi aradimki durumu biraz ciddiye alsın falan diye ama inanın esseklik ettim bende farkındayım vallahi . Şuan ağlıyorum gerçekten ciddiye alan yokmuş beni adam hala babasina yardıma gidiyor bende hem s. Git lafıni yiyip hemde hala birşeyler düzelir diye uğraşıyorum acizligin bu kadarı işte

Gerçekten öyle çok doğru söylüyorsunuz ama işte salak kafam duzeltebilirim sanıyorum hala . O kadar umursamaz bir aileye düşmüşüm ki. Yani şuan öyle bir durumdayimki eş kisisine sarılıp bize neden bunu yaptın diye aglayasim geliyor. Kabul edemiyorum değersizlik hissini asla kabul edemiyorum birşeyler yapmak istiyorim ama onuda elime yüzüme bulastiririyorum

Oncelikle Allah yardimciniz olsun. Hikayeniz bi yakinim dolayisiyla cok tanidik geldi.Size hem cok kizdim hemde yakinimin yasadigi olaylar gozumun onune geldi daha cok sinirlendim. Biraz kendinize guvenseniz ozguveniniz olsa gelecekten korkmazsiniz. Madem esinizin cok hatalari vardi neden tedaviyle cocuk yaptiniz. Ailesinin bile umrunda degil. Sen hamilesin diye hic biseyi birakip gitmicenden bence esinin aileside cok emin. Biseylere karar verirken ve bu gelecekle ilgiliyse fevri davranmicaksin.ustelik hamielsin cocugunu dusuneceksin. Hic mi okumuyo musunuz eger evi biri terk edicekse bu erkek olmali diye bas bas bagiriyo avukatlar.madem oyle evden esinizi gondericektiniz. Ailenizde ne guzel arkanizda onlar yaninizda olucakti desteklicekti. Guzel bir tedbir nafakasi baglatip kendinizi garantiye alicaktiniz. Bakin o zaman geri donuyo nu donmuyo mu. Hos donsede senin kocadan hayir yok. Asla yadirgamiyorum ama aklini basini al. Allah saglicakla cocugunu kucagina aldirsin insallah

Neden birbirinden habersiz baba-oğul ilişkisinde bak kızım terk etti(!) ama kızımın suçu yok olay söyle diye anlatma gereği duyuyorsunuz ailecek?
Babasından zılgıtı yer de en azından şimdilik bir dahaki olaya kadar özür diler diye mi?
Ailedeki tek mantıklı kişi anneniz sanırım ama mantıklı olduğu için dinleyen yok.
Sizi aile evinden kovan da yok üstüne o adama gitme diyorlar daha ne istiyorsunuz ki?

Babanızın yaptığı da yanlış. Kayınpederinize niye evden gittiğinizi açıklamak zorunda değil. Merak eden kendi arar sorar.

Evden eşyalarınızı alıp çıkıyorsunuz, eşiniz ciddiye alacak olsaydı alırdı. Özellikle hamile olmanızdan ötürü, ondan ayrılmayacağınıza emin, o yüzden rahat bu kadar. Siz de hakli çıkarıyorsunuz eşinizi ailece.

Bende anlamadım gerçekten neden bu refleks. Adamın kaybetme korkusu yaşamasına engel oluyor. Siz ayrılmış gibi yapıyorsunuz. Gercekte bu ilişki değil bağımlılık.
Vallahi birden aradım güya diyecektim ki çaba göster biraz . Adam bana dediki " üzülme güzelim herşey düzelecek bende yarın babamgilin oraya zeytin toplamaya gideceğim kışlık yagimizi alacağım . Yarın gelip seni alicam " ben tabi beynimden vuruldum dedimki " babana şöyle evladinin peşine düşsün sende kendine çeki düzen ver ve çabala " sonra kapanıs ve ağlama

Haklısınız yerden göğe kadar . Ama ne bileyim işte mallık bende aramamaliydim bende sanıyorum ki bunun annesi şey hani saf diyelim ve kadın hicbirsey ogretememis bir kadına nasıl davranılır falan filan yada bir aile nasıl olunur bilmiyorlar . Bende annelik yapıyorum işte elin akillanmazina

Adamdaki rahatlığa bak

Amin

Adam sizi o kadar ciddiye almıyor ki…
Siz de hala çok ilgisiz diye tasvir ettiğiniz babasından medet umup baban peşine düşsün diye arıyorsunuz
Ben anladım sizi,adam babadan korkuyor biraz. Ee haberi olsun git karına sahip çık desin o da normalde yapmayacağı halde gelsin kapınıza istiyorsunuz.
Ve normalde babasında korkan adamın babası neden yuvası ile ilgili ültimatom vermiyor diye kızıyorsunuz.
Aslında baba-oğul ilişkisi yok garip aile diye kızıyorsunuz ama madem böyle korku imparatorluğu ile yönetilen bir ilişkileri var evladının yuvası ile ilgili de korku salsın istiyorsunuz ama tutmaz o iş.
Şimdi tutsa bir dahaki kavgada tutmaz.

Allahim resmen cabala affettir diye yalvariyosunuz ya. Siz boyle yapinca deger olmuyo iste umrundada olmuyo.kesinlikle muhattap olmayin ne ailesini ne esinizi aramayin bi farkina varsinlar ya niye hem babaniz hem siz ariyosunuz. Gercekten mantikli hareket edin lutfen ya ezdirmeyin bu kadar kendinizi

Tedaviyle çocuk meselesini konumda açıklamıştım sanıyorum . Ama yinede söyleyeyim tedavi esnasında borç harç meselesi ortaya çıktı hemen ara verdim ama çoktan olmuş bile. O yakınınız nasıl şimdi yeniden bir hayat kurabildimi kendine atlattimi zor zamanlari

Haklısınız anlık bir şeydi yapmamam gerekirdi kendimi iyice basitlestirdim . Biliyorum her zamanda ciddiye alınmayan bir insan olarak kalacağım gözlerinde

Hala da adamın annesine laf ediyorsunuz saf diye tövbe
Siz de annelik edememişsiniz ama tüh. Adamın annesi var çünkü.
Derdiniz adamdan çok eşinizin ailesi ile yetmiyor çözümünüz-pardon geçici çözümünüz- adamın ailesi ile.
Size kollarını açmış aileniz varken hem de.
Şu konu sinirlerimi bozdu gidiyorum ben ya.
İnsan önce bir kendine bakar da elalemin kadınını veya adamını eleştirir.
Karnındaki çocuğuna zorla layık gördüğü adama bakar da. Ya da tersi işte.

Ya gerçekten bilmiyorum hangi kafayla yaptım ki bahaneleri ardinada siginmiyorum . Yaptım yani kendimi basitlestirdim mal yerine koydurdum vs vs

Annesiyle ne alakası var konunun?
Bakın sizin anneniz gayet aklı başında konuşmuş, sahip çıkmış ama siz bir an duramayıp hemen kocanızi aramışsınız.
Anneyle bitmiyor iş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…