Evi terk ettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısınız anlık bir şeydi yapmamam gerekirdi kendimi iyice basitlestirdim . Biliyorum her zamanda ciddiye alınmayan bir insan olarak kalacağım gözlerinde
Baya adama tedavi ile çocuk vermişsiniz bir anlık değil bence.
Bana hiçbir kuvvet bu adamın rol yaptığına inandıramaz tedaviye kadar.
Teli açışında ve sonraki cümlelerinde rol yapabilecek bir insanın tavrı,konuşmaları yok çünkü.
Bu adam kandırdı ise hepimiz bir tiyatracuyuz okulunu bile okumamıza gerek yok derim.
Hazır bir sene ders de aldım ben bu konuda profesyonel tiyatrocuyum diye dolaşayım ben ortalıkta.

Olsun yine de boyle kisilikler biran da degismiyor illa ki boyle bir insan oldugunu gosterecek hareketler isler yapmistir onemli olan anlayabilmek. O yakinim anlamadi biz anladik ama gozuyle gorene kadar sizin gibi evi terketti ve affettirsin diye bekledi evet geldi ailesine yalvardi aldi goturdu iki de cocugu var biri yeni dogmustu o zaman. Gittiginde hic bir sey degismedi 1 ay sonra yine ayni ve onun aileside sorumsuz kocasinin arkasinda durmadi ailesi duzelsin diye caba sarfetmediler. Tekrar geldi 8 ay ayri yasadilar duzen bozuldu esyalar gitti bosanilcak diye beklendi ama iki tarafta dava acmadi. Kizin ailesi arkasindaydi ayri ev tutup ise girsin diye cabaladi ama kiz kendine guvenmedigi icin coxuklarda babasiz olmasin diye yine bekledi evet aldi goturdu ama daha yeni yeni duzeliyolsr olaylar olali 5 yil oldu ve daha yeni duzeliyo adam olan oldu kizin omrunden gitti cocuklarin psikolojisi gitti saglikli bir aile ortami yoktu. Herkes ayni olucak diye bisey yok duzeldi kocasi ama cok gec duzeldi.

Annesiyle ne alakası var konunun?
Bakın sizin anneniz gayet aklı başında konuşmuş, sahip çıkmış ama siz bir an duramayıp hemen kocanızi aramışsınız.
Anneyle bitmiyor iş yani.
Hayır o konida yanlis anlaşıldım galiba eş kisisi bana daima öyle derdi mesela bir konu oldu . Bunu annem ogretmediki yada annem onu bilmezdiki yada annem ondan anlamazdiki . Ona istinaden söyledim yoksa kimseyi eleştirmek haddime değil bende karnimda bir can tasiyorum ne olacağı hiç belli değil

İnanın umursamaz bir insan değildi yani en azından ben öyle sanıyordum . Yemin ederim yani ne desem anında olurdu kussem gönlümü almak için herşeyi yapardı. Benim ailem sensin derdi ve gerçekten bu borç meselesi patlak verdi işler sarpa sarmaya başladı hemde hiç olmadigi kadar .

Annesi öğretmediyse kendi aklı yokmuymuş? Sadece annenizin öğrettikleriyle kalmıyoruz sonuçta.
Kendi suçunu annesine atıyor birde utanmadan annem bilmez anlamazdı diye.

Anladım canım hakkımda hayirlisi olsun o zaman ne diyeyimki

Annesi öğretmediyse kendi aklı yokmuymuş? Sadece annenizin öğrettikleriyle kalmıyoruz sonuçta.
Kendi suçunu annesine atıyor birde utanmadan annem bilmez anlamazdı diye.
Öyle malesef insanın kendini gelistirebilmesi çok önemli . Dediğim gibi bende bu psikolojiye girdim herşeyi öğretmen gerek anlatmam gerek diye. Ha birde ikinci bir lafı ben okul okumadimki ben bilmemki bu şekilde yani bende aklimca görev edindim işte bir adam 30 yaşından sonra adam olurmu olmaz tabi ama ben geç anladım

Ne desem anında yapardı vs derken ne diyordunuz acaba?
Ben de kaç yıllık evliyim ve ne istesem anında olurdu demelerin dışarıdan yemek söylemeler,H.sonu aileme gideceğim falan demeler olduğunu düşünmeye başladım.
Bana geçmedi eşinizin mükemmel oluşu,vov ne iyi baba olur bu adamdan be düşüncesi.

Ben zaten mükemmel bir baba olurduru savunmuyorum . Yani demek istediğim değer verirdi işte ya . Ama yanılmışım işte gerçekten çok kötüyüm duygularım aklım karmakarisik

Eşin aramıyor mu hiç ?
Arıyor acmiyorum . Bugün bebekle ilgili bir sorun vardı detaylıya girme vakti gelmişti . Onun için konuştuk paraya ihtiyacın varsa göndereyim dedi. Bende hayır annemler karşılar dedim. Oda hayır çocuk benim çocuğum dedi. Babamla konuşmayı sizin oraya göndermeyi düşünüyorum ama utanıyorum çok babamdan dedi. Nasıl diycem bilmiyorum dedi. Bende iyi akşamlar dileyip kapattım .

Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir gelişme olursa güncelleyin konunuzu.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir gelişme olursa güncelleyin konunuzu.
Tamamdır çok teşekkür ederim ilginiz için . İnşallah benim ve bebeğim için herşeyin en hayırlısı olur . Artık çok yıprandım gerçekten . Oğlum iki günden beri deli gibi tekmeler atıyor böyle acayip hareketli galiba benim stresimi hissediyor

Ne yaptınız acaba ? Güncelleme yapmamışsınız , merak ettim

Ne yaptınız acaba ? Güncelleme yapmamışsınız , merak ettim
Kayinpeder geldi . Önce beni suçlu çıkarmaya çalışti şaka gibi . Yani hani ben iftira atıyorum gibi . Bende kanitlarimi gösterdim . Sonra anne babama dedi hadi o söylemeye cesaret edemedi oğlumun böyle bir kusuru varsa siz soylemeliydiniz dedi. Annemde zaten ben söylemesem kimse söylemeyecekti dedi . Vs vs öyle konuştu kp kesinlikle bu böyle olmaz bundan sonra bütün hesaplarını alacaksın ben gerekli konuşmayı yardimida yapacağım bu konu böyle kapansin, çocuk doğmadan annesi babası ayrılmış olmasın diyor . Ortada şiddet alkol aldatma yok diyor . Benimkide bir seferlige mahsus bir şeydi birdaha olmaz diyor . Ama bir yandan bana düşman kesildi onu anlayabiliyorum babasının yanında küçük duruma düştü ya . Gerçi babasının karşısına hiç çıkmadı korkudan da . Bana gelirsek hala dönmedim eve .

Aileler yapıcı, eşin pişman ise bir şans daha verilebilir belki. Sende epey üzgündün.

Aileler yapıcı, eşin pişman ise bir şans daha verilebilir belki. Sende epey üzgündün.
Gerçekten çok uzgundum halada öyleyim beni daima düşmanı olarak gördü . Şimdi köye gittiğinde akrabaları bir sürü laf söyleyecek kendine . Dalga geçmeyi seven insanlardır . Bu gelecek yine benden çıkaracak hıncını yani bir sürü laf edecek senin yüzünden sen herkese söyledin falan filan . Dönmek istiyor muyum evet istiyorum yalan yok. Ama korkuyorum işte bir yandan. Acaba buda unutulur gider mi herşey normale döner mi onları kafama takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…