Şiddetli bir kavga oldu ve bu saatten sonra burada kalamam. Evden gitmem gerekiyor ama sadece 5 liram var... Şaka değil gercekten o kadar... çok acil öneriye ihtiyacim var. Yatılı iş bulmaya calisiyorum ama kış ayinda cok zor otellerde vs bulunmuyor ne yapabilirim? Anlatabilcek durumda degilim lütfen yalnizca careler gösterin.
18 lise mezunu bekar çocuk filan yok evet simdi geldi aklima nasil düşünemedimyaş eğitim evli bekar
çoluk çocuk
bu bilgileri bari verin
mor çatıyı arayın
netten bakın
aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü arayın direkt ilinizdeki
Hicbisey bilmiyorsan en yakın emniyet müdürlüğune gidip durumu anlat, gidecek yerim yok evden ayrılmak zorunda kaldım diyip yardım iste, onlar seni yönlendirir zaten..Şiddetli bir kavga oldu ve bu saatten sonra burada kalamam. Evden gitmem gerekiyor ama sadece 5 liram var... Şaka değil gercekten o kadar... çok acil öneriye ihtiyacim var. Yatılı iş bulmaya calisiyorum ama kış ayinda cok zor otellerde vs bulunmuyor ne yapabilirim? Anlatabilcek durumda degilim lütfen yalnizca careler gösterin.
Kavganın içeriğini anlatın bence yanlış kararlar hayatınızı daha da çıkmaza sokmasın?18 lise mezunu bekar çocuk filan yok evet simdi geldi aklima nasil düşünemedim
Şiddetli bir kavga oldu ve bu saatten sonra burada kalamam. Evden gitmem gerekiyor ama sadece 5 liram var... Şaka değil gercekten o kadar... çok acil öneriye ihtiyacim var. Yatılı iş bulmaya calisiyorum ama kış ayinda cok zor otellerde vs bulunmuyor ne yapabilirim? Anlatabilcek durumda degilim lütfen yalnizca careler gösterin.
18 lise mezunu bekar çocuk filan yok evet simdi geldi aklima nasil düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?