Evi terkediyorum... acil akla ihtiyacim var...

Bahaaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
20
9
86
27
Şiddetli bir kavga oldu ve bu saatten sonra burada kalamam. Evden gitmem gerekiyor ama sadece 5 liram var... Şaka değil gercekten o kadar... çok acil öneriye ihtiyacim var. Yatılı iş bulmaya calisiyorum ama kış ayinda cok zor otellerde vs bulunmuyor ne yapabilirim? Anlatabilcek durumda degilim lütfen yalnizca careler gösterin.

Aileniz yokmu sizin?

yaş eğitim evli bekar

çoluk çocuk

bu bilgileri bari verin

mor çatıyı arayın

netten bakın

aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü arayın direkt ilinizdeki
18 lise mezunu bekar çocuk filan yok evet simdi geldi aklima nasil düşünemedim

Hicbisey bilmiyorsan en yakın emniyet müdürlüğune gidip durumu anlat, gidecek yerim yok evden ayrılmak zorunda kaldım diyip yardım iste, onlar seni yönlendirir zaten..

Buarada daha fazla detay vermen gerekebilir, eşinle ilgili, suç teşkil eden bi durum varsa çaresine bakarlar..

Ailenle kavga mı ettin, eşinle mi ettin ?
Ayrıntı yok bir şey yok.

Saçmalama ne kaçması annen kıyafetine karıştı, baban dışarı çıkmana izin vermedi diye mi evden kaçıyosun. Sorun ne olursa olsun hiçkimse ailen kadar sahip çıkmaz sana
Otur oturduğun yerde dışarısı kurt kaynıyor.
Kimsede kimseye sahip çıkmıyo.
Otur evinde adam gibi bi okul kazan git okulunu oku!

en yakın kadın sığınma evini ara (google da arasan numaralarını bulursun) onlar yardımcı olur. 18 yaşındaysan ve mesleğin yoksa ancak yatılı temizlik işi bulabilirsin, referanssız bakıcılık zor, yine de şansını dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…