Dayağı hak etmek gibi bi sey olamaz böyle akıl verecekseniz vermeyin sizNeymis bu kadar evden ayrilacak kadar...bizde annemizle babamizla ne kavgalar ettik ne dayaklar yedik..valla sirtimizda oklava bile kirildi zamaninda...ama evden kacmadik...hak ettik yedik dayagi..buyuduk akillandik..ama yanlis yapmadik..disarisi ac kurtlarla dolu 18 yasinda bir kiz nereye siginirsa siginsin sonu pek hayirli olmaz..bize derdini anlat ona gore sana yol gosterelim..
Sanami sorcam nasil ne sekilde konusacagimi hadi isinde olDayağı hak etmek gibi bi sey olamaz böyle akıl verecekseniz vermeyin siz
Burası bir forum farkındaysanız sana mı sorucam en son kurulacak cümlelerden bu nedenleSanami sorcam nasil ne sekilde konusacagimi hadi isinde ol
Siz niye böyle direk savunmaya geçtiniz şahsınıza söylenmiş bir durummu var bnde onu anlamadım bu 1.Bir kızın evi o an terketmesi için herkesin yanlış yorumuna gerek yok aklına koyduysa bir kişinin tek bir cümlesiyle dahi hareket edebilir buda 2Kadin siginmaya dahi gitse oradi onune geleni alan bi kurum degil sonucta emniyetle irtibata gecer. Oyle bir yazdiniz sanki herkes olumsuz yorum yapmis. Yorumlarda onerende kurulus yada karakol onermis. Evde durmayacagi belli kuruluslara gitsede emniyetle irtibata gecerler zaten.
Oylemi, o halde siz benimle sakin bir daha muhattap olmayin.Burası bir forum farkındaysanız sana mı sorucam en son kurulacak cümlelerden bu nedenle
Benle senli benli konuşamazsınız ayrıca
Genç bi kıza dayak yemenin faydalarını anlatan saçma yorumlar yapmazsanız elbette muhattap almam sizi zaten.Hatta daha fazla da devam etmeyeceğim buna polemik yasak forum kurallarına göre malumunuz.Oylemi, o halde siz benimle sakin bir daha muhattap olmayin.
Bende merak ettim umarım kötü birşeyler yapmamıştırKonu sahibi ne yaptı acaba? Dünden beri aklım onda kaldı, umarım güvendedir
Kesinlikle sana katılıyorum ben dayak yiyip evden kovuldum ama terkettim mi asla terketmedim iyiki yapmamışım konu sahibi gençliğin ateşine yenilmeseNeymis bu kadar evden ayrilacak kadar...bizde annemizle babamizla ne kavgalar ettik ne dayaklar yedik..valla sirtimizda oklava bile kirildi zamaninda...ama evden kacmadik...hak ettik yedik dayagi..buyuduk akillandik..ama yanlis yapmadik..disarisi ac kurtlarla dolu 18 yasinda bir kiz nereye siginirsa siginsin sonu pek hayirli olmaz..bize derdini anlat ona gore sana yol gosterelim..
Konu sahibi ne yaptı acaba? Dünden beri aklım onda kaldı, umarım güvendedir
Bende merak ettim umarım kötü birşeyler yapmamıştır
Haberde yok hala,ne yaptı acaba..
Konu sahibi dün akşam yeni bir konu açtı
Deli gibi asikmis...
Bilgisayar mühendisi mi reiki uzmanı mı her ne meretse...
Sürekli onu düşünüyorum diyor
O yurtdışı yurtiçi geziyo
Diyooo. ..
Ben aşık oldum diyor...
Sabah 5 TL ile dayak yedim diye kaçıyor
Aksam aşık oldum diye konu acıyor...
Şaka gibi yani...
Pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?