Evim 4+1 ama çok küçük bunalima girdim ne yapabilirim

Zor bir durum ama, almadan once evi gördünüz sonucta. Manzara gidince sanirim daha çok gozunuze batmaya basladi. Bence satmayin, kiralayip yeni eve geçebilirsiniz.

Yok canım,etliye sütlüye karışmıyor.Ev yerinden oynasa bile karışmaz.Ben tanımıyorum bile,sadece imana havale ediyorum.Bir önceki ev sahibim tam bir pislikti.İyi ki çıkarmış diyorum artık😊.
Çok daireli, durumu iyi ev sahipleri çok sallamazlar zaten. Amcam öyle, kendisi yurt dışında, ben bakıyorum onun dairelerine de, sözleşmeleri vs tutuyorum, onu tanımazlar bile. Geçen aradım, uzun süreli kiracılar için ne yapalım piyasanın bayağı altında dedim, öyle çok da zam yapma, kiraları anında yatırıyorlar zaten çıkartmayalım huyunu suyunu biliyorsun en azından dedi. Aslında ev sahipleri de düzgün insan bulunca kıl veya ihtiyaçlı biri değilse çıkartma taraftarı olmuyor. Hepsi çiçek gibi eğitimli, işinde ekmeğinde zararsız insanlar.

Hayırlı olsun, daha yeni kiracısın hem öyle şak diye çıkarma hakkı yok hem de sana arıza çıkarabilecek bir ev sahibi havası almadım. Uzun yıllar sağlıcakla otur😘

Çok daireli, durumu iyi ev sahipleri çok sallamazlar zaten. Amcam öyle, kendisi yurt dışında, ben bakıyorum onun dairelerine de, sözleşmeleri vs tutuyorum, onu tanımazlar bile. Geçen aradım, uzun süreli kiracılar için ne yapalım piyasanın bayağı altında dedim, öyle çok da zam yapma, kiraları anında yatırıyorlar zaten çıkartmayalım huyunu suyunu biliyorsun en azından dedi. Aslında ev sahipleri de düzgün insan bulunca kıl veya ihtiyaçlı biri değilse çıkartma taraftarı olmuyor. Hepsi çiçek gibi eğitimli, işinde ekmeğinde zararsız insanlar.

Hayırlı olsun, daha yeni kiracısın hem öyle şak diye çıkarma hakkı yok hem de sana arıza çıkarabilecek bir ev sahibi havası almadım. Uzun yıllar sağlıcakla otur😘
İnşallah canım ya,evden aşırı memnunum.En büyük şanslarimdan biri de bu oldu sanırım😊.

Gecen sene taşındık buraya,diğer ev sahibi kendi taşınacagi için çıkmak zorunda kaldık.Burayi çok zor buldum,çıkarmasın diye elimizden geleni yapacağız artık.Taşinmaktan helak oldum artık.
.
5 sene boyunca çıkartamaz tefe tüfe oranı dışında asla zam yapamaz.kanunlar kiracıdan yana .5 sene sonunda anca emsallerinin fiyatını isteyebilir dava açarak.o dava da uzun sürer.

2 hol var 2 balkon kiler var 140m2 toplamda ama odalar kulanisiz
140 m2 gayet yeterli aslında. 1 balkon yeterse 1 balkonuda odaya katabilirsiniz 🤷🏼‍♀️
Minimal yaşama geçebilirsiniz. Yani istedikten sonra çokta kullanılır hale getirilemeyecek bir durum yok gibi

5 sene boyunca çıkartamaz tefe tüfe oranı dışında asla zam yapamaz.kanunlar kiracıdan yana .5 sene sonunda anca emsallerinin fiyatını isteyebilir dava açarak.o dava da uzun sürer.
Valla eşimle tartıştık bu akşam,ne derse vereceğim diyor.Ben de ne demek dedim ya,%19.5 tan bir kuruş fazla vermem dedim.Iyi o zaman sen ilgilen diyor.Adam da bıktı artık taşımaktan ne yapsın😆.

Valla eşimle tartıştık bu akşam,ne derse vereceğim diyor.Ben de ne demek dedim ya,%19.5 tan bir kuruş fazla vermem dedim.Iyi o zaman sen ilgilen diyor.Adam da bıktı artık taşımaktan ne yapsın😆.
çıkarma talebinde bulunamaz ki ne diye korkuyor?daha 1 sene olmuş oturalı.ne yapacak şiddete mi başvuracak?kanun yoluyla hiç bir şey yapamaz tefe tüfe oranında zammı yap güle güle otur

Kullanışsız ev yoktur kullanmayı bilmeyen insan vardır. 4 odaya çok mu ihtiyacınız var 3 kişi. Koskoca 140 m2 alana sığamıyorsanız sorun evde değil sizdedir.
Haklisiniz ama yemek odasini bir oda yaptim gardrops baska odada yatak odasi baska odada yani kulaniş yok malesef kulanim alanic 90 100m2 dir

çıkarma talebinde bulunamaz ki ne diye korkuyor?daha 1 sene olmuş oturalı.ne yapacak şiddete mi başvuracak?kanun yoluyla hiç bir şey yapamaz tefe tüfe oranında zammı yap güle güle otur
Herşey iki katına çıktı,adam bizi bu fiyata oturturmu diyor,o da sindi artık ev sahiplerinden.Bixim verdiğimiz kira adamın çerez parası zaten,adam mütahit😄.

3+1 sizin için yeterse en azından 2 odayı birleştirebilirseniz birleştirin ortadan duvarı yıkıp
Yapanlar var da aslında olmaz, projedekinden farklı bir hâle getiremez. Kaldı ki duvar da taşıyıcıdır, binanın statiğini etkiler duvar kaldırılması.

Back
X