- 19 Mart 2021
- 682
- 1.059
- 63
- 33
- Konu Sahibi handeac123
-
Sizin bunalıma girdiğiniz şey için hayatı boyunca çalışan insanlar var. Bence yine de evim var deyip şükretmelisiniz.Merhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Kolonu olan binaların hiç birinde duvar taşıyıcı değildir ve binanın statiğini etkilemez.Yapanlar var da aslında olmaz, projedekinden farklı bir hâle getiremez. Kaldı ki duvar da taşıyıcıdır, binanın statiğini etkiler duvar kaldırılması.
Salon 17 m2 balkon cam var onunde 8m2 mutfak 8m2 16m2 bir oda daha var oyle
Milyoner oluyordun on tane ev alıyordun eskidenEvet yaaa eskiden 1 milyon ne büyük paraydı..... Şimdi bu paraya ev bile ucu ucuna alınıyor o da sıfır ve iyi bir konum değilse
Arabam benim bebeğim şu anAnkara için gayet iyi bir fiyat,ben küçücük bir ilçede yaşıyorum.1,5 falan diyorlar.Valla kulusture iyi bakmaya çalışıyoruz biz de,bir daha araba sahibi de olamayacağız çünkü.
Abım pandemı zamanında bır yıl bıle olmadı 540 liraya ev aldı 6.kat.Savasttan sonra ıyıce arttı tabı sımdı 3.kat satılıkmıs aynı bınada 1mılyon 200 liraya satıyorlarmıs.Milyoner oluyordun on tane ev alıyordun eskiden
Gerçekten öyle Ankara da lux olmayan yerde evler yüz bin civarıydı şimdi milyon oldu gerçekten iki yıl önce biz ev alalım dediğimiz ev 250 bin TLydi şimdi aynı eve 1 milyon bilmem kusurat istiyorlar o zaman sıfır daire şimdi kullanılmışAbım pandemı zamanında bır yıl bıle olmadı 540 liraya ev aldı 6.kat.Savasttan sonra ıyıce arttı tabı sımdı 3.kat satılıkmıs aynı bınada 1mılyon 200 liraya satıyorlarmıs.
Aslinda zamaninda uyguna aldik 130bintlye var evet tadilat yapiliraa genisler ancak icimizden gelmiyor masraf yapmak aracim var bu evi satim aracimida verip ev almayi dusunuyoruzBir mimarın bunu yaptığına inanamıyorum ya. İnsanın hiç mi işine eğitimine saygısı olmaz? Mütahit 4+1 yapalım daha yüksek fiyattan satarız demiştir. Mimarların projelerde söz hakkı hiç mi kalmadı, parayı kim veriyorsa ona göre mi çizim yapılıyor artık? Evin içinde tadilat yapma izni ve maddi durumunuz var mı?
Mutfakta veya salonda balkon varsa balkonu eve katabilirsiniz duvarı kırdırıp. Ya da eşyaları ikeanınkiler gibi çok küçük alanlar için tasarlanmış eşyalarla değiştirebilirsiniz. Ama madem manzarasından falan da rahatsızsınız, bence kiraya vermektense satın.Merhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Salonun onunde yere kadar cam ve cam balkon var o yuzden bitisik gibi duruyor salonla odayla balkon dahil edilebilir evet haklisiniz bizde satmayi dusunuyoruzMutfakta veya salonda balkon varsa balkonu eve katabilirsiniz duvarı kırdırıp. Ya da eşyaları ikeanınkiler gibi çok küçük alanlar için tasarlanmış eşyalarla değiştirebilirsiniz. Ama madem manzarasından falan da rahatsızsınız, bence kiraya vermektense satın.
Eski evlerde mutfakları banyoları minnacık yapıp, salonu büyük yapmışlar hangi akla uydularsaMerhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Mimarların elinde hazır çizimler oluyor, çoğunlukla onları alıyor müteahhitler bazen de proje dışına çıkıyorlar, örneğin evim aslında amerikan mutfaklı 4+1 ama müteahhit salonun yanındaki odayı mutfak yaparak 3+1’e çevirmiş, iyi de olmuş şanslıyım ki ev kullanışlı.Bir mimarın bunu yaptığına inanamıyorum ya. İnsanın hiç mi işine eğitimine saygısı olmaz? Mütahit 4+1 yapalım daha yüksek fiyattan satarız demiştir. Mimarların projelerde söz hakkı hiç mi kalmadı, parayı kim veriyorsa ona göre mi çizim yapılıyor artık? Evin içinde tadilat yapma izni ve maddi durumunuz var mı?
17 m2 küçük mü ki? Ortalama bir salon.Salon 17 m2 balkon cam var onunde 8m2 mutfak 8m2 16m2 bir oda daha var oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?