Evim dökülüyooor :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar ben eşimin bekarken yaşadıgı eve gelin geldim..
Baştan Bana sordu ; “evim yeni(kirada kalıyordu kendi evi değil) yani masraf filan da istemiyo güzel ev hem merkezi istersen evlenince orda yaşayalım yeni ev bulması depozitosu emlakcısı vs bide onunla ugrasmayalım” dedi
Ben de annemi babamı yanıma aldım eve bakmaya gittik odaları filan gezdik ailemi ikna ettim eşime masraf olmasın diye

Neyse şimdi evleneli 15 ay oldu evin heryerinde bir sorun çıkıyo yatak odasında duvarda köşelerde oldugu gibi nem rutubett oturma odamda koltugun arkası rutubet banyoda tavan simsiyahlaştı rutubet..evin nerdeyse her yerinde var

Küçük odayla yatak odamın rutubetli yerlerini boyadım banyoya da tavanı hem boyadık hem su geçirmeyen köpükle kapladıkk
Bu sefer de banyonun duş muslugu akıtıyor pat pat su..onun dışında banyomda küvet yok duşakabin var kızlar her banyo yaptıgımızda banyonun yerleri oldugu gibi su resmen göle dönüyo oyüzden duş almaktan zevk alamaz oldum
Mutfagımda ise lavabomun içinden koku geliyo okadar hortumu cıkarıp temizliyorum lavabo acıcı döküyorum o an koku geçiyo sonra tekrar..özellikle yazın bu oluyo
Tamam Evimin yeri çok merkezi yerde heryere ulaşımı var tek araba cidden şuan biz taşınsak yerimize gelecek olan kiracı da baya pahalı tutar şuan ödediğimiz kiraya da ev bulamayız zaten ama evim istediğim gibi değil ugrasıyorum özeniyorum ilk evim diye ama bi sürü sorun çıkıyo eşim şuan taşınmaktan yana değil anca tayin çıkarsa..ee yarın bi gün bebek oldugunda bu evde nasıl olur annem olmaz diyo bebek hastalanır hep diyo
Napıcam ben kızlar bi akıl verin

Son düzenleme:
sürekli araştırın belki uyguna bir ev bulursunuz. o kadar merkezi olmaz ama evin içi bakımlı olur. sadece konumu önemli değil ki. o evin içinde mutlu olmanız da önemli.

Taşınacaksınız. Merkezi yer diye rutubet gibi bir rezilliği çekmeyi istemezdim şahsen. 2 vesait olsun temiz olsun.
Sadece bebeği değil sizi de hasta eder zamanla.
Aynı fikirdeyim, annemler de öyle diyo ama eşime konuyu açsam da anlamıyo masraf edemem taşınamam tayın cıkana kadar diyo..bilseydim böyle oldugunu kabul etmezdim bu evi

sürekli araştırın belki uyguna bir ev bulursunuz. o kadar merkezi olmaz ama evin içi bakımlı olur. sadece konumu önemli değil ki. o evin içinde mutlu olmanız da önemli.
Katılıyorum, bi ara baktım yine yakınımdaki evlere baktım da kiralar uçmuş bide metro geliyo eşim baştan kabul etmeseydin diyo
Napcagım bilmiyorum inşallah hamile kalırsam ikna olur belki diyorum ama zor

Aynı fikirdeyim, annemler de öyle diyo ama eşime konuyu açsam da anlamıyo masraf edemem taşınamam tayın cıkana kadar diyo..bilseydim böyle oldugunu kabul etmezdim bu evi
Hata sizde kabul etmeyecektiniz, bekar evi olduğu için şimdi toparlanıp temizlendiği gibi o zaman da temiz olduğunu sanmıyorum . Görmüş olmalısınız

Hata sizde kabul etmeyecektiniz, bekar evi olduğu için şimdi toparlanıp temizlendiği gibi o zaman da temiz olduğunu sanmıyorum . Görmüş olmalısınız
Evet orda ben hata yaptım malesef evin hem yeri güzel civarı güzel hem de içi bana sevimli geldi ve inan tertemiz ev yani bekarken de temiz kullanmıslar sadece mutfak fayansları filan biraz yag vardı o da normal erkek için

Maddi sıkıntı yoksa ikna etmek için her yolu dene ..kokulara karşı çok hassasım ,asla yapamazdım. .
Koku yazın arada oluyo hemen hortumu cıkarıp yag çözücü lavabo acıcı vs yıkıyorum geciyo ama sonra tekrar anlamadım neden olduğunu
Eşime göre hiç sorun yok hiç eksik ihtiyaç yok evin heryeri dört dörtlük

Rutubeti kaplatmışsınız.
Duşakabinden nasıl bütün banyo yeri su oluyor? Kapı mı yok?
Lavaboya karbonat döktünüz mü?

Esini baska bir eve tasinmak icin ikna etmelisin, ileriyi dusunerek bunu yapmalisin, bahsetigin gibi ilerde cocuklariniz olursa cabuk hastalanir.
Isterse carsinin icinde olsun oyle ev de kalmamalisin.
'Ailemi ikna ettim' dedigine gore bu yanlisliklari gormus olmalisin.

5-6 bin masraf yapacaksa yeni ev için, en azından yarısıyla şuan ki evinizi iyileştirebilirsiniz bence.

Rutubeti kaplatmışsınız.
Duşakabinden nasıl bütün banyo yeri su oluyor? Kapı mı yok?
Lavaboya karbonat döktünüz mü?
Her duş aldıgımızda duşakabinin altından galiba su akıtıyo duştan sonra yerler göle dönüyo yıkamak zorunda kalıyorum
Banyo ve odalardaki rutubeti boyadık ama altından tekrar cıkabilir banyo tavanı köpükle kapladık o belki daha cıkmaz ama diğer odalar öyle bilmiyorum
Lavaboya lavabo acıcı döktüm karbonat tarzı bişey ve hortumu arada acar temizlerim sürekli çamaşır suyu dökerim lavaboya

Ben rutubetleri görmedim ki eşyaların arkasında kalmış belliki..banyo tavanı da o şekilde değildi biz baktıgımızda, üstelik duşun akıttıgını da bilemezdim hiçbişeyden haberim olmadan geldim

Bana fazlasıyla annenize danışıyorsunuz gibi geldi. Naçizane tavsiyem evle ya da evliliğinizle ilgili sorunları çok gerekli olmadıkça annenize anlatmayın. Maalesef anneler evlatlarına kıyamayıp gaza getirebiliyorlar biraz.

Ev konusunda da eşinizle birlikte kar zarar muhasebesi yapın. Evin iç şartlarını iyileştirip merkezi yerde oturmak mı, taşınma masrafı ile merkezden uzak bir yere taşınmak mı? Ayrıca taşınırken eşyalarınızın yıpranması ve yeni eve uymama sıkıntısını da göze alıp değerlendirin derim.

5-6 bin masraf yapacaksa yeni ev için, en azından yarısıyla şuan ki evinizi iyileştirebilirsiniz bence.
Eşim uğraşmayı filan sevmiyo defalarca söylediğim halde yaparım demesinin üstünden aylar geçiyo
İnan banyo tavanını köpükle kapattırana kadar 3/4 ay geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…