- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynı fikirdeyim, annemler de öyle diyo ama eşime konuyu açsam da anlamıyo masraf edemem taşınamam tayın cıkana kadar diyo..bilseydim böyle oldugunu kabul etmezdim bu eviTaşınacaksınız. Merkezi yer diye rutubet gibi bir rezilliği çekmeyi istemezdim şahsen. 2 vesait olsun temiz olsun.
Sadece bebeği değil sizi de hasta eder zamanla.
Taşınacaksınız. Merkezi yer diye rutubet gibi bir rezilliği çekmeyi istemezdim şahsen. 2 vesait olsun temiz olsun.
Sadece bebeği değil sizi de hasta eder zamanla.
Katılıyorum, bi ara baktım yine yakınımdaki evlere baktım da kiralar uçmuş bide metro geliyo eşim baştan kabul etmeseydin diyosürekli araştırın belki uyguna bir ev bulursunuz. o kadar merkezi olmaz ama evin içi bakımlı olur. sadece konumu önemli değil ki. o evin içinde mutlu olmanız da önemli.
Kiralar uçmuş bide metro geliyo diye zam gelmişş depozitosu emlak vs masraf edemem nerden baksan 5-6bini bulur diyoBaşka eve çıkmak için ikna et eşini. . Sadece bebek değil siz de hasta olursunuz .. Ev altindanmiymis niye çıkmak istemiyor ?
Maddi sıkıntı yoksa ikna etmek için her yolu dene ..kokulara karşı çok hassasım ,asla yapamazdım. .Kiralar uçmuş bide metro geliyo diye zam gelmişş depozitosu emlak vs masraf edemem nerden baksan 5-6bini bulur diyo
Hata sizde kabul etmeyecektiniz, bekar evi olduğu için şimdi toparlanıp temizlendiği gibi o zaman da temiz olduğunu sanmıyorum . Görmüş olmalısınızAynı fikirdeyim, annemler de öyle diyo ama eşime konuyu açsam da anlamıyo masraf edemem taşınamam tayın cıkana kadar diyo..bilseydim böyle oldugunu kabul etmezdim bu evi
Evet orda ben hata yaptım malesef evin hem yeri güzel civarı güzel hem de içi bana sevimli geldi ve inan tertemiz ev yani bekarken de temiz kullanmıslar sadece mutfak fayansları filan biraz yag vardı o da normal erkek içinHata sizde kabul etmeyecektiniz, bekar evi olduğu için şimdi toparlanıp temizlendiği gibi o zaman da temiz olduğunu sanmıyorum . Görmüş olmalısınız
Koku yazın arada oluyo hemen hortumu cıkarıp yag çözücü lavabo acıcı vs yıkıyorum geciyo ama sonra tekrar anlamadım neden olduğunuMaddi sıkıntı yoksa ikna etmek için her yolu dene ..kokulara karşı çok hassasım ,asla yapamazdım. .
Her duş aldıgımızda duşakabinin altından galiba su akıtıyo duştan sonra yerler göle dönüyo yıkamak zorunda kalıyorumRutubeti kaplatmışsınız.
Duşakabinden nasıl bütün banyo yeri su oluyor? Kapı mı yok?
Lavaboya karbonat döktünüz mü?
Ben rutubetleri görmedim ki eşyaların arkasında kalmış belliki..banyo tavanı da o şekilde değildi biz baktıgımızda, üstelik duşun akıttıgını da bilemezdim hiçbişeyden haberim olmadan geldimEsini baska bir eve tasinmak icin ikna etmelisin, ileriyi dusunerek bunu yapmalisin, bahsetigin gibi ilerde cocuklariniz olursa cabuk hastalanir.
Isterse carsinin icinde olsun oyle ev de kalmamalisin.
'Ailemi ikna ettim' dedigine gore bu yanlisliklari gormus olmalisin.
Bana fazlasıyla annenize danışıyorsunuz gibi geldi. Naçizane tavsiyem evle ya da evliliğinizle ilgili sorunları çok gerekli olmadıkça annenize anlatmayın. Maalesef anneler evlatlarına kıyamayıp gaza getirebiliyorlar biraz.Aynı fikirdeyim, annemler de öyle diyo ama eşime konuyu açsam da anlamıyo masraf edemem taşınamam tayın cıkana kadar diyo..bilseydim böyle oldugunu kabul etmezdim bu evi
Eşim uğraşmayı filan sevmiyo defalarca söylediğim halde yaparım demesinin üstünden aylar geçiyo5-6 bin masraf yapacaksa yeni ev için, en azından yarısıyla şuan ki evinizi iyileştirebilirsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?