Evim dökülüyooor :(

Bence de katılıyorum canım..ev bizi hasta edecek inan sabahları kalktıgımda agzım burnum kurumus halde kalkıyorum

Onceden rutubet var miymis? Dolabin arkadinda kalmis demissinizde gozukmesede kokar o anlardiniz.

Banyoda dusakabinin tepe boyunda mi tavan siyah ?

Aynı sorunlar bizde de car duş konusunda. Duş alıyoruz bütün banyo su oluyor sil sil bitmiyor.
Koku meselesi bizde de var çözümü içine sürekli yumuşatıcı dökmekle buldum. Bide ev yeni yapı ilk biz oturuyoruz.

Sorundaşmışız
Valla eşime kalırsa bizim ev de yeni canım hatta ilk yaşayan da eşimmiş ama heryeri dökülüyor anlamadım
Lavaboya ben lavabo acıcı döküyorum bide çamaşır suyu..yumusatıcı işe yarıyo mu?
Duşu hiç sorma duş almaktan zevk alamaz oldum çıkınca heryer su ben de siliyorum sürekli

Eğer alt kat yada üst kat varsa koku onlarından giderinden de gelebilir eğer banyo ve tuvaleti düzenli temizlemiyorlarsa.

Ayy cok iyi anliyorum sizi ayni durum bnim basimdada var her yer rutubet her yer dokuluyo kokulardan biktim artik kisin rutubet temizlemekten tamir yapmaktan bikiyorum aynen bnimde evimin konumu guzel ve tasinamiyoruz nedense bebek olmadan tasinin biz cok sık hasta olmaya basladik

Ahh eşimi ikna edebilsem
Valla sorma canım beni daha ilk seneden yemeye başladı evin sanki her köşesinden bi sorun cıkıyo gibi geliyo rutubeti kapattık banyoyu köpükledik bu sefer de her duştan sonra duşakabinin altından su akıtıyo altta boşluk var silikon olmaz ki oraya
Sen bi çözüm bulabildin mi canım?

hic bi cozum bulamadik surekli usta geliyo eve kapatiyolar bi iki ay snra alttaki komsu geliyo akiyo diye yatak odasinin duvari komple dokuluyo esyalarim mafoldu kizimin yepyeni besigi bile rutubetten kenarlari ayrildi tuvalet kucuk odam mutfak berbat hergun kendi kendime soyleniyorum biktim artik hele o kokular beni bitiriyo

Bu izolasyon mu ne yapilinca değişiyor diyorlardı denediniz mi

Bir de ev sizin mi kira mi
Kendi evinizse uğraşın değilse bırakın gitsin ev sahibi uğraşsın

Banyo için tekrar soruyim dusakabinin tepesinde duvarda mı siyahlık var yoksa babyonun tamamı mı öyle?
Banyoda sadece tavanda vardı canım önce sarılaştı ıslak gibiydi tavan sonra siyahlaştı kavlamaya başladı ben de eşime önce rutubet boyasıyla boyattım sonra rutubete karsı dayanıklı köpükler varmıs onlardan aldırıp kaplattım şuan o sorun çözüldü

"Bastan kabul ettim ki dugun arefesinde sen emlakci depozito tasinma vs masraflara girme diye.. Seni dusundum kabul ettim hata mi ettim. 15 ay yasadim daha tahammul edemiyorum. Sen de benim icin fedakarlik et biraz" de bakalim ne diyecek esin..

Canım bence bebek olursa ikna olur. Hatta doktora sorarsın eşinle gittiğiniz bir gün küf bebeğe zarar degil mi diye.
Her kadın temizlik yaptığında gozuksun ister çok haklısın rutubet illetini de öğrenciyken çok çektim biliyorum ne demek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…