Evim ister alış veriş sitesi

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Arkadaşlar bu sabah eşimin dükkana gittik ve gireli 5 dakika olmadan ortadaki camlı sehpanın camını bir güzel kırdım paramparça oldu. Bulunduğum yerde düzgün birşey bulamadım sabah sabah baktım hemen. internette evimister.com dan bir tane beğendim ama güvenemiyorum pek. Daha önce bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar varmı acabaa ?? Çok acil..

Aman sakın bulaşmayın derim.Sistemleri sıfır.İlgi alaka yok.Siparişi şimdi versen 1 ayda anca gelir.Uzak durun!!!!:19:

Hiç bulaşmayın derim ben de ürünü haftalarca beklersiniz. Müşteri hizmetlerini defalarca ararsınız bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip dururlar. Bunca ugraşın sonunda iade etmek istersiniz. Hemen kabul ederler bu seferde haftalarca iade peşinde koşarsınız. Ben yandım siz yanmayın.

Hiç bulaşmayın derim ben de ürünü haftalarca beklersiniz. Müşteri hizmetlerini defalarca ararsınız bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip dururlar. Bunca ugraşın sonunda iade etmek istersiniz. Hemen kabul ederler bu seferde haftalarca iade peşinde koşarsınız. Ben yandım siz yanmayın.

:( ya bende önceki ki gün sipariş vermiştim

Back
X