Ona imkan yok evet. Cunku televiyonum var konsolun uzerinde. Devamli duzenledigim, temizledigim bir yer. Aksam yoktu, sabah var. Ama dediginiz gibi balik kuyruguna donusebiliyorsa kuyrugu kertenkeledir bu.Deri atarken arka ayaklarının derisi deforme olmuş olabilir.
Yani aklıma gelen tek ihtimal atılmış deri olması, başka türlü orada ölüp kurumasına imkan yok diyorsunuz çünkü.
Ay hadi bakalım meraklandım ben de takip ediyorum konunuzu :)
:) evimizin nesesi oldu kendisi. Ne oldugunu ogrenip saklayacagim. :)Evet evet belli kertenkele bu ama saklayin bence. Atmayın sakin. Böyle seyleri cok severim..
Ona imkan yok evet. Cunku televiyonum var konsolun uzerinde. Devamli duzenledigim, temizledigim bir yer. Aksam yoktu, sabah var. Ama dediginiz gibi balik kuyruguna donusebiliyorsa kuyrugu kertenkeledir bu.
Bu benim eve disaridan gelmis canim. Cunku diyorum ya hep gozumun onunde olan bir yer. Oraya cikip olmeyi bekleyecek hali de yok, olmus birine yapisip gelmis. Simdi aklima bir sey geldi. Esim isten gelir anahtarlarini cebinden cikarip konsola koyar. Acaba cebine mi girmisti? Bu da zorlama bir tahmin gerci.Genelde evlere girebilen (ve yukarıda bir arkadaşın eklediği) keler/gecko türü kertenkeleler değiştirdiği deriyi yer ama sizinki yemeye fırsat bulamamış veya yememiş olabilir.
Gerekli ortam varsa çabucak deri değiştirebiliyorlar. Deri değişiminde yüksek nem gerekiyor ve bu sıcakta sizin ev uygun olmuş olabilir serin olduğu için : )
Mutlaka goturecegim. Pesindeyim bu isin. :) buraya da yazacagim.Normalde balık kuyruğuna dönmez ama hayvan deriyi atarken arka kısım parçalanıp saçma bir şekil almış olabilir. Veya kuyruğu kopuksa yine arka ayakların biri formunu bozmuş olabilir.
Ben de tahmin yürütüyorum açıkçası, eğer fakülteye götürüp öğrenirseniz haber verin lütfen, merak ettim ben de.
Esim at gitsin diyor ama ben kk arkadasligi adina bu acayip cinsi incelemeye gonderip sonucu da buraya yazacagim. :)sizin evinizin neşesini 38 üye 33 ziyaretçi takip ediyor:) bdv nin de neşesi oldu galiba:)
Bunun gozlerinin yerinde oyuklar var. Gozlerinin de yok olmasi icin ne kadar bir suredir o halde durmus olmasi gerekir acaba. Valla degisik bir sey ben cozemedim.Gecenlerde bi tanıdığım çlştığı dükkanda kolilerin altında dümdüz olmuş bi kertenkele fotosu gösterdı. Kurumuştu ta ne zmndan kalmssa diodu ve gözleri duruyodu. İş yerindeki diğer arkadasları korktmk istemis bu da fotoğrafını çekmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?