ne demek değiştirmem. 3cü kattasınız. eve birileri giriyor ve kapı kilidi bozuk. kiradan düşün bence.Ben en fazka dış kapının kilidini değiştirebilirim. Balkona karışamam çünkü sorduk tüm kapının değişmesi gerek o kadar maddi gücüm yok ev sahibide değiştrmem diyor. Kiradanda düşemem diyor.
ne kilidi bence hemen taşın hiç bekleme haberlerde neler duyuyoruz
ne demek değiştirmem. 3cü kattasınız. eve birileri giriyor ve kapı kilidi bozuk. kiradan düşün bence.
Daha çok korktma beniiiiALLAH korusun. Taşınıcama ama canım benim bu bana ders oldu öyle her eve girilmezmiş onu öğrendim.... Bir ev buldum 1 ay sonra boşalıcak ev sahibi benimde eski ev sahibim. Mecbur onu beklicem. Bu akşam kaynım pusuya yatıcak kim giriyorsada onu bulmak gerekmez mi ya takıntılı biri ise yeni evimdede bana takarsa????
ev sahibine anlattınız mı? kapı ruzgarla acılmıstır yok vs demesin kimse. ipi, moturun derisinin yırtıgını vs.
hem belli ki bıcak kullanıyor eve giren kisi. bir arkadasın yazdıgı gibi kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz.
fakat siz varken de girmeye cekiniyor, hırsız da olabilir deli de.
bakın yazdım yinede yazayım. kaynınız yapılı olsa kaç yazar. karşıdaki deli yada hırsız,altın arıyor. elindede bıçak varsa deli gücü denen bir şey var. hayatını tehlikeye atmayın kaynınızın diye tekrar yazayım dedim. bir kişi değilse 2 kişiyse gelen mesela. çok cesursunuz ve gözü kara.Bütün mesajlara yetişemiyorum kim demiş göremedim ama kaynım kendisi istiyor ve arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak.Kaynım yapılı rahatlıkla bir kaç insana karşı koyabilir. bizde yakınlarda olucaz diğer kaynım ve görümcelerimin eşleri ile birlikte. gerekirse haftalarca nöbet tutucaz ne uyku kaldı nede huzur
iyi de kaynını niye tehlikeye atıyosunuz ya gerçekten ev sahibinin oğlu akli dengesi bozuk biri ise adam herşeyi yapabilir.yani asla yapılmayacak bişeyi yapıyosunuz şu anda.
Bütün mesajlara yetişemiyorum kim demiş göremedim ama kaynım kendisi istiyor ve arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak.Kaynım yapılı rahatlıkla bir kaç insana karşı koyabilir. bizde yakınlarda olucaz diğer kaynım ve görümcelerimin eşleri ile birlikte. gerekirse haftalarca nöbet tutucaz ne uyku kaldı nede huzur
bakın yazdım yinede yazayım. kaynınız yapılı olsa kaç yazar. karşıdaki deli yada hırsız,altın arıyor. elindede bıçak varsa deli gücü denen bir şey var. hayatını tehlikeye atmayın kaynınızın diye tekrar yazayım dedim. bir kişi değilse 2 kişiyse gelen mesela. çok cesursunuz ve gözü kara.
valla kapıyı değiştireceksiniz. çünkü bir arkadaşında dediği gibi ya banyodayken siz girerse bu kişi.Başka ne yapabilriz ki.. polis desen takmıyor adamlar, ev sahibi desen sallamıyor rüzgar açmıştır falan diyor. Ve imkanı yok kapı koluna basılmadıkça o kapı açılmaz :/
Bence o kadar insan nobet tutacaginiza,kaynini da tehlikeye atacaginiza o kapiyi goren bi yere kamera koyun evden oyle cikin. En azindan kim oldugunu gorursunuz. O kisiyi de iskillendirip ustunuze sarmadan polise ihbar edersiniz kamera kaydiyla birlikte.
arkadaşım kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz. adamda bıçak falan varsa.
1 ay sonra çıkacaksınız madenm. kilit değiştirin. komşular çok biliyor kimse girmezmiş. hırsız kapıdan pencereden giriyor. 7ci kata çıkan hırsız duydum ben. balkonlardan atlaya atllaya. biride klimaları basamak gibi kullanmış.
valla kapıyı değiştireceksiniz. çünkü bir arkadaşında dediği gibi ya banyodayken siz girerse bu kişi.
ya hayatınız yada kilite verileceksiniz para.
bulun bir yerlerden değiştirin. yoksa o evde 1 dakika kalınmaz.
benim sitede güvenlik var. ben bile değiştirdim.ki,kimse oturmamış evimde. yeni çünkü.Kilidi bozuk olduğundan,üst katta olduğun için, rüzgar etkisiyle açılıyordur.Ya arkasına kendiniz y-ufak bir kilit yaptırtın,ya da ev sahibine kış günü bozuk kapıyla mı oturacağım her ay taksit taksit kiradan düşeceğim desin eşin.Kontratınız yok mu? Ev sahibi istediği kadar düşmüyorum kiradan desin.
Ev kiralanırken,kapısı bacası,çeşmesi, lavabosu, zeminleri dolapları çevresi,ulaşımı,güneş alıp almadığı,rutubet olup olmadığı,iyice gözlemlenerek kiralanmalı.Hangi eve girersen gir.İsterse güvenlikli site olsun,tüm kilitler değiştirilmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?