DÜşmem diyor işte... Parayı mezara götürecek galiba... :/ Bütün apatman onun hepsininde balkon kapısında sorun var. Ama bu güne kadar böyle birşey yaşayan olmamış
Bütün mesajlara yetişemiyorum kim demiş göremedim ama kaynım kendisi istiyor ve arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak.Kaynım yapılı rahatlıkla bir kaç insana karşı koyabilir. bizde yakınlarda olucaz diğer kaynım ve görümcelerimin eşleri ile birlikte. gerekirse haftalarca nöbet tutucaz ne uyku kaldı nede huzur
Merhaba arkadaşlar,ben 3 aylık evliyim. ilk 2 ay bir evde oturdum ısınma problemi nedeni ile başka bir eve taşındım. Taşınmadan önce evi eski kiracılara sordum. EN son kiracı hariç ulaşamadım çünkü ona. Her neyse herkes hem evden hemde sahibinden çok memnundu bende ona güvenerek taşındım.Ev 3 katlı bir apartmanın 3. katı. Taşındıktan bir hafta kadar sonra bir sabah kalktığımda balkon kapısı açıktı ve kapattığıma eminim.Kapının anahtarı yok. Ev sahibine söyledim ilk kiracı kaybetti bizde bi daha çıkarttırmadık birşey olmaz dedi. O gün fazla takılmadım belki eşim gece açmıştır unutmuştur diye. Bir kaç gün sonra gündüz evden çıktım öğlen gibi akşam 9 gibi eşimle eve geldik yine kapı açıktı. Evi aradım herşey yerli yerinde. Ne bi eksik nede karışıklık yok. O günden 2 gün sonra bizim motorumuzun oturma kısmında ki deri parçalandı. Bıçak izi belli. Bunun üzerine biz benden hemen önce bu evde oturan kiracıya ulaştık oda yakın zamanda hemen bizim evin alt katına ev sahibinin oğlunun taşındığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Onlarda bu yüzden evden çıkmışlar. Karşı komşuma sordum onlar çok gürültü yapıyordu ev sahibini oğluda biraz asabi arada kavga çıkıyordu dedi. O gün evde durmadım korkumdan sabah eşimle çıktım akşam eve eşimle girdim. saat 6 gibi eve geldik,ve 8 gibi evli bir kaynım var onlara gittik. Gitmeden önce balkon kapısına ip bağladım o ipide iyice gerdirerek mutfak dolabının sapına bağladım sıkıca. Akşam 22:30 gibi eve geldiğimizde ip gevşetilmiş ve kapı yine açıktı. Bu arada 20 yaşında bir kaynım var ve 3 gündür bende kalıyor mutfakta yatıyor bir kez olsun kapı açılmadı. İyice korkmaya başladım. Acaba evin anahtarı başkasındada mı var ve biz çıkınca eve giriyor? Dünde ben evde yokken evimin ışığının yandığını gören şahitler var. Ne yapmalıyım???? KORKUYORUM....
balkon kapısının anahtarı yok ve iple bağlayacak kadar ilkel bir yöntem kullanıyorsunuz da kilidi değiştirmek kadar basit ve güvenilir bir yöntem aklınıza mı gelmiyor anlamadım ki..
İp sadece bir iz niyetine bağlandı. Kimsenin günahını almamak için gerçekten birileri giriyormu anlamak için taktık canım güvenlik amaçlı değil. Ve eve hangi yönden giriliyor anlamak için. Balkon kısmından girilse ip kırılır,kopar. Sadece gevşetilmişti biz geldiğimizde.
bu durumda yapman gereken tek şey evin anahtarını bir çilingir çağırarak değiştirmek...kesinlikle..
elinde bıçakla gezen ve motorun deri kısmını parçalayan akli dengesinin yerinde olmadığı söylenen birisi eve girip başka zararlar verebilir Allah korusun...
tedbirinizi almak zorundasınız..
balkon kapısına gelince ise ona da bir çözüm bulun..balkondan tırmanarak içeri giren birisi olabilir mi peki..balkon tırmanmak için musait mi..
sokak kapısından giriyor arada demek.İp sadece bir iz niyetine bağlandı. Kimsenin günahını almamak için gerçekten birileri giriyormu anlamak için taktık canım güvenlik amaçlı değil. Ve eve hangi yönden giriliyor anlamak için. Balkon kısmından girilse ip kırılır,kopar. Sadece gevşetilmişti biz geldiğimizde.
güzel de madem çocuk hasta. ailesi neden tedbir almıyor. bu da ayrı bir yasal suç..
illa birinin canının yanması mı gerekiyor?
İp sadece bir iz niyetine bağlandı. Kimsenin günahını almamak için gerçekten birileri giriyormu anlamak için taktık canım güvenlik amaçlı değil. Ve eve hangi yönden giriliyor anlamak için. Balkon kısmından girilse ip kırılır,kopar. Sadece gevşetilmişti biz geldiğimizde.
Müsait değil ama kafaya koyan biri her türlü yöntemi dener ama balkonda karton kutularım var benim. Birisi balkondan çıkmaya kalksa o kutular ezilir. Hiç bir zarar yok kutularda
sokak kapısından giriyor arada demek.
balkon kapısının ipinide çözmeye çalışmış o ara.
Eski kiracının dediğine göre adam ben baş edemiyorum deyip köşesine çekiliyormuş bir kaç kez karakolluk olmuşlar ama yine aynı tas aynı hamam....
hımm karakolluk bile olunacak kadar diyorsun..arkadaşım..dikkat edin...ve kısa zaman içinde çıkın derim..yarın bugün çocuğunuz olur..daha da endişe duyarsınız..Eski kiracının dediğine göre adam ben baş edemiyorum deyip köşesine çekiliyormuş bir kaç kez karakolluk olmuşlar ama yine aynı tas aynı hamam....
Arkadasim madem sokak kapisindan giriliyor olma ihtimali yuksek. Bu kadar macera heyecan yerine degistirin kilidinizi. Cikarken de yerine eski kilidi takar kendi kilidinizi tasinacaginiz eve takarsiniz yine. Kiracinin yapmasi gereken sey budur zaten eve girer girmez
eğer ev sahibinin oğluysa, akli dengesi yerinde değil işte. neden motorun derisini parçalıyorsa o yüzdende eve giriyor.Evde birşey arasa kendni belli edecek birşey yaparmı bir insan???? EVe girdiğini belli edecek??? garezine gidip o ipi gevşetiyor ve kapıyı açık bırakıyor.. Niyeti bizi korkutmak mı???
Evde birşey arasa kendni belli edecek birşey yaparmı bir insan???? EVe girdiğini belli edecek??? garezine gidip o ipi gevşetiyor ve kapıyı açık bırakıyor.. Niyeti bizi korkutmak mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?