- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Mutfağın belli yerlerine mi koysam naftalini . Bakliyatlarin olduğu dolaba da koyabilirimNaftalin uzak tutar benim bildiğim güveleri. Hayvanları cok severim ama böcek türlerinden korkuyorum ben de. Sizin icin tek çare ilaclatıp bakliyatları sıfırdan almak gibi gözüküyor.
Biz tüm kıyafet dolaplarına koyardık. Mutfağa da konuyor mu bilmiyorum ama konuyorsa siz de buzdolabı harič hepsine koyun.Mutfağın belli yerlerine mi koysam naftalini . Bakliyatlarin olduğu dolaba da koyabilirim
Fındık var ama kabuklu onda da olur muFındık ceviz var mı evinizde? Bakliyatta ve bunlarda aşırı oluyorlar
Mutfağın belli yerlerine mi koysam naftalini . Bakliyatlarin olduğu dolaba da koyabilirim
Ya sildim her yeri sildimHamilesin naftalin koyma. Mutfakta açık hiçbir şey bırakma. Poşette bile bir şey kalmasın. Yapabiliyorsan bütün dolapları indir sil.
ambalajlari bile delip yerlesiolar icine kapali ne varsa atin yada baska bi kapta muhafaza edin bisureYa sildim her yeri sildimhala çıkıyor nereden çıkıyorlarsa biktim
Kesin ondadır . Fındık ceviz kabuklu olunca bir süre sonra kelebek yapar hemen ona bakin :)Fındık var ama kabuklu onda da olur mu
o kalanları at anlamazsın onlardan da cıkar bende ilk senin gibi yaptım 15 gun sonra gene türedi mutfaktadi herseyi attım aklına gelicek herseyi sonra 2 sise camasır suyu 3 sise temizleyici vs vs mutfak dolaplarnın üstü dahil duvarlar dahil heryeri sildik ama ne silmek ev 2 ay camasır suyu koktu en azındna sükür yok artık ama herseyi atman lazım öyle ay o kalsın bu gitmesin dersen onlarda dururOff şu an ilaclatamam da . Bakliyatlarin da açık olanları atmıştım gerisini cam kavanozlara koymuştum . Ilaclama dışında ne yapabilirim şu süreçte. Oldursem de yenisini çıkacak bitmeyecek ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?