Çok haklısınızAnlayamıyorum insanlardaki bu rahatlığı ben bir eve misafirliğe gitmeye bile çekinirken yiyip içip kaçmak nasıl bir zihniyet taşımayı gerektirir sizde anladığım kadarıyla insanlara hayır diyemeyen birisiniz ama işte kayıp noktamız burası hayır demeyi öğrenmek gerekli
Grup yapıyorlardır belkiHerseyi anladim hadi kaynın sevgiliyle geldi ama onun arkadaşı ve onun sevgilisinin ne işi var ne münasebet canimm...polisi ara evimde zina yapıyorlar diye töbeeee
Tasarruf değil ki, para almayacak karşılığında. Bana sormaması da sorun tabi ki, ama sorsa da sormasa da benim için sonuç değişmiyor. Ben evde yokken kimsenin benim evimde işi yok ve bunu o düşünmeliydievi sezonluk eşine sormadan birine kiralasan ne olur acaba. Nasılsa ortak kullandığınız yerden tek başına tasarruf etmeye başlamış. Madem öyle işte böyle. Eşya olmamalı buradaki sorun. Sizinle ortak karar almaması olmalı. Sizi saymıyor. Saygısı yok farkına varın lütfen.
E tamam işte kv de arkanızda, koparın yaygarayı. Size sormadan evinizde arkadaş konaklatmak kimin haddine. Yada susun seneye tekrar ağırlarsınız aynı kafileyi.Kv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?
Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
O da mümkün ...mutfak da bari yapmazlar insalahhhhGrup yapıyorlardır belki
Kaynım ve sevgilisini bile kabul edemiyorum. Tanımadığım etmediğim insanlar.Herseyi anladim hadi kaynın sevgiliyle geldi ama onun arkadaşı ve onun sevgilisinin ne işi var ne münasebet canimm...polisi ara evimde zina yapıyorlar diye töbeeee
haydaaaSana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman
Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlemeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....
Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu
Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Esinizden mi cekiniyorsunuz siz neden bu kadar pasif kaliyorsunuz esiniz ne yapar mesela siz onlari evden yolla derseniz ?Araniz bozulacak diye her seye evet demeyinSanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Rüyama öyle yansımış tatlım yoksa gidip kızlara ne diycem? Hıncımı yine eşimden alıcam tabi kiiyi de eşiniz vermiş anahtarı. kızları değil eşinizi boğun rüyanızda.
Derhal kovun yada bir mesaj atın küserse küssün ..tanımadığım insanların ne işi var..sen kendin olsan neyse ama cook ayıp yaptığın de Bu kadar...Kaynım ve sevgilisini bile kabul edemiyorum. Tanımadığım etmediğim insanlar.
Ay canım kusura bakma, nasıl gördüysem konu sahibi yazdı sandımhaydaaasen taktın bana.
Eşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.Demelisiniz ama sessiz kaldıkça bunlara daha çok maruz kalırsınız yatagida kesin kesin kullanırlar çift kişilik yatak olacak da sevgililer kullanmayacak öylemi. Eşiniz de sizin yaninizdami yoksa evdemi kalıyor
Olsun siz yinede söyleyin ki o da yengen istemiyor hemen çık diyince çok farklı olurKv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?
Neden hemen yarın evine dönmeyi düşünmüyorsunEşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.
O zaten ilk yapacağım iş olacakSana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman
Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlenmeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....
Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu
Ya bence de aklima gelen olmasin daNeden hemen yarın evine dönmeyi düşünmüyorsun
Baskın yapmış olursun hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?