Eşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.Neye şok geçireceğimi şaşırdım.
Eşinizin evi sevgililere bırakmasına mı, size danışmamasına mı, sizin ses çıkartamamanıza mı...
Siz yokken evinizde kimse kalmamalı, hele ki sevgililer
Valla ben buradan o kadar sinir oldum ki, aynı ilçedeysek adresi ver kovmaya gideyim" diyeceğim neredeyseSizde kayınbiraderinizin telefonu yok mu?
Arayin ve hemen defol evimden diyin
Ne kadar zor olabilir ki?
Yok canım maalesef, yakın olsam kesin giderdim zaten. Burdan 8 saatAynı şehirde isen, evden birşey alacam bahanesine bile gidebilirsin, eşine de söylemeden tabi
Tuvalete sıçramış çiller kakalar kusmuklar Allah bilir evin nerelerine bulaşmış ter kusmuk vesaire. Hangi terlik nereye giyildi, mutfak eşyalarım nasıl kullanıldı, teflona sürülen Çelik kaşık, bulaşık makinasının uygun olmayan kullanımı, orda burda saç kıl, mutfak eşyalarının mutfak dışında kullanılması ( mutfak beziyle ayakkabı silip sonra mutfakta kullanan kız gördü bu gözlerim, sonra sohbeti kestim kendisiyle). Oiiş benim anksiyetem azıttı. Arkadaşların dediği gibi orda burda cinsi münasebet durumları olabilir. Kapıyı bacayı düzgün kapatacaklar mı? Daha neler geliyor aklıma. Bunları kocaya göstermek lazım. Erkek ev işiyle ilgilenmediği için toplama temizleme zorluğundan habersiz oluyor muhtemelen kocanız ev işiyle asla ilgilenmeyen birisi cefasından haberi yok hafife alıyor. Ora sizin mabediniz ayol girmedin kimse.Yok eşimde evde değil. Onlar evde yalnız takılıyor. Bu ilk oldu, son da olacak zaten. Bi daha yapmaması için konuşucam. Şuan o ailesinin yanında, konuşamıyorum. Bir de yüzyüze olmak lazım tabi
İşte bunu bildikleri için cesaret ediyorlar demek ki.Eşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.
Mizaç galiba.. Bir de elde imkan olmayınca, oturup kendi kendini yiyorsun ancaNasıl böyle sakin kalıyorsunuz nolur bana da öğretin.
Ben şimdiye vinçle eve dalmış, adam tutup dövdürmüş veya kafa göz dalmıştım.
Herkesin tepkisi farklıdır, elbette tepkim olacak şuan sadece bekliyorum.İşte bunu bildikleri için cesaret ediyorlar demek ki.
biz size ne kadar gaz versek de karakteriniz gereği pek bir tepki gösteremeyeceksiniz sanırım.♀ Bari eşinize diyin ben evde yokken kimse gelmesin bir daha diye.
Ya zaten tuhaflık en başta eşinizin tutumunda var. Nasıl tamam diyor böyle bir şeye, ne münasebet yani.. sizin de mizacınız böyle demek ki. Ben olsam yaygara kopartırdım, kötü olurdum ama yine diyeceğimi derdim. Sizin şuan artık sessiz kalmanız normal, zaten günlerdir kalıyorlarmış. Ama eşinize kendi tarzınızda artık güzellikle mi nasıl söylerseniz muhakkak söyleyin yoksa ileride daha çok başınız ağrır :/Herkesin tepkisi farklıdır, elbette tepkim olacak şuan sadece bekliyorum.
Hakkı olduğunuz yer var elbette, ilk duyduğum an büyük tepki verseydim acaba amacıma ulaşır mıydım bilmiyorum. Duyduğumda onlar yola çıkmıştı. Eşim onları yoldan döndürmezdi.
Aşırı mantıklı +1Eve dönünce altınlarım kayıp diye bi yaygara kopartın
Korkudan bir daha kimse gelmez evinize
Olay anında tepki verirsen etkili olur ve unutulmaz.Herkesin tepkisi farklıdır, elbette tepkim olacak şuan sadece bekliyorum.
Hakkı olduğunuz yer var elbette, ilk duyduğum an büyük tepki verseydim acaba amacıma ulaşır mıydım bilmiyorum. Duyduğumda onlar yola çıkmıştı. Eşim onları yoldan döndürmezdi.
Eşinde mi onlarla kalıyo evdeSanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?