Ya eşiniz neden izin verdi? Hele bir de siz evde yokken nasıl böyle birşey olur çok acayipmiş. Bence önünü kesin br şekilde söyleyin. Yoksa her yaz sırayla gelir bunlarNerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Valla aynen banyoda filan. 2 çift hele ki sevgili yani dolu dolu gelmiştir onlar. Evi tazyikli suyla yıkasın gidince. İnşallah altınları ceplememişlerdirSadece yatağınızı kullanacaklarını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Mutfak tezgahında sex yapmazlarsa iyi
Sizin yerinizde olsam bu kadar sakin hayatta kalamazdım hatta sizde kalmayın yıkın ortalığı çekip gitsinler.. okurken bile çok sinirlendim.. eşime anlattım sen böyle bişey yaparsan diye bir güzel paraladımHaklısınız. Ama öğrendiğimde iş işten geçmişti ve ailemin yanındaydık. Onların yanında kavga etmek istemem. Lakin fazla uysal olduğum konusunda çok çok haklısınız
Ben de evlenirken şart olarak koşmayı düşündüm ben yokken eve kimse gelemez diyeSizin yerinizde olsam bu kadar sakin hayatta kalamazdım hatta sizde kalmayın yıkın ortalığı çekip gitsinler.. okurken bile çok sinirlendim.. eşime anlattım sen böyle bişey yaparsan diye bir güzel paraladımartık yapamaz
Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
ppBen de evlenirken şart olarak koşmayı düşündüm ben yokken eve kimse gelemez diyeo kadar sinir oldum
Aman Allahım.. İhtiyar delikanlı he en sevdiğim dermişimHadi sizinkiler akraba, biz ne yapalım ! Geçen sene 75 yaşında bir abimiz enduro motor ile bize 45 dk mesafede telefon etti gençler ben geliyorum diye. Adam 75 yaşında geldiği saat gece 23:00 etraf otel dolu ama otelde kal diyemezsin. Lakin hiç düşündüğümüz gibi olmadı. O gece evde misafir ettik ertesi gün ben kamp için yola çıktım ev kamp koşullarını sağlamıyor bu sebeple ben çadır kuracağım dedi. Çadır kurdu bir hafta kaldı. Kalsın başımızın üstünde ama bizim bir haftalık tüm planlar alt üst oldu. Bayramdan iki gün önce aradı Adrasan'da imiş... Bayramda geri dön Kocaeli'ye bayramlaşmaya geleceğim dedim zor dedi : ))) şaka değil Abimiz 75 yaşında ve tüm Türkiye'yi enduro motor ile geziyor.
eşiniz nerde acaba çok haklısınız ama rest çekmeden bu devran böyle sürer giderNereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Sinirden karnima kramp girdiKardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?