Benim eşim döndürmezdi galiba ya sanmıyorum. Ailesine karşı değişik Bi hassaslığı var. Kuzeninin düğünü için bana 2hafta izin aldırdı, ben de birgün, 2 hafta izin almam gereksizdi dedim diye küstü bana 1 hafta.Olay anında tepki verirsen etkili olur ve unutulmaz.
Sonrasında ne konuşursan konuş.
"Onlar o eve giderse bende bir daha gelmem" diyebilseydin" nasıl yoldan döndürürdü, hayret ederdin
Yok canım evde yalnızlaeEşinde mi onlarla kalıyo evde
Konuşamadık, ortam olmadı. Şimdi de yanımda değil. Eşimin kardeşiyle hiç samimiyetin yok ama eşimle konuşucam. Teşekkür ederim, inşallah bakalımEşiniz buna nasıl müsaade ediyor? Hiç konuştunuz mu bu konu hakkında? Siz evdeyken misafir gelmesi ayrı bir durum olabilir ancak siz yokken birilerinin, ki içlerinde tanımadığınız kişiler de var, sizin evinizde tatil yapmaları çok nahoş bir durum. Eşinizle bu konuyu konuşabilirsiniz, gerekirse eşinizin kardeşiyle de konuşup onu düzgün bir dille uyarıp rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz. Bu gerçekten çok rahatsız edici bir durum çünkü. Kabul edilecek bir yanı yok ne yazık ki. Umarım bir çaresini bulabilirsiniz.
Nickiniz gibi minnoşmuşsunuz :) Bi kavga çıkartıverinEşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.
Çalışan kadın olduğunuzu duymam şoka uğrattı beniBenim eşim döndürmezdi galiba ya sanmıyorum. Ailesine karşı değişik Bi hassaslığı var. Kuzeninin düğünü için bana 2hafta izin aldırdı, ben de birgün, 2 hafta izin almam gereksizdi dedim diye küstü bana 1 hafta.
Çocuk olmasa, çalışmasam gitmezdim zaten bir süre. Ama mecbur gideceğimi bildiğinden öyle yoldan döndüremezdi
Gerçekten kayıp bile olabilir ben en çok ona korkuyorum. Çekmeceme koydum geçtim çünkü. Çok Bi altınım yok 1 çeyrek, 1000 lira da para ama olsun neden alsın birileri?Aşırı mantıklı +1
Garanti çözüm hatta. Ben asla cesaret edemem böyle bir durumda mesela
Nefret ediyorum böyle olmaktan ama karakter meselesi galibaNickiniz gibi minnoşmuşsunuz :) Bi kavga çıkartıverin
Yaa gerçekten miiiiÇalışan kadın olduğunuzu duymam şoka uğrattı beni
Çok pasif değil, çok çok çok pasifsiniz.
Hayat size gerçekten çok zor
Karakrer meselesi değil, kendinizi geliştirin ve güçlendirin.Nefret ediyorum böyle olmaktan ama karakter meselesi galiba
Bende eşinize eliniz mahkum sandımYaa gerçekten miiii☹
ağlamak yooooook gülmek var yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var!Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?