evimdeki kertenkeleler:(

safahat

Önce usul sonra vusul
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
2.011
52
158
başına gelen var mı arkadaşlar

evimin etrafında bır kac agac var arkası bahçe

eve kertenkele yavruşları girmiş ikidir görüyorum yakalamak imkansız öldürmeye de karşıyım
önerilerinizi bekliyorum

bizim de bahçe ağaçlık süleymancık girmiş ölüyordum korkudan öldürmek zorunda kaldı eşim

yoksa yaşayamazdım evde :50:

başına gelen var mı arkadaşlar

evimin etrafında bır kac agac var arkası bahçe

eve kertenkele yavruşları girmiş ikidir görüyorum yakalamak imkansız öldürmeye de karşıyım
önerilerinizi bekliyorum

Canım, kertenkele insandan korkarmış..
Yani muhtemelen siz ondan değil, o sizden kaçacaktır..

bizim de bahçe ağaçlık süleymancık girmiş ölüyordum korkudan öldürmek zorunda kaldı eşim

yoksa yaşayamazdım evde :50:

'Ltfen beni ldrmeyin' | GAZETE VATAN
süleymancık deniyor demek bak sen deyince neten baktım bu habei buldum
bıze gıren de bunlar benziyor cok yavrular kıyamadım da esım ılac alalım dedı ama ölürler diye korkuyorum
haberi okuyunca sempati duydım böcekleri yiyormuş bahçe ya çıyan da giriyor belkı onları halleder belki:53:
off teselli benimki:50:

canım bizim eski evimizde de vardı evimizin arkasında büyük portakal bahçesi vardı ama onlar zararsız hiç öldürmedik. hatta o kacıyordu bizden.

bizede geldi o süleymancıklardan şimdi bende fobi oluştu sürekli gözlerım arıyo orda varmı burda varmı dıye ıkı kere gırdı ıkısınıde aynı gun yakaladık attık ama ben esirikli kaldım burdada isimilerini görüncebı kaşıntı tuttu allah affetsın gerçekten fena oluyorum bu gibi hayvanlardan

bizede geldi o süleymancıklardan şimdi bende fobi oluştu sürekli gözlerım arıyo orda varmı burda varmı dıye ıkı kere gırdı ıkısınıde aynı gun yakaladık attık ama ben esirikli kaldım burdada isimilerini görüncebı kaşıntı tuttu allah affetsın gerçekten fena oluyorum bu gibi hayvanlardan

aynen benimde banyodaydı bide ilk gün eşim öldürdüm dedi kıyamamış meğersem
2.gün eve geldik banyoya bi girdim yine duruyor ben anlamadım tabi ilk
bi başladım ağlamaya bu 2.nerden geliyor bunlar eşim gülmeye başlayınca çaktım olayı :1:
bende sürekli kontrol ediyorum :18:

'Ltfen beni ldrmeyin' | GAZETE VATAN
süleymancık deniyor demek bak sen deyince neten baktım bu habei buldum
bıze gıren de bunlar benziyor cok yavrular kıyamadım da esım ılac alalım dedı ama ölürler diye korkuyorum
haberi okuyunca sempati duydım böcekleri yiyormuş bahçe ya çıyan da giriyor belkı onları halleder belki:53:
off teselli benimki:50:

evet böcekleri öldürüyorlarmış yararlı insana bi zararları yokmuş ama ben çok korkuyorum

elim kadar vardı çok üzüldüm ama eve giremeyecek kadar korkuyorum :50:

küçükken halamın köy evinde çok olurdu,bende hayvan delisiyim ya birgün seveyim diye yakaladım birisini tuttum kuyruğundan,kuyruğu elimde kaldı kaçtı gitti:1:
onlar korkulacak hayvanlar değil,zaten onlar sizden kaçar ve bildiğim kadarıyla kıyafetlerede zarar vermezler.ayrıca önümüz kış canım,soğuklar başlasın hepsi kaybolur yakında.

Son düzenleme:
Eskiden yasadigimiz yerde, Adana'da apartmanin besinci katindaki evimizde de oluyorsu. Elopen kertenkele diyorlardi, pembe renkli. Hic oldurmedik ama cocuktuk, ciglik cigliga bagirirdik. Annem supurgeyle farasa koymaya calisirken kuyrugunu dusuruyorlar, kuyruk kipirdaniyor, hayvanin kuyrugu da kendiliginden bir daha cikiyor. Neyse, annem de oldurmezdi, ama disari atardi. Orda cok yaygindi, herkese gelirdi. Zararsizmis. Baska bir cok sehirde bulunduk, baska yerde gormedim.

evet böcekleri öldürüyorlarmış yararlı insana bi zararları yokmuş ama ben çok korkuyorum

elim kadar vardı çok üzüldüm ama eve giremeyecek kadar korkuyorum :50:

ben de cok huylandım ılk gordugumde bugun tekrar gorunce kı o da baskaydı ne yapacagımı bılemedım

sagolun arkadaslar yorumlar ıcın
kendılerı gıder mı geldıgı gıbı
yataga falan gelmez ins:53:

ay bizim yazlığı basmıştı bi kere .oturdum koltuğa birşey geçti alla alla dedim bu nee bi baktım kertenkele öldürdüm valla ben ne yapayım.çığlık çığlığa ezdim .neyse bitti kurtuldu sandım bi baktım bi tane daha sonra bi tane daha .ay allahım çok kötüydü kabus gibi .babamla ziraat ürünleri satılan bir yere gittik ilaç var mı dedik kertenkele için adam yok dedi falan yani ilacıda yokmuş .öleydi sonra kaybolu gittiler .ama o yaz kabus gibi geçti

kıııııssss ben bayılırım onlara şeffaf oluyor kimisi tatlıcık tatlıcık gözleri varr.sevesim geldi:27:

Hehe mesajları okumadım bile. Şimdi o süleymancıktır, birlikte yaşamayı öğrenin diyenlerle dolar burası. Hatta yetmezse Ömür Gedik'in kafasında sürüngenli resmini koyup bakınız bu tür canlılar zarar vermiyor derler...

Slm sizin yine kertenkeleymiş bizim bu yaz kaldığımız yazlık eve yılan girmişti.nasıl bir duygu nasıl yırtmişim korkudan yüzümü boynumu anlatamam itfayetyi aradık geldiler aldılar ama genede giremiyordum çok kötü o korkuyu yaşatmasın rabbim kimseye aklıma geldikçe kal geliyo resmen....

Slm sizin yine kertenkeleymiş bizim bu yaz kaldığımız yazlık eve yılan girmişti.nasıl bir duygu nasıl yırtmişim korkudan yüzümü boynumu anlatamam itfayetyi aradık geldiler aldılar ama genede giremiyordum çok kötü o korkuyu yaşatmasın rabbim kimseye aklıma geldikçe kal geliyo resmen....

of cok kotuymus o ya gecmiş olsun

bır zararlarını görmedım kac gundur ama hylandım ıste bır yandan da kıyamadım baya yavruydu bugunku öldürsem öldüremem ben öldürmem de belli ki zararları yokmus rahatladım ama hala saga sola bakıp duruyorum

Back
X