Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de bahçe ağaçlık süleymancık girmiş ölüyordum korkudan öldürmek zorunda kaldı eşim
yoksa yaşayamazdım evde![]()
başına gelen var mı arkadaşlar
evimin etrafında bır kac agac var arkası bahçe
eve kertenkele yavruşları girmiş ikidir görüyorum yakalamak imkansız öldürmeye de karşıyım
önerilerinizi bekliyorum
bizim de bahçe ağaçlık süleymancık girmiş ölüyordum korkudan öldürmek zorunda kaldı eşim
yoksa yaşayamazdım evde![]()
Ege bölgesinde yaşıyorsunuz sanırım![]()
Canım, kertenkele insandan korkarmış..
Yani muhtemelen siz ondan değil, o sizden kaçacaktır..
bizede geldi o süleymancıklardan şimdi bende fobi oluştu sürekli gözlerım arıyo orda varmı burda varmı dıye ıkı kere gırdı ıkısınıde aynı gun yakaladık attık ama ben esirikli kaldım burdada isimilerini görüncebı kaşıntı tuttu allah affetsın gerçekten fena oluyorum bu gibi hayvanlardan
'Ltfen beni ldrmeyin' | GAZETE VATAN
süleymancık deniyor demek bak sen deyince neten baktım bu habei buldum
bıze gıren de bunlar benziyor cok yavrular kıyamadım da esım ılac alalım dedı ama ölürler diye korkuyorum
haberi okuyunca sempati duydım böcekleri yiyormuş bahçe ya çıyan da giriyor belkı onları halleder belki
off teselli benimki![]()
evet böcekleri öldürüyorlarmış yararlı insana bi zararları yokmuş ama ben çok korkuyorum
elim kadar vardı çok üzüldüm ama eve giremeyecek kadar korkuyorum![]()
Slm sizin yine kertenkeleymiş bizim bu yaz kaldığımız yazlık eve yılan girmişti.nasıl bir duygu nasıl yırtmişim korkudan yüzümü boynumu anlatamam itfayetyi aradık geldiler aldılar ama genede giremiyordum çok kötü o korkuyu yaşatmasın rabbim kimseye aklıma geldikçe kal geliyo resmen....