evimden dekoratif kareler...

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Genel olarak oldukça sade gösterişsiz bir evim var. Öyle tercih ediyorum. Bunun yanı sıra duvar dekorasyonunu çok seviyorum. Duvar aksesuarlarıyla evime renk ve sıcaklık katmaya çalışıyorum. Sizlerle evimden bazı aksesuar ve ayrıntılar paylaşmak istedim. Bakalım beğenecek misiniz :KK54:

resimler silindii...

Son düzenleme:
Kalp eng.home dan da yesil askilik nerden benimde buna benzer mumkunse beyaz olanina ihtiyacim var:KK8:

Ben mutaktaki askilara takildim niye paralel degiller:KK53:

Dogrusunu istersen genis acida gormedigimizden belki bana bu bile fazla geldi ama secimlerin guzel mutlulukla kullanin:D

Kalp eng.home dan da yesil askilik nerden benimde buna benzer mumkunse beyaz olanina ihtiyacim var:KK8:

Ben mutaktaki askilara takildim niye paralel degiller:KK53:

Dogrusunu istersen genis acida gormedigimizden belki bana bu bile fazla geldi ama secimlerin guzel mutlulukla kullanin:D
yeşil askı da Eng Home dan canım şimdilerde de var bulabilirsin. ortasında bir kuş var normalde, biz onu kopardık.

Ocak yanı orası canım, yer o şekilde asimetriye daha müsait, tam göremediğin için garip gelmiştir. Ayrıca ben bazen asimetriyi de kullanırım :p
aksesuar olarak mı fazla geldi canım? mobilya perdeler falan sade olduğundan böyle hareket kattım. Bir de ben pek boş duvar sevmiyorum:D

Yani evin sade oldugunu dusunursek evet bunlaela hareket katmis olabilirsin..

Kendini nasil mutlu hissettigin onemli olan:KK76:

Evinin tamamini paylasmayi dusunmezmisin:KK6:

Yani evin sade oldugunu dusunursek evet bunlaela hareket katmis olabilirsin..

Kendini nasil mutlu hissettigin onemli olan:KK76:

Evinin tamamini paylasmayi dusunmezmisin:KK6:
Onu yapamıyorum işte, evi insanın mahrem yeri gibi düşündüğümden evimi olduğu gibi paylaşamıyorum, belllki bi günn bir miktarrr..... diyelim :KK22:

Yok ben sadece izleyiciyim:KK48:

Saka bir yana dusunuyorum aslinda ama benimkide tamami olmaz ufak ufak:KK66:

Back
X