• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden kira alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf kardeşlerim elini cebine atmıyor diye anne babamı sokağa atacak halim yok, babamın 3 kuruş maaşından belki market parası belki hastane ilaç parası olabilecek bir meblağı almazdım kocamın çenesini tıkamak için. Benim ihtiyaçlarımı ve güvenliğimi görmezden gelip mal yığma derdine düşen, elimdeki üç kuruşun hesabını yapan kocaya değmez. Boşanmaya kalksan o malları ailesinin üstüne geçirmeye gider koşa koşa, dikkat et. Sen de çektiğin çile ile kalırsın. Seni tehlikelere karşı elindeki avcundakini almak suretiyle elsiz ayaksız salan kocan, hıncını sokak hayvanlarına değil kocana yönelt. Bi de kocan seni sevmiyor. Ben hiç cimri erkek görmedim hayatımda, sevmeyen erkek gördüm. Senden kısıyorsa herkesten kısar diye bir şey yok. Yarın öyle biri gelir ki, dünyaları bağışlar ona, şaşar kalırsın. Ben olsam önce mallara şerh koydurur sonra bu kocayı boşarım, giderim anne babamın yanına, bunu çekeceğime onları çekerim.

Eşin katkısı yok ama. Eşininde evi varmış o da haklı olarak kirayı kendi ailesine veriyor
Verirse versin. Demek ki var ki verebiliyor. Hele bir de ailemden kira almıyorum diye veriyorsa umurumda olmaz. Ben eşimin gazına gelip anne babamdan kira alamazdim şahsen.

Niye bu kadar sevgisiz olduğu belli. Kocası ana babasının yaşadığı evden kira almamasını başına kakıyor. Kocasına yükseltemediği sesi, sokak köpeklerinden çıkarıyor.
Umarım foruma bir daha hiç geri dönmez.
Köpekperest şahıs saldırıya uğradım. Böyle bir detay var beynini kullansan.sanane benim aile ilişkimden

Asagidaki yorumlari bu empatik ve sempatik baagyan yazdi. Bende merhamet taze bitti uzgunum.

*Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.

*Neden nefret etmeyeyim. Hamam böceğinden tiksiniyorsam ondan da nefret ederim

*itlaf en iyi çözüm

*Beynini kullansan keşke

*Beynini aldırıp yerine köpek maması dolduran itperestlerin beni anlamasını beklemiyorum zaten.
Kimsenin senin merhametine ihtiyacı yok. Bütün canlılar kendilerini müdafaa eder. Ölüm tehdidi karşısında da öldürmeyi düşünür. Köpek kardeş gel kıçımdan parça kopar diyecek halim yok ya. Biber gazı ve eletrojmsok aldım merak etme. Silah biraz sinirdendi.

Köpekperest şahıs saldırıya uğradım. Böyle bir detay var beynini kullansan.sanane benim aile ilişkimden
Kalitenizi belli ettiniz. Gerçekten. Şu cümlelere bakın ya ve evet gerçektne sevgisizsiniz. Kocanızdan sevgi saygı görmediğiniz için hayvanseverlerin can dostlarını bu kadar savunmasına, değer verip saygı duymalarına çıldırıyorsunuz. Acıdııııım,umarım sizde birgün gerçekten sevilip saygı görürsünüz 😘

Sana çekmişler
Hiç yaşınızın insanı değilsiniz. Ne kadar ayıp şu yaptığınız. Merhamet vicdan yok anladık ama terbiye de yokmuş yazık sizi yetiştiren ana babaya, elinizden tutan bugünlere getiren öğretmenlere. Meslek edindirmişler ama terbiye verememişler.

itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor
Peki size ne deniyor?
Sevgisiz, değer görmeyen?
Gerçekten bu kadar sinirlenmenizin, bu kadar nefret beslemenizin altında bir problem yatıyor ama ne olduğunu ben çözemedim. Keşke biraz değer görüp sevilseniz de mutlu olsanız belki kalbinizden bu nefreti atabilirsiniz 😂

itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor
Mune Mune ne diyor bu üye?üyelere hakaret edeni çok gördük te şimdi de hayvanlara düşmanları çıktı

Peki size ne deniyor?
Sevgisiz, değer görmeyen?
Gerçekten bu kadar sinirlenmenizin, bu kadar nefret beslemenizin altında bir problem yatıyor ama ne olduğunu ben çözemedim. Keşke biraz değer görüp sevilseniz de mutlu olsanız belki kalbinizden bu nefreti atabilirsiniz 😂
Valla ruh hastasısın. Isirilacaktim çok basit mantık. Senin için tekrar soyleyeyim ısıracaklardı. Yani bu durumda öfkeli olmanın nesine inanamiyorsun da şaşırıyorsun? Evine giderken durduk yere saldırıya uğrayan biri nasıl düşünmeli sence?
Çok merhametli ve sevgi dolusun ya. Saldırıya uğrayan insan için de iyi niyet goster.boyle yapmadiginda ruh hastası gibi görünüyorsun. Ve de kasıtlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X