• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden kira alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor

Yaradılanı seviyoruz Yaradandan ötürü 😍 kalbinizi nefretten arindirmanizi tavsiye ederim.

@Mune ne diyor bu üye?üyelere hakaret edeni çok gördük te şimdi de hayvanlara düşmanları çıktı
Peki insanları ısıran köpekler ne oluyor? Bundan neden kimse bahsetmiyor? Neden herkes kanıksamış? Suyunuza birşey mi karıştı? Saldırıya uğruyorum iyi misin? Düşmanlik evet.
Hayvan atak yaparken pek sevecen değildi. Kanım dondu .

Yaradılanı seviyoruz Yaradandan ötürü 😍 kalbinizi nefretten arindirmanizi tavsiye ederim.
inşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?

Valla ruh hastasısın. Isirilacaktim çok basit mantık. Senin için tekrar soyleyeyim ısıracaklardı. Yani bu durumda öfkeli olmanın nesine inanamiyorsun da şaşırıyorsun? Evine giderken durduk yere saldırıya uğrayan biri nasıl düşünmeli sence?
Çok merhametli ve sevgi dolusun ya. Saldırıya uğrayan insan için de iyi niyet goster.boyle yapmadiginda ruh hastası gibi görünüyorsun. Ve de kasıtlı
Siz öfkeli değilsiniz.
Öfkeli olmak farklı, iğrenç cümleler kurmak farklı. Siz olayı düzgünce anlatmadınız, hemen saçmalamaya başladınız. Bu yüzden tepki gördünüz ve hiçbiri haksız değildi. Olsyın şokuyla anlatsaydınız, abartı cümleler kurmasaydınız herkes yanınızda olurdu. O kadar kişi yanlış anladı bi siz doğru anlattınız he aynen. Ayrıca velev ki ben ruh hastasıyım, sanki siz çok farklısınız sizde sevgisiz ve saygısız, kendisinden daha savunmasız canlıları öldürmeyi düşünen bir insansınız. Hangimiz topluma daha zararlı tartışmayalım isterseniz. Evlerden ırak birisiniz ve linçleneceğim ama söyleyeyim kocanızın size değersiz davranmasını hakediyorsunuz. Ben de bu kadar nefret dolu bir insanı bense kaale almazdım.

Benim kediye köpeğe verdiğim değeri kadın kocasından ailesinden göremiyor heralde, yazık...
Sana ne? Kediye köpeğe taptigin kadar insanlara da değer versen keşke.Senin hayatında da birşeyler ters. Bunu ispatlayamam ama eminim.

inşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?
Offf yeter ama be.
Sen kimsin insanlara hakaret ediyorsun, insanlara beyinsiz demeden önce dönüp bi kurduğun cümlelere bak. Neden tepki çektin ona bak. Ama kavrayabileceğini pek sanmıyorum. Kendine bakmayıp insanlara beyinsiz demen nasıl bir mantık ajfjsjdj. Hastalıklı cümleler kurmuşsun, o kadar insan yanlış bi doğru sensin. He. Gerçi sana kızamıyorum, biraz sevgi görseydin sevgi göstermeyi öğrenirdin zaten.

Cıks yetmiyor. Defalarca da köpek saldırısına maruz kaldım. Hiç bu kadar nefret edemedim. Hayvan bu yani iradesi mi var, yoksa bu dünyada yasamaya sizin daha çok halkınız var mı sanıyorsunuz?

Cahille iletisimi kesmek lazım 🤷‍♀️ tesekkur ederim mesajima cevap verip kıymetli vaktinizi ayirdiniz. Iyi geceler 😌

Sana ne? Kediye köpeğe taptigin kadar insanlara da değer versen keşke.Senin hayatında da birşeyler ters. Bunu ispatlayamam ama eminim.
Yok ben sizin gibi insanlara değer vermektense kediye köpeğe değer vermeyi tercih ederim. Çok daha kıymetliler. En azından içinde yaşadıkları topluma sizin kadar zarar vermiyorlar. Sevgisiz yaşayıp sevgisiz öleceksiniz. Tek bir kişi bile üzülmeyecek arkanızdan göçüp gittiğinizde.

Sende keşke açgözlü kocana verdiğin değeri anne babana versen hayvanlara versen o nasıl olur? Tapınmak kelimesi ne onu bile bilmiyorsun gelmiş burada laf ebeliği yapıyorsun. Hayvanlar hiç yoktan sizin gibi cani değiller. Dünyanın en masum varlıkları

Yok ben sizin gibi insanlara değer vermektense kediye köpeğe değer vermeyi tercih ederim. Çok daha kıymetliler. En azından içinde yaşadıkları topluma sizin kadar zarar vermiyorlar. Sevgisiz yaşayıp sevgisiz öleceksiniz. Tek bir kişi bile üzülmeyecek arkanızdan göçüp gittiğinizde.
Hayayımda ilk defa bir kocaya bu kadar hak verdim.
Savunmasız canlılara bile bu cümleleri kuran bir insan kim bilir kocasına neler diyordur. Bir de adamı dinlemek lazım, neden böyle davranıyor diye.
Sevgisiz, saygısız. Kendisinin görmediği değeri sevgiyi hayvanlara gösteriyoruz diye çıldırıyor.

Hayayımda ilk defa bir kocaya bu kadar hak verdim.
Savunmasız canlılara bile bu cümleleri kuran bir insan kim bilir kocasına neler diyordur. Bir de adamı dinlemek lazım, neden böyle davranıyor diye.
Sevgisiz, saygısız. Kendisinin görmediği değeri sevgiyi hayvanlara gösteriyoruz diye çıldırıyor.
Konularını cimer’e bildiriyorum. Siz de şikayet kaydı oluşturun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X