- 24 Eylül 2020
- 25
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi Spagetti2020
-
Bende şehir değiştirdim ve çok yalnız kaldımArkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum
bencede evlenmeden önce aile evi disinda biraz deneyimler yapmak lazim, seyehat etmek baska yerde okumak vsBizim çocuklar niye büyümüyorlar acaba 23 yaşına gelmişsin hala muhtaç gibi tek kalamıyorum, annemin eteği altında olmak istiyorum, alışamadım, ısınamadım.. Biraz büyüseniz mi ? Evlenirken silah mı dayadılar başınıza ? Kendi eviniz, kendi sorumluluğunuz alışın, öğrenin bir zahmet. Ailelerde de suç var tabii kız çocuğu dizimizin dibinde otursun diye izin bile vermiyorlar başka ilde okumaya, çalışmaya.. Özgüvensizlik yapışıyor sonra sonuç bu..
İnşallah tesekkur ederimYeni evlenen birçok kişide bu sorun oluyor, eşinizi sevdiğiniz halde neden evlendimki neden ben bu evdeyim ki diye kendinizi sorgularısınız.
Ama kısa süreli bi sorgulama bu, sonuçta düzeniniz tamamen değişiyor, zamanla alışacaksınız.
Resim bölümünden yeni mezunum pandemiden dolayı iş bulamadımCalisiyormusunuz? belki mesgul olursaniz dikkatiniz baska yere kayar.
umarim alisirsiniz zamanla<3Resim bölümünden yeni mezunum pandemiden dolayı iş bulamadım
Annem 17 yaşında evlenmiş Almanya'ya gitmiş ama ben annem kadar güçlü değilim siz alıştınız mı pekiBende şehir değiştirdim ve çok yalnız kaldım
Alışamadım sevemedim ailemi de çok özledimAnnem 17 yaşında evlenmiş Almanya'ya gitmiş ama ben annem kadar güçlü değilim siz alıştınız mı peki
Ya canımAlışamadım sevemedim ailemi de çok özledim
İş bulmayı çok istiyorum özel okulda öğretmenlik yapmak istiyorum şuan için ama maalesef dönüş olmadı. Bu hafta hergün geldim ama eşim rahatsız oluyor bu durumdan biliyorum. Ahşap boyamayı seviyorum ama bilmiyorum yanımda hep birileri olsun istiyorum umarım bu durumu aşarımAlışırsın kız biraz zaman ver
Yaşın genç zaten çok özlüyorsan her gün anneni ziyarete de gidebilirsin sakıncası yok bence
Onun dışında evdeyken sıkılmayacağın aktiviteler bul, ne bileyim dergi al oku, çık yürüyüş yap, evde spor yap youtubedan, yemek tarifi dene ... evde keyifli vakit geçir yani yalnızken.
Evde sıkılıyorsan iş bulmaya ne dersin var mı öyle bir fikrin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?