Evime biri girmiş

gecmis olsun,ne rahat giriyolar.
evde bile güvende degil insan.

çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş seni.Allah bir daha yaşatmasın kötü olaylar.Tedbiri elden bırakma.

İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim hepinize a.s.

çok geçmiş olsun arkadaşım....iyi ki size bir zarar vermemiş...Allah korusun....

Corneliacım çok çok geçmiş olsun canım, başlığı görünce üzüldüm bir bakmak istedim üstelik aynı şehirdeymişiz, burada çok fazla oluyor bu tür olaylar birde güvenli gelebilecek bölgelerde bile var 2 yıl oldu öğretmenler cad. eski adıyla savaş cad. arkadaşım oturuyordu tam cadde kenarı öyle merkez bir yerdeki kendisi ıstanbula gezmeye gitmişti beni aradı bir bakabilirmisin yönetici aradı polis evde bekliyormuş diye.. Gidip baktım hemen, o gün o apartmanda 3 daireye girilmişti saatte öğlen saatleri ben şoklardaydım polis ev sahibi olmadığı için eve girmemiş ben gidince beraber girdik manzara çok kötüydü saatlerce pamak izi vs arandı ama sonuç olmadı, evi toparlayabildiğim kadar toparlamaya çalıştım ellenmemiş hiç bir yer kalmamıştı çelik kapı bir demir vasıtasıyla aralanmıştı çelik demeye şahit ararsınız kapının bir bölümü paramparçaydı, arkadaşım geldikten sonra farkedildi yatağın içinde 1 m boyunda ucu sivri bir demir bulundu sonra, telaşla kaçarken bırakmışlardı...Ben o olayın ardından haftalarca kendimi toparlayamadım.. gece veya gündüz farketmiyor aman canım alarm işinin peşini bırakmayın ve dikkatli olun.. Umarım bir daha böyle tatsız bir şey yaşamazsınız....

Ayak izlerini silme gafletinde bulunmayın sakın..

Belliki kapıyı arkadaşınız açık bırakmış

Yada tam kapatmamış.....

Adam girip şöyle bi bakmış meraktan yada başka kötü bir niyette besleyebilir

İlerdede yaşayabilirsin böyle bişeyi....planlıda olabilir....sonrada girebilir adam

Çokmu abarttım bilmyorum ama

Benimde bir arkadaşımın evine girmişti....

Okuyorlardı ev arkadaşı vardı......

Adam gece girmiş bunlar odaya kitlemişler kendilerini...

Çıldırmışlar ama.......tlflarıda içerde kalmış

Adam bişey yapmamış.... eve girmiş dolanmış sadece....

Sırf korkutmak için olmuş bu olay... yanlız olduklarını bildikleri için..

Tabi önceden bu adam anahtarı yedeklemiş

İşte böyle bir gaflet sonucu demek ki...

Yalnızsanız dikkat arkadaşım.. ortalık berbat....

[

geçmiş olsun canım... dikkat edin... bizimde başımıza geldi birkaç ay önce... kapının arkasına sürgü taktırın... kilidi açsada siz evdeyken sürgüyü açamaz.... odalarınıza bile yapabilirsiniz...

çok geçmiş olsun arkadaşım....iyi ki size bir zarar vermemiş...Allah korusun....

çok geçmiş olsun insanın aklına herşey geliyor.allah korumuş. uyumuşum diyorsun da bayıltıcı sprey sıkıyolarmış.bizim bi komşunun başına geldi. bence evde yalnızken uyuduğunda odana sürgü yaptır onu tak. bazen bir eve iki üç kez girebiliyolar. bu arada arkadaşının haberi oldumu. o ne diyor.??

geçmiş olsun canım
uykum ağır diyorsun kendini suçlama
uykun ağır olmasada ilaç sıkıyorlar zaten
nefes alıştan uyanan bir insanım fakat hırsız girdiği zaman ilaç yüzünden ölü gibi uyumuşum
başa gelmeyince anlaşılmıyor
iyiki ağırmış uykun rabbim korumuş
ya uyanıp yüzyüze gelseydin
neyse geride kalmış
size kilidinizide değiştirmenizi öneririm büyük geçmiş olsun
rabbim bir daha yaşatmasın

Geçmişler olsun ucuz atlatılmış gerçekten de..
Sanırım sizin eve girişlerinizi takip eden biriydi ki ev arkadaşınız çıkıbca evde başkası yok sanılarak girildi..
Belki bir ses duydu belki sizin odada olduğunuzu farketti ve kaçmak zorunda kaldı..
Siz yanınızda göz yaşartıcı sprey gibi birşey bulundurun lütfen , baksanıza bunlara çelik kapı vız geliyor..
Zaten böyle durumda cana geleceğine mala gelsin demek en hayırlısı sanırım , o kişiyle yüzyüze gelmemeniz de büyük şans..

Gecmiş olsun. Allah korumus sizi.

gözücıkasıca hırsızlar bosuna hırsız olmuor işte. rüzgardan bile sessiz iş bitiriolar.

Back
X