Corneliacım çok çok geçmiş olsun canım, başlığı görünce üzüldüm bir bakmak istedim üstelik aynı şehirdeymişiz, burada çok fazla oluyor bu tür olaylar birde güvenli gelebilecek bölgelerde bile var 2 yıl oldu öğretmenler cad. eski adıyla savaş cad. arkadaşım oturuyordu tam cadde kenarı öyle merkez bir yerdeki kendisi ıstanbula gezmeye gitmişti beni aradı bir bakabilirmisin yönetici aradı polis evde bekliyormuş diye.. Gidip baktım hemen, o gün o apartmanda 3 daireye girilmişti saatte öğlen saatleri ben şoklardaydım polis ev sahibi olmadığı için eve girmemiş ben gidince beraber girdik manzara çok kötüydü saatlerce pamak izi vs arandı ama sonuç olmadı, evi toparlayabildiğim kadar toparlamaya çalıştım ellenmemiş hiç bir yer kalmamıştı çelik kapı bir demir vasıtasıyla aralanmıştı çelik demeye şahit ararsınız kapının bir bölümü paramparçaydı, arkadaşım geldikten sonra farkedildi yatağın içinde 1 m boyunda ucu sivri bir demir bulundu sonra, telaşla kaçarken bırakmışlardı...Ben o olayın ardından haftalarca kendimi toparlayamadım.. gece veya gündüz farketmiyor aman canım alarm işinin peşini bırakmayın ve dikkatli olun.. Umarım bir daha böyle tatsız bir şey yaşamazsınız....