Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gecmis olsun..hırsızlık yapmasada eve yabancı birinin girdigini bilmek gercekten korkutucu..evden bisey calmadıgına göre ve sadece arkadasının odasına girdigine göre arkadasını tanıyan biri sanırım..dikkat edin canım hemen polis cagırın parmak izi falan alırlar..kapıda zorlama var mı,yoksa anahtarla acılıp girilmiş gibi mi..
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Benim odamın kapısı kapalıydı uyuyordum ben.. Arkadaşım çıkarken açık bırakmış kendi kapısını o yüzden olabilir.. Kapıda zorlama var.. Polis tespit etti, sanırım kapının arasına bir şey sokarak açmış.. Baya bi hırpalanmış.. Belki açıp girdikten sonra komşulardan biri mi çıktı apartmanda, ya da ses falan mı duydu hiç bilemiyorum.. Bir şey almadan çıkmış olması çok ilginç.. Ben de hiç duymamışım yau bu kadar mı ağır olur insanın uykusu kapı zorlanıyor orda :1shok: evi götürseler ruhum duymayacak vallahi..
teşekkür ederim Gülsüm Sultan ve cucu pete a.s.
Bir de çok dikkatli insanlarız diye geçinirdik ev arkadaşımla.. Bir defalık unutkanlık Allah korusun çok kötü sonuçlanabilirdi.. ıyi ki uykum ağırmış da uyanmamışım yüz yüze gelseydim napardım bilmiyorum..