Evime biri girmiş

geçmiş olsun
eşim eletronik güvenlik sistemleri satıyor öğrenci olduğunuzu görünce yardımcı olayım diyecektim ama şimdi farkettim eskişehirdenmişsinizz,üzgünüm :(

Teşekkür ederim aybike zehra; düşünmeniz yeter a.s.

Ev sahibimiz yaptıracakmış sağolsun.. Sanmıyorum ücret isteyeceğini..

Teşekkür ederim Ceyda.. Sen de Eskişehir'deymişsin canım aman dikkat edin ne kadar güvenli de olsa insanın başına gelebiliyor böyle şeyler :(

geçmiş olsun canım... dikkat edin... bizimde başımıza geldi birkaç ay önce... kapının arkasına sürgü taktırın... kilidi açsada siz evdeyken sürgüyü açamaz.... odalarınıza bile yapabilirsiniz...

Allah saklasın,
çok geçmiş olsun arkadaşım...
bakın havalrda ısındı artık,balkon kapıları,camlar
lütfen tedbirli olalım...
evin içindeysek kapıyı mutlaka kilitli tutalım....
gerçekten büyük geçmiş olsun...
sakin olun,korkmayın,sonuçta
bir sıkıntınız olduğunda 155 polisi arasınız...
sevgiler...

canım gecmis olsun..hırsızlık yapmasada eve yabancı birinin girdigini bilmek gercekten korkutucu..evden bisey calmadıgına göre ve sadece arkadasının odasına girdigine göre arkadasını tanıyan biri sanırım..dikkat edin canım hemen polis cagırın parmak izi falan alırlar..kapıda zorlama var mı,yoksa anahtarla acılıp girilmiş gibi mi..

canım gecmis olsun..hırsızlık yapmasada eve yabancı birinin girdigini bilmek gercekten korkutucu..evden bisey calmadıgına göre ve sadece arkadasının odasına girdigine göre arkadasını tanıyan biri sanırım..dikkat edin canım hemen polis cagırın parmak izi falan alırlar..kapıda zorlama var mı,yoksa anahtarla acılıp girilmiş gibi mi..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Benim odamın kapısı kapalıydı uyuyordum ben.. Arkadaşım çıkarken açık bırakmış kendi kapısını o yüzden olabilir.. Kapıda zorlama var.. Polis tespit etti, sanırım kapının arasına bir şey sokarak açmış.. Baya bi hırpalanmış.. Belki açıp girdikten sonra komşulardan biri mi çıktı apartmanda, ya da ses falan mı duydu hiç bilemiyorum.. Bir şey almadan çıkmış olması çok ilginç.. Ben de hiç duymamışım yau bu kadar mı ağır olur insanın uykusu kapı zorlanıyor orda :1shok: evi götürseler ruhum duymayacak vallahi..

Çok geçmiş olsun canım anlayabiliyorum ne kadar korktuğunu Allah korumuş daha kötü şeyler de olabilirdi Allahım kimseyi sınamasın böyle şeylerle...

geçmiş olsun gerçekten çok korkunç şimdi kendimi senin yerine koydumda kötü oldum yani.
ama bu korkuyla bundan sonra hafif uyuyacaksın emin ol:)
Allah bi daha yaşatmasın.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Benim odamın kapısı kapalıydı uyuyordum ben.. Arkadaşım çıkarken açık bırakmış kendi kapısını o yüzden olabilir.. Kapıda zorlama var.. Polis tespit etti, sanırım kapının arasına bir şey sokarak açmış.. Baya bi hırpalanmış.. Belki açıp girdikten sonra komşulardan biri mi çıktı apartmanda, ya da ses falan mı duydu hiç bilemiyorum.. Bir şey almadan çıkmış olması çok ilginç.. Ben de hiç duymamışım yau bu kadar mı ağır olur insanın uykusu kapı zorlanıyor orda :1shok: evi götürseler ruhum duymayacak vallahi..

canım cok iyi olmus polis cagırdıgınız..Allah korumuş canım seni..canım aman dikkat edin evde olsanız bile kapıyı kilitleyin,arkasından sürgüsünü kapatın..inşallah yakalanır bu kötülügü yapan kişi..tekrar gecmis olsun canım :teselli:

teşekkür ederim Gülsüm Sultan ve cucu pete a.s.
Bir de çok dikkatli insanlarız diye geçinirdik ev arkadaşımla.. Bir defalık unutkanlık Allah korusun çok kötü sonuçlanabilirdi.. ıyi ki uykum ağırmış da uyanmamışım yüz yüze gelseydim napardım bilmiyorum..

Bir anlık dalgınlıkla oalbiliyor, ama kaçıncı kattasınız bilmiyorum, kapı değil de pencereleri, balkon kapılarını zorlayarak da giriyorlar alt katlara. Her işte bir hayır vardır derler, iyi ki uykunuz ağırmış. Geçmiş olsun!

Bir de kardeşimin evine girmişti bir defa (çok şükür evde değildiler) ardından aynı mahallede 2-3 eve daha girmişler o hafta. Her zaman değil ama bazen bir mahalleyi gözlerine kestirip peşpeşe evlere girebiliyorlar. Tanıdıklarınızı haberdar etmenizi öneririm. Bir de yazın camları, balkon kapılarını açık bırakırken dikkatli olunmalı, tırmanma hizası varsa, sabit sineklik yaptırılabilir diye düşünüyorum. Artık öyle ir hale geldik ki, 2.-3. katlarda bile demir yaptırmak zorunda kalıyor insanlar...:çok üzgünüm:

Canım yaa, valla çok korkunç bişey polisi bilmiyorum da. Sen kapını pencereni iyice kontrol ettir. Ek klit tak bişe yap. Biriniz giderken diğerinizin üzerine kilitlesin kapıyı. Allah korumuş valla. Yatmadan önce de ayetel kürsü oku 7 kez. Korur seni. :teselli:

Back
X