Evime birileri mi giriyor ?

Babanıza rica etseniz bi kamera alsa bugn. Aksamda taksanız eve. Yarında aksam babanızla eve gelseniz kameraya baksanız olmazmı

İşçiler girmiş olamaz bence. Bizde evimize yeni inşaatken taşındık, hatta binaya ilk biz taşınmıştık. Bi gün evde otururken kapıyı birinin kurcaladığını farkettik, bi baktık işçiymiş. adam evin boş olduğunu zannediyormuş özür diledi falan. sonrada böyle bir şeyi hiç yaşamadık zaten.
sizin binada da sizden başka oturanlar var belli ki. niye özellikle sizin dairenize giriyorlar orası tuhaf gerçekten.

Ne demek evine giripte senden habersiz ev göstermek. Adamın alnını karışlarlar!

Hemen bugün kamera al evine yerleştirin ve bekleyin girildiğini izlediğiniz anda da anında polise verin. Öyle bişey varsa görsünler eve izinsiz girmek neymiş

Keske biz fikrimizi soyleyecek kadar cesaretli iken sizde dusuncelerinizi acikca kime soylediginizi soyleme cesaretinde bulunabilseniz.

Fake diyende yok ayrica ayrintili okursaniz anlayabilirsiniz.

Amacim tartismak degil anlamadiginiz noktalari anlatmak.Bu kadar kisi yorum yapmis kamera takamam derse birisi inandiriciligini yitiriyor konu denir trip degil bu gorus.

KAmera almak kurmak kolay bi işlem. Biraz bilgisayar bilginiz varsa halledersiniz. Aldığınız yerde gelip kurabilir. Bugün halledin bence fazla beklemeyin -huzur-

Birinin evine sadece tuvalet kagidi parcalayip, sanat eseri biraktiktan sonra sifon cekmeden kacip gitmek icin girmek tuhaf bir fantezi. Herseye empati kurabilen ben buna empati kuramadim. Ancak kediler sevmedigi kisilerin ayakkabilarina eserini birakir diye biliyorum.

Ya birgun evden cikip caktirmadan geri donup gozleyeceksiniz ya da kapinin gobek kismindan kilidi degistireceksiniz.

Sonuç olarak yapmanız gereken tek şey KAMERAAA ya işçiler ya ev sahibi yada başka biri bunu görmenin tek yolu bu
ya kusura bakmayın ama aldığınız tepkiler çok normal yani karı koca rahatsınız burdan bu çıkıyor eşiniz komşunuzla konuşuyor en azından bir fikriniz bile var artık ve hala burda ne yapabilirim diye soruyorsunuz size zaten baştan buyana kamera takın deniyorr.

Bakın ben anlatamiyorum galiba. Ben evde yan gelip yatmiyorum. Sokağa çıkıp gezmiyorum. CALİSİYORUM. Mesai saatleri içinde başlarım işine gücüne diyip kamera aramaya gidecek halim yok. Neymiş herkes kamera diyomus. Biliyoruz,anladık. Benimde dünden beri aklımda olan şey o zaten. Akşam 8e doğru eşim eve geldi. Apartman görevlisine,konu komsuya sorana kadar zaten saat 9 oldu. O saatten sonrada kamera aramaya çıkmadik. Sabahta 7 buçukta evden çıkıyoruz. Ben devlette çalışıyorum. Kafama göre kamera almaya gidemem değil mi ? Eşim zaten yoğunluktan ölmek üzere. O yüzden bakın bi kez daha ikaz ediyorum. Lütfen rahatsin bilmem ne diyecek arkadaşlar,yorumlarınızı kendinize saklayın.İmkan olsa zaten koşa koşa gidip çözüm bulcam. Ayrıca ne yapabilirim diye sorup durmuyorum @Gardenia hanim. Bi kere sordum onda da gerekli cevapları aldım. Uygulayıp uygulamamak bana kalmış. Beni benden çok düşünecek değilsiniz değil mi ?

Yeni yapılan binalarda anahtarlar tabiki de tesisatçısı, tamircisi, bilmem necisi çoğunda var. Alt varsa üstte vardır. Bir kere yeni teslim alınan evin ilk olarak anahtar göbeğini değiştirmek lazım kesinlikle. Bunu okuyan herkes için bir kez daha hatırlatayım.

İkinci bir husus evet inşaat işçisi de olabilir. Sizin evde olmadığınızı farkettiyse öğle tatilini sıcak sıcak sizin evde geçiriyor olabilir. Ya sifonu çekmekten aciz pis birisi yahut sifon çekildiğinde aşağı katinizda oturan kişinin evde birisi olduğunu anlamamasi icin çekmiyor sifonu.

Mağazalar 10'a kadar açık.
Ben hala ısrarla kamera koymanızı öneriyorum.
Bu arada bu olayı apartmana yaymasaydınız keşke herkesin haberi var, belki yapanın bile.
Kamera koymycam diye bir şey söylemedim ki. Zaten ilk yapmam gereken o,farkındayım. Sanki imkan varda ben almıyorum gibi lanse ediliyor ama sizin aracılığınizla bi kere daha söylemek istiyorum. Arkadaşlar,ilk fırsatta kamera zaten almak zorundayım. Ben bu işi yapanın yanına bırakmam merak etmeyin. Sizlerde çok merak ettiniz farkındayım. Ama çalıştığım için rahatlıkla gidip kamera edinemiyorum. Yorum yapıyorsunuz Allah razı olsun ama lütfen biraz anlayış. Hala ısrarla bu ne rahatlik diyen var.

Ama siz neden kilidi değiştirmediniz ki ?

Kamerayı Internetten alın. Hem akşam sakin kafayla Internette araştırma yaparsınız, yorumları okursunuz. Bunun için çarşı pazar dolaşmaya gerek yok.

Evet son soylediginiz mantıklı gerçekten. Peki sizce sifonu cekmemeyi düşünecek kadar zeki birisi neden alaturkayi kullanmıyor ?

Kamerayı Internetten alın. Hem akşam sakin kafayla Internette araştırma yaparsınız, yorumları okursunuz. Bunun için çarşı pazar dolaşmaya gerek yok.
Bana teslim olması nerden baksanız 2 günü bulur. O zamana kadar kilidi değiştirmeden duramam.

Şu yorumunuzdan sonra sizi düşünmüyorum haklısınız zaman kaybısınız artık benim için iyi günler.

Ay ne rahatlık şuan şok halinde okuyorum !!!

Anlıyorum alacaksınız çalıştığınızı da biliyorum ondan dedim zaten 5te çıkıyorsanız 10a kadar açık mağazalar diye.
Olmadı babanızdan rica edin.
Bir de keşke apartmana söylemeseydiniz işi gizliden yürütseydiniz belki de yapan kişiule bile konuşmuş olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…