Kamera için belki de maddi durumu uygun değildir, ondan mı öyle dedi acabaFake oldugunu dusunen yok aslinda sadece konu inandiriciligini yitiriyor cunku konu sahibi kamera falan koyamam kilidi degistiricem muhabbetine girdi kilit degistirecekse yaklasik 40 sayfa insanlar bosuna telaslandi akil verdi.Kapatilsada konu sonuca ulasmak zor degil zaten ama sonuc yok bence.
ben kkda satır arası sohbetlerde geçen filmleri not alıyorum hemen , canım sıkıldığında boş akşamlarda seçip seçip izliyorum. yazın kenara boş olunca muhakkak izleyin derimYapmayın şunumerak ediyorum sonra :)
Kilidi çoktan değiştirmeniz gerekirdi zaten kamera neden koyamıyorsunuz ki onu anlamadım buraya yazana kadar bir kilidi değiştirip ev sahibine de haber vermeyip sonucu görürdüm ben olsam. Çünkü inandırıcılıktan uzak oluyor bunları yapmadan evimde neler oluyor demek. Birde sakinsiniz yani durup dururken böyle bir şey olsa hem de birkaç kez ben kafayı yerdim şahsen.
Maddi durumum kotu desin ucuz kamera tavsiyesi veririz ama vaktimiz yok takmaya diyor 2 3 haftadir suregelen bir durummus bu birde.Kamera için belki de maddi durumu uygun değildir, ondan mı öyle dedi acaba
ben kkda satır arası sohbetlerde geçen filmleri not alıyorum hemen , canım sıkıldığında boş akşamlarda seçip seçip izliyorum. yazın kenara boş olunca muhakkak izleyin derim
İzleyeceğim mutlaka teşekkür ederimben kkda satır arası sohbetlerde geçen filmleri not alıyorum hemen , canım sıkıldığında boş akşamlarda seçip seçip izliyorum. yazın kenara boş olunca muhakkak izleyin derim
Mutlaka izleyeceğimm...ayy izlemediysen çok şanslısın,hemen izle. ben 4 kere izledimsüper senaryo, biraz yavaş akıyor film ama sabırlı olup izleyin mutlaka derim
Vakitleri mi yok, konu sahibi baya korkusuzmuş o zaman..Maddi durumum kotu desin ucuz kamera tavsiyesi veririz ama vaktimiz yok takmaya diyor 2 3 haftadir suregelen bir durummus bu birde.
Ustelik isportacilarda 20 30 tl ye kameralar var kalem ucunda saatte falan onlardan alabilir yada bir arkadas yazmis bilgisayardanda oluyormus.
Biz de çok seviyoruz film izlemeyi.Süperr zaten bu ara hafta sonları evde film izlemekle geçiyor öneri oldu bana
Degisik kendi kendine ilk mesajda fake degilim demeler,napicam diye sorup azarlamalar bakalim herkes merakla bekliyor.Vakitleri mi yok, konu sahibi baya korkusuzmuş o zaman..
Biz de çok seviyoruz film izlemeyi.
2 saat film arayıp bulmayıp vazgeçiyoruz bazen.
Filmler hakkında fikir alışverişi yapalım mııı? :)
Hayatımda senin kadar işsiz insan görmedim. Sabahtan beri burda durmuş milleti galeyana getiriyosun. Inanmiyorsan okuma arkadaşım sana zorla okutan mi var ? Kamera bakkalda satilan bir şey değil ki gidip alıyım. Aksam 5te işten çıkıyorum diyorum altımda arabada yok. Sanki ben bile isteye takmiyorum kamerayi ya.Bütün işi gücü bırakıp seni ınandirmaya mi caliscam. İnandırıcı gelmiyorsa takip etme. Hayret bi şey ya hem merakindan duramiyosun hemde soylenip duruyorsun. Hayır bide azarliyo oluyorum. Hak ediyosunki azarliyorum. Malesef her yerde çıkıyo işte senin gibi 3 5 tane.Degisik kendi kendine ilk mesajda fake degilim demeler,napicam diye sorup azarlamalar bakalim herkes merakla bekliyor.
Hayatımda senin kadar işsiz insan görmedim. Sabahtan beri burda durmuş milleti galeyana getiriyosun. Inanmiyorsan okuma arkadaşım sana zorla okutan mi var ? Kamera bakkalda satilan bir şey değil ki gidip alıyım. Aksam 5te işten çıkıyorum diyorum altımda arabada yok. Sanki ben bile isteye takmiyorum kamerayi ya.Bütün işi gücü bırakıp seni ınandirmaya mi caliscam. İnandırıcı gelmiyorsa takip etme. Hayret bi şey ya hem merakindan duramiyosun hemde soylenip duruyorsun. Hayır bide azarliyo oluyorum. Hak ediyosunki azarliyorum. Malesef her yerde çıkıyo işte senin gibi 3 5 tane.
Konuya inanmadim yada size inanmadim diye birsey yazmadim sadece konu inandiriciligini yitiriyor yazdim ve bunu sadece ben degil son 10 sayfada cok kisi yazmis.Hayatımda senin kadar işsiz insan görmedim. Sabahtan beri burda durmuş milleti galeyana getiriyosun. Inanmiyorsan okuma arkadaşım sana zorla okutan mi var ? Kamera bakkalda satilan bir şey değil ki gidip alıyım. Aksam 5te işten çıkıyorum diyorum altımda arabada yok. Sanki ben bile isteye takmiyorum kamerayi ya.Bütün işi gücü bırakıp seni ınandirmaya mi caliscam. İnandırıcı gelmiyorsa takip etme. Hayret bi şey ya hem merakindan duramiyosun hemde soylenip duruyorsun. Hayır bide azarliyo oluyorum. Hak ediyosunki azarliyorum. Malesef her yerde çıkıyo işte senin gibi 3 5 tane.
Benim kedim tuvalete gidiyordu kimse öğretmemesine rağmen kapağın üzerine oturup yapıyordu.dışardan bulduğum bi kediydi üstelikHayvan bide gidip vcye sıcmaz kı
Kamera almadan önce tuvaletlerin kapısını kilitle buna rağmen yine aynı şeyleri yaşıyorsan beynin sana oyunlar oynuyor demektir.ha kilitleyince hic bir iz yoksa o zaman kamera taktırırsın anlarsın ne oluyor.ama ben birisinin girdigine inanmıyorum.girse muhakkak başka bir izi olur sadece tuvalette olmaz.ben tuvalete girince nasıl kullandığıma ne yaptığıma peceteye vs.dikkat etmem.bazen kapağı kapatırım bazen açık kalır. ki hatırlamam da zaten.o yüzden de saçma geldi.Hayatımda senin kadar işsiz insan görmedim. Sabahtan beri burda durmuş milleti galeyana getiriyosun. Inanmiyorsan okuma arkadaşım sana zorla okutan mi var ? Kamera bakkalda satilan bir şey değil ki gidip alıyım. Aksam 5te işten çıkıyorum diyorum altımda arabada yok. Sanki ben bile isteye takmiyorum kamerayi ya.Bütün işi gücü bırakıp seni ınandirmaya mi caliscam. İnandırıcı gelmiyorsa takip etme. Hayret bi şey ya hem merakindan duramiyosun hemde soylenip duruyorsun. Hayır bide azarliyo oluyorum. Hak ediyosunki azarliyorum. Malesef her yerde çıkıyo işte senin gibi 3 5 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?