Evime birileri mi giriyor ?

arkadaşlar bu evimde 2 senedir kalıyorum ben de girişte kilidi değitirmedim. 3 senede 3 kere taşındık 4. de yakında. ilk evde kilidi değiştirdik ama sonrasında saldık gitti ha bire ev değiştirince. yani fake olacak bir durum değil kilit değiştirmemek. şu anda bu tip şeyler yaşıyor olsaydım kilit değiştirmeden önce kimin yaptığını tespit etmek için hamlede bulunurdum ben olsam

Kamera için belki de maddi durumu uygun değildir, ondan mı öyle dedi acaba

+1

Yani ben de olsam kafayı yerdim kesin bu iş yoğunluğu bahane ederek bekleyecek bir işmi allah aşkına çağırırsın birini taktırırsın kamere .

Konu gerçek bence ama konu sahibi cidden cesaretli sanırım. Ben daha ilk şüphede ortalığı ayağa kaldırırdım.

Kamera için belki de maddi durumu uygun değildir, ondan mı öyle dedi acaba
Maddi durumum kotu desin ucuz kamera tavsiyesi veririz ama vaktimiz yok takmaya diyor 2 3 haftadir suregelen bir durummus bu birde.
Ustelik isportacilarda 20 30 tl ye kameralar var kalem ucunda saatte falan onlardan alabilir yada bir arkadas yazmis bilgisayardanda oluyormus.

ben kkda satır arası sohbetlerde geçen filmleri not alıyorum hemen , canım sıkıldığında boş akşamlarda seçip seçip izliyorum. yazın kenara boş olunca muhakkak izleyin derim

Süperr zaten bu ara hafta sonları evde film izlemekle geçiyor öneri oldu bana

Vakitleri mi yok, konu sahibi baya korkusuzmuş o zaman..

Cok ilginc gercekten hepimiy cok merak etdik insallah konu kapanmaz. Esi yapmis olsa kadin farkerderdi zaten. Birileri kendini belli etmeye calisiyor bu belli de. Ben kapi kolunun altina dis macunu felan sürerdim o kisi girerken elini batirsin kapiyi acarken ve anladigimi anlasin diye ey mi yaman bey mi yaman.

Biz de evimize yeni tasindigimda kilitleri degistirmeyi biraz savsaklamistik.sonra bi olay yasadik hemen degistirdik.isten eve geldigimzde esim tuvaleti kullanmak icin banyoya girdi.orda lavabonun ustunde izmarit gormus beni cagirdi sasirdik ben sigara icmem esimin sigarasida o marka degil.lavabodaki ince kadin sigarasi.sabah evden cikmadan bisi yoktu orda.külü lavabonun içine atilmis izmarit yanda sondurulmus.tanidik bi polis vardi onu cagirdik yok camdan girmistir fln fln dedi halbuki cam nere ora nere.fizik kurallarina aykiri.hele o sekil duzenli sekilde ustune duscek.eski kiraci kadin biraz kırıkmış ev sahibimiz anlatmisti biraz.evi birakisindan da belli oluyordu berbat birakmisti evi.ona yorduk ev sahibine de soyledik o kadinin sigarasini markasindan oldugunu soyledi.sonra hemen kilitleri degistrdik bi sure evde yalniz kalamadm ama gecti cok sukur yani mantiksiz seyler olabiliyor hayatta

Degisik kendi kendine ilk mesajda fake degilim demeler,napicam diye sorup azarlamalar bakalim herkes merakla bekliyor.
Hayatımda senin kadar işsiz insan görmedim. Sabahtan beri burda durmuş milleti galeyana getiriyosun. Inanmiyorsan okuma arkadaşım sana zorla okutan mi var ? Kamera bakkalda satilan bir şey değil ki gidip alıyım. Aksam 5te işten çıkıyorum diyorum altımda arabada yok. Sanki ben bile isteye takmiyorum kamerayi ya.Bütün işi gücü bırakıp seni ınandirmaya mi caliscam. İnandırıcı gelmiyorsa takip etme. Hayret bi şey ya hem merakindan duramiyosun hemde soylenip duruyorsun. Hayır bide azarliyo oluyorum. Hak ediyosunki azarliyorum. Malesef her yerde çıkıyo işte senin gibi 3 5 tane.

Üslubunuz gerçekten hoş değil.
Program indirin diyenler olmuş en azından onu deneyin bence.
Burada size yardımcı olmak istiyoruz ama kamera alamam, bekleyemem diyerek karşı çıkıyorsunuz.
Fikirlere kapalısınız ama konu açıp tavsiye istemişsiniz ve kararınızı da vermişsiniz sanırım. Bence konuyu kapatın en azından çünkü bu konuyu okumayan çok kişi yine kamera konusunda fikirler verecek. Siz de gerilmemiş olursunuz yorum yapanlar da.

Konuya inanmadim yada size inanmadim diye birsey yazmadim sadece konu inandiriciligini yitiriyor yazdim ve bunu sadece ben degil son 10 sayfada cok kisi yazmis.

Beni ve burda vakit ayiran herkesi inandirmak zorundasiniz burda herkes sizin icin fikirlerini belirtirken siz ters usluplarla cevap vermeye devam ettiniz ve umursamaz bir tavirla yok kamera takamam yok onu yapamam pardonda kilidi degistirmeyi akil etmek bu kadarmi zor sizin icin.

Kimseyi galeyana getirmiyorum kisilerle fikir alisverisinde bulunuyoruz sakincasi olamaz sizin icin.

Heryerde benim gibi fikrini soyleyen cikar ama sizin gibi fikir verenlere saygisizlik eden heryerde bulunmaz tebrikler tek ve ozelsiniz.

Bu arada bir isyerinde oldugunuza gore yakininizda bir saatci migros vs vardir degilmi.

Kamera almadan önce tuvaletlerin kapısını kilitle buna rağmen yine aynı şeyleri yaşıyorsan beynin sana oyunlar oynuyor demektir.ha kilitleyince hic bir iz yoksa o zaman kamera taktırırsın anlarsın ne oluyor.ama ben birisinin girdigine inanmıyorum.girse muhakkak başka bir izi olur sadece tuvalette olmaz.ben tuvalete girince nasıl kullandığıma ne yaptığıma peceteye vs.dikkat etmem.bazen kapağı kapatırım bazen açık kalır. ki hatırlamam da zaten.o yüzden de saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…