Evime birileri mi giriyor ?

ooo herkese söylemişsiniz
aralarında belki de bunları yapan var

eğer bir işi çözmek istiyorsanız en yakınınız bile bilmemeli
bu şekilde birşey çözemezsiniz

Evet son soylediginiz mantıklı gerçekten. Peki sizce sifonu cekmemeyi düşünecek kadar zeki birisi neden alaturkayi kullanmıyor ?
Rahatına da düşkün demek. :)) Alaturkada ses aşağı daha çok gider. Hele de kapak varsa.. Siteye ilk tasindigimizda bizim de klozet kullanılmış defalarca ve sifon hiiiiç çekilmemiş. Buna rağmen alaturkayi hiç kullanmamislar. İlk gördüğümde evi almak bile istemedim. Rezil bir haldeydi. Ve elindeki yedek kilitlerle daha yeni teslim olunca sitede başka evlere girenleri de duyduk. Evin içinde oturan varken bile...

kamera da ucuz bir şey değil ki. ha deyince herkes alamaz. herkesin aylık bütçesi var kendine göre. ama ben olsam anahtarları hemen değiştiririm. sonrasında yöneticiyle konuşup apartmana kamera takılmasını isterim.

Kilidi değiştirmemiş olmanızı aklım almıyor gerçekten.
Evlenirken ilk evim tutulduğunda hemen kilit değişti, eski kilidi sakladım evden çıkarken eskisini takıp kendi aldığımız kilidi söktük.
Şu an 5. evimde oturuyorum ve ilk evimde ki kilitte bizimle birlikte taşınıyor.
Bu arada çok makul fiyata kameralar var, internetten alıp kolay kurulum yapabilirsiniz.
Eşiniz ne diyor bu duruma, hiç bir şey yapmayı düşünmüyor mu?
Sabahları evden çıkmadan eşinizle birlikte özellikle banyoyu kontrol edin, döndüğünüzde bakalım bıraktığınız gibi bulabilecek misiniz?

ayyy çok merak ettim bu işi çözmelisin konu sahibi bence eşinizle işten izin alın ve sessizce evde bekleyin ayakkabılraınızı flan içeri alın evde olduğunuz anlaşılmasın ama ne cesaret yaa hemde ne alaka lavobaya girmek ne alaka

Şu yorumunuzdan sonra sizi düşünmüyorum haklısınız zaman kaybısınız artık benim için iyi günler.
Kusura bakmayın lütfen dünden beri çok sinirlerim bozuk. Yaşanan şey gerçekten kolay değil. Sabahtan beri burda 2 3 kisi rahatsin diye tutturdu. Feryat figan ağlasam sanki duyacaklarmis gibi. Kabakta sizin başınıza patlamış oldu. Tekrardan kusura bakmayın. İyi günler.

polise bildirmelisiniz.. ya siz evdeyken girseler ya adam tecavüz etse size...

ya banyonuza kamera yerleştirdilerse...

hiç bişey olmasa tiksinirsiniz hemde sifonu çekmemek bu nedir bu nasıl rahatlıktır.. başkasının evinin tuvaletini hangi işçi kullanmaya nasıl razı gelir ya evde olsaydınız ya siz banyo yaparken içeri girseydi çırılçıplak karşılaşırdınız adamla inanamıyorum hemen polis çağırın

Eve hırsızın girdiğini biliyordumda tuvaletini yapmaya eve girenide ilk kez duydum ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim ki ben inş çözüm bulursunuz

Hanımefendi niye felaket senaryoları ile konu sahibini daha çok korkutuyorsunuz ! Kadın zaten zor durumda.

Ay ne pis biri bu ya tuvaletı kullanması falan cok merak ettım ya kım acaba

tuvaleti eşin kullandı diyelim ,eşin manyak mı tuvalet kağıdı kartonunu içine atsın.üstelik sifonu çekmesin !
Senden gizli yapıyor olabilir böyle bi durumda hiç delil bırakmaz ki,gayet temiz bırakır ki sen anlamayasın.
Eşin yapmıyor bu net.

Sen de yapmıyorsun.

Kilit değişmemiş bi kilit.

Dolayısıyla eve dışarıdan giren eşinin de haberi olmayan biri yapıyor.
(çünkü eşin etrafı kolaçan edip toplar ,aldatılma düşünmüyorum)

Ev sahibinin çocuğu ,ev sahibi olabilir.
Ev sahibi siz evden çıktığınız vakit eve birini getiriyor bile olabilir.

Yani eve giren kesinlikle 3.bi şahıs.

Kilit değiştirmeden önce kamera koymanız daha güvenli olurdu.

Adam eve girdiğinde banyo da yapıyor olsa, ayaklarını uzatıp tv de izliyor olsa ev içi haller zaten mahremdir ! Ayrıntı vermeye ne gerek var

Bana teslim olması nerden baksanız 2 günü bulur. O zamana kadar kilidi değiştirmeden duramam.
Şöyle yapın eğer yapabilirseniz işe gidiyor gibi evden çıkın ama gitmeyin bir yerlerde saklanın sizi apartmandan çıktığınızı görsünler sonra takibe alın bütün gün.

Öğle yemeği tatiliniz yok mu
En fazla 6 ya kadar iştesinizdir
Kamera alın bu akşam bence de

Ay ne tiksinç birşey adam kimbilir nereleri elliyor evi kırklamak lazım
İnşaat halinde dairelerde varken kilidi değiştirmemek de büyük cesaretmiş.

Oturup bekleyin o halde ne diyebilirim ki.
Bu bir kez olmuş birşey değil ki,defalarca yaşamışsınız,1 gecede kamera takamam diyorsunuz ya,bunca zaman gayette beklemişsiniz hala kilit değiştirmekten bahsediyorsunuz. Kimdir,neden sizin tuvaletinizde ,hangi akla hizmet hacet gideriyor merak etmiyorsunuz. Kilit değiştirmek mantıklı diyorsunuz,bunada buradaki yorumlarla karar veriyorsunuz. Eve biri giriyorsa yapılacak şey bellidir. Kimse oturup beklemez kendi kendine ortaya çıkar diye herhalde.
Hala aynı fikirdeyim,fazla sakinsiniz. Ben iki kez şüphelensem böyle birşeyden,muhakkak ne olduğunu öğrenmek adına birşeyler yapardım.
Neyse ev sizin,tuvalet sizin,umalımda siz öyle mi yapsam,böyle mi yapsam diye düşünedururken,başınıza birşey gelmesin.

Devlet dairesi izin konusunda özelden rahattır. Öğle aranız vardır izin alamasanız bile ki amirinize durumu anlatsınız size saatlik izin verir 2 saat sürmez halledersiniz.
Siz bilirsiniz burada sizin can güvenliğiniz söz konusu. Bende devlette çalışıyorum böylesi bi durumda 1 gün izin yazar bu işi çözerdim çok ciddi bi mesele.

Bizim apartmanımıza mantolama yapılırken on günlüğüne başka bir şehirde olmamız gerekmişti. Döndüğümüzde ev berbat haldeydi. Evimiz 7. katta. Güvercinler girmiş eve ama balkon kapısı da kapatılmış. Çıkamamış da hayvanlar. Ölmüşlerdi. Salonun ortasında zeytin çekirdekleri, kola şişeleri, yarım ekmekler bırakılmıştı resmen. Ustalar iskeleden eve girmiş, yemiş içmiş, sıçmış gitmişlerdi. Hala aklıma geldikçe elim ayağım titriyor sinirden.

Bu durumda da ben bunun usta işi olabileceğini düşünüyorum. Anahtar değişmemiş olduğu için seçenek çok. Kamera kurup evi savunmasız bırakacağıma ben hemen kilit değiştirirdim. Çünkü tanıdık biri olduğunu düşünmüyorum. Ama kapı yerine balkon, pencere gibi bir yerden giriyorsa sıkıntı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…