Rahatına da düşkün demek. :)) Alaturkada ses aşağı daha çok gider. Hele de kapak varsa.. Siteye ilk tasindigimizda bizim de klozet kullanılmış defalarca ve sifon hiiiiç çekilmemiş. Buna rağmen alaturkayi hiç kullanmamislar. İlk gördüğümde evi almak bile istemedim. Rezil bir haldeydi. Ve elindeki yedek kilitlerle daha yeni teslim olunca sitede başka evlere girenleri de duyduk. Evin içinde oturan varken bile...Evet son soylediginiz mantıklı gerçekten. Peki sizce sifonu cekmemeyi düşünecek kadar zeki birisi neden alaturkayi kullanmıyor ?
Kusura bakmayın lütfen dünden beri çok sinirlerim bozuk. Yaşanan şey gerçekten kolay değil. Sabahtan beri burda 2 3 kisi rahatsin diye tutturdu. Feryat figan ağlasam sanki duyacaklarmis gibi. Kabakta sizin başınıza patlamış oldu. Tekrardan kusura bakmayın. İyi günler.Şu yorumunuzdan sonra sizi düşünmüyorum haklısınız zaman kaybısınız artık benim için iyi günler.
Hanımefendi niye felaket senaryoları ile konu sahibini daha çok korkutuyorsunuz ! Kadın zaten zor durumda.polise bildirmelisiniz.. ya siz evdeyken girseler ya adam tecavüz etse size...
ya banyonuza kamera yerleştirdilerse...
hiç bişey olmasa tiksinirsiniz hemde sifonu çekmemek bu nedir bu nasıl rahatlıktır.. başkasının evinin tuvaletini hangi işçi kullanmaya nasıl razı gelir ya evde olsaydınız ya siz banyo yaparken içeri girseydi çırılçıplak karşılaşırdınız adamla inanamıyorum hemen polis çağırın
Adam eve girdiğinde banyo da yapıyor olsa, ayaklarını uzatıp tv de izliyor olsa ev içi haller zaten mahremdir ! Ayrıntı vermeye ne gerek varpolise bildirmelisiniz.. ya siz evdeyken girseler ya adam tecavüz etse size...
ya banyonuza kamera yerleştirdilerse...
hiç bişey olmasa tiksinirsiniz hemde sifonu çekmemek bu nedir bu nasıl rahatlıktır.. başkasının evinin tuvaletini hangi işçi kullanmaya nasıl razı gelir ya evde olsaydınız ya siz banyo yaparken içeri girseydi çırılçıplak karşılaşırdınız adamla inanamıyorum hemen polis çağırın
Şöyle yapın eğer yapabilirseniz işe gidiyor gibi evden çıkın ama gitmeyin bir yerlerde saklanın sizi apartmandan çıktığınızı görsünler sonra takibe alın bütün gün.Bana teslim olması nerden baksanız 2 günü bulur. O zamana kadar kilidi değiştirmeden duramam.
Bakın ben anlatamiyorum galiba. Ben evde yan gelip yatmiyorum. Sokağa çıkıp gezmiyorum. CALİSİYORUM. Mesai saatleri içinde başlarım işine gücüne diyip kamera aramaya gidecek halim yok. Neymiş herkes kamera diyomus. Biliyoruz,anladık. Benimde dünden beri aklımda olan şey o zaten. Akşam 8e doğru eşim eve geldi. Apartman görevlisine,konu komsuya sorana kadar zaten saat 9 oldu. O saatten sonrada kamera aramaya çıkmadik. Sabahta 7 buçukta evden çıkıyoruz. Ben devlette çalışıyorum. Kafama göre kamera almaya gidemem değil mi ? Eşim zaten yoğunluktan ölmek üzere. O yüzden bakın bi kez daha ikaz ediyorum. Lütfen rahatsin bilmem ne diyecek arkadaşlar,yorumlarınızı kendinize saklayın.İmkan olsa zaten koşa koşa gidip çözüm bulcam. Ayrıca ne yapabilirim diye sorup durmuyorum @Gardenia hanim. Bi kere sordum onda da gerekli cevapları aldım. Uygulayıp uygulamamak bana kalmış. Beni benden çok düşünecek değilsiniz değil mi ?
Oturup bekleyin o halde ne diyebilirim ki.Allahım şu gereksiz kuskucu tavırlarınız beni benden aldi yani. Böyle bir seyi uyduracak kapasitede olsam gider senarist olurum. Ne yapabilirim söyler misiniz ? Feryat figan apartmanı birbirine katacak halim yok. Kamera koy diyorsunuz bu 1 gecede halledilecek is mi ? Gece sabaha kadar zaten uyuyamadim. Komsulara sordum yabancı birini gormuslermi diye ama dikkatlerini çekecek hiç bir şey olmamış. Sabah banyoda ki terliklerin,yatak odasinin,oturma odasinin ve mutfaktaki bi kaç şeyin fotoğrafını çektim ki degisiklik olursa fark edebiliyim diye. Eşimde giriş kapisina bi şey sıkıstırdı. Benden önce birileri açmış olursa fark edelim diye. Elimizden bu geliyor. Ne yapabilirim anlamıyorum ki. Gazeteye ilan mi vermem gerekiyor yada haberlere mi cikiyim ? Evime birilerinin girdiğini biliyorum ve siz bana geçmiş sakinsin diyorsunuz. Mümkün mü Allah aşkına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?