Evime birileri mi giriyor ?

Güzel arkadaşım ben kamera koyup 1 gün bile kilidi değiştirmeden birinin evime girme ihtimalini kaldıramam dersiniz tamam. Benim görüşüm hemen csi gibi kamera takmak değil bence bu işin adabı önce konu komşuya sormak derseniz ona da tamam. Ama ilk yapmam gereken kamera koymak farkındayım diyorsanız orda iş değişiyor. Bunun farkında olmasanız ben size rahat falan demem. Kendi usulünüzle hallediyorsunuz sonuçta. Ama kamera sizind e aklınıza yattıysa, bütün elektronik mağazalarında var. Eşiniz eve gelirken bile alabilirdi. Eşiniz eve gelirken anahtar da alabilirdi ya da aldı bilemiyorum. Yani yol üstünde yapılacak şeyler. Ben Ankarada olduğumdan belki 10a kadar açık avmlerde bu iş hallolduğu için bu kadar rahat konuşuyorum. Belki sizin orda böyle bir imkan yok bilemiyorum.
Ama iş bu kadar yayıldıktan, neredeyse boş inşaatta çalışan işçilere bile haber gitmişken zaten bir süre kimse cesaret edemez bence. O yüzden kameranın falan anlamı kalmadı. Kilidi değiştirin gitsin.

Adam eve girdiğinde banyo da yapıyor olsa, ayaklarını uzatıp tv de izliyor olsa ev içi haller zaten mahremdir ! Ayrıntı vermeye ne gerek var

konu sahibi fazla sakin gibi geldi polİsi aramalı mıyım diye sormuş o yüzden çok ayrıntı verdim ki olabilecekler gözünde canlansın diye

Birde eve hırsız giren insanlar tamam çalınan şeylere en çok üzülüyorlar ama benim tanıdıklarımdan bir kısmı 1 hafta temizlik yapmak zorunda kaldı. Aklına gelen her şeyi yıkadı temizledi. Bütün kıyafetler, çarşaflar... Koltuklar silindi, halılar silindi. Bir tuvalet önemli değil ki. İnsanın aklına bin tane şey gelir. En basitinden ayakkabılarını çıkardı mı?

İnanmıyorum...
İnsan delirir..
Mantolama yapılırken evin içine neden girmisler? Sadece dısaridan yapilan bir iş değil mi

Yapacagim tek sey o komsuyu aramak ve tekrarlamasini rica edip konusmayi kaydetmek olurdu.. polisi cagirirdim direkt tutanak!!! Komsuyu da sahit gosterirdim o iscilerden de olurdum .. o insaatla kimin ilgisi varsa sikayetci olurdum 7den 70e!!!!! Gtsn kendi evine s.csin itler!!! Edepsizlige bak

Eviniz giriş katmı?bence haneye tecavüzdür suçtur boş olmayan daireye girmek.
Hadi daire göstermeye geldiler diyelim giriş katlar gösterilir genellikle
Ayrıca evinize gelen herkesin mi tuvaleti gelir anlamadım gelen giden uğramış
Ev sahibine söylemeseydiniz belki onlardır.gerçi bi daha tekrarlamazsa onların olma ihtimalide çıkar

buna benzer bir olay yaşadım
yeni taşındığımız dairede video kameram kayboldu biraz unutkan bir yapım olduğu için bir yere komuş unutmuşumdur evde taşıdık herşey karışmıştır dedim aradan iki üç ay geçti arıyorum birtürlü bulamıyorum evde aramadığım yer kalmadı aradan bir yıl geçti birgün çantamı açtım içinde eşime soruyorum bilmiyor çocukların zaten koyabileceği bir yerde değil kameradaki resimler silinmiş boş sonra birçokşey ortadan kayboluyor hiç olmayan bir yerde ortaya çıkıyordu
sonra anahtar kimde var biz yokken birimi giriyor diye düşünmeye başladım evden çıkarken kapının üzerine küçük bir ip koydum biri girince düşecek şekilde hiçbir sonuç elde edemedim ciddi anlamda kamera düşünmeye başlamıştık ki o evden taşındık birdaha hiç öyle durumlarla karşılaşmış değilim
ama merak ediyorum acaba nasıl oldu budurum kimdi ?
siz peşini bırakmayın sonra içinizde kalıyor

Estafirullah zaten sinirlerinizin bozuk olması çok normal umarım bir an önce sonuçlanır rahata erersiniz.

İnanmıyorum...
İnsan delirir..
Mantolama yapılırken evin içine neden girmisler? Sadece dısaridan yapilan bir iş değil mi

Evet dışarıdan yapılan bir iş ama muhtemelen dinlendiler, öğle yemeklerini filan yediler. Kaldılar mı, yattılar mı onu hala bilmiyorum. Başlarında denetleyen mi yoktu, yönetici ne yapıyordu o arada belli değil. Şirketi aradık, durumu anlattık, çalışanlarla da konuştuk ettik ama sonuç elde edemedik. İçerde kalıp ölen gariban güvercinler her yere pislemişti tabi. Temizlikçi firmayla anlaştık, onu ödediler. Ama gerçekten çok rahatsız edici. İnsan evinde güvende hissetmezse paranoyadan hasta bile olabilir

Peki içeri nasil girebiliyorlar yaa??

Peki içeri nasil girebiliyorlar yaa??

İskeleden girdiler diye tahmin ettik. Çünkü ev 7. katta ama altında dükkan var. 9,10 gibi bile düşünülebilir. Balkon kapısı ona rağmen hep kilitliydi ama girmişler yani. Evde olmadığımızı biliyorlardı demek ki. Bilmiyorum çok çok ayıp bir davranış ya kelimeyle ifade edilemeyecek çirkinlikte.

Biz de apartmanın çatı katı dairesinde böyle şeyler olduğunu işittik wc ler kullanılıyodu. Meğersem asansörü tamir etmeye gelen işçilermiş..

allah allah oldukça ürkütücü..
tek önerim kilidi değiştirmek ve evden çıkarken Ayetel Kürsiyi okumanız olacak.

Hanımlar tekrar edeyim isterseniz cin, peri, öcü böcü konuları, her türlü dini içerik yasaktır.
Siz korkmuyor olabilirsiniz ama sitede yalnız yaşayanlar, hamileler, eşi gece vardiyasında çalıştığı için geceleri tek kalanlar var, onları korkutmaya hakkınız yok.
Yasak denmesine rağmen yazarsanız uyarı almaya devam edersiniz, benden ala musallatta bulamazsınız.

Konu sahte, inandırıcı değil diyen arkadaşlar, aksi yönetimce ispat edilene kadar konularda anlatılanlar gerçek kabul edilir, rica ediyorum şüphelerinizi konu içinde yazıp konuyu dağıtmak, polemiğe sebep olmak yerine kib yapmanız daha uygundur.

Konu sahibesi,

sizde kapı önüne kamera koyabilirsiniz, hem görüntüsü caydırıcı olur hemde kimlerin girdiğini görebilirsiniz, kilidi de değiştirmelisiniz, çalışıyorum demişsiniz ama Google'a kamera güvenlik sistemleri yazarsanız bir sürü firma vardır, bulunduğunuz şehirde bayisi olan bir firma bulabilirsiniz, çoğu kamera güvenlik firması haftasonları da çalışıyor, hiçbir ücret almadan size en uygun kamera sistemini söyleyip fiyat çıkarırlar sizde kurdurursunuz ki zaten sizin çözüm basit, eve giriş kapısına hiçbir kör nokta bırakmayacak bir noktaya 1 adet dome kamera herşeyi çözer, yine Google aracılığıyla şehrinizdeki 7/24 çilingir hizmeti veren bir firmayı ararsınız kapı kilidi, kapı göbeği değişimi yapıyorlar mı sorarsınız haftasonu için randevu alırsınız işlem tamam, yani eskisi gibi sokak sokak kamera kilit aramaya gerek yok, herşey bir Google arama bir telefonla hallediliyor.

Eve girip çıkarken ayet el kürsi okuyup çıkın illa ki insan olmaz bazı insan dışı desem en doğrusu sanırım evde ki insanlara oyun oynarlarmış dua edin bol bol nas felak okuyun

Ya ama kamerayı taktırmadan önce kilidi değiştirirsen giren her kimse bi daha giremez ki o zaman kameranin bi anlami kalmaz. Bence kilitten önce yapın kamera işini. Bi girsin bi sı*sın bakalim kimmis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…