- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kamera koymycam diye bir şey söylemedim ki. Zaten ilk yapmam gereken o,farkındayım. Sanki imkan varda ben almıyorum gibi lanse ediliyor ama sizin aracılığınizla bi kere daha söylemek istiyorum. Arkadaşlar,ilk fırsatta kamera zaten almak zorundayım. Ben bu işi yapanın yanına bırakmam merak etmeyin. Sizlerde çok merak ettiniz farkındayım. Ama çalıştığım için rahatlıkla gidip kamera edinemiyorum. Yorum yapıyorsunuz Allah razı olsun ama lütfen biraz anlayış. Hala ısrarla bu ne rahatlik diyen var.
Adam eve girdiğinde banyo da yapıyor olsa, ayaklarını uzatıp tv de izliyor olsa ev içi haller zaten mahremdir ! Ayrıntı vermeye ne gerek var
İnanmıyorum...Bizim apartmanımıza mantolama yapılırken on günlüğüne başka bir şehirde olmamız gerekmişti. Döndüğümüzde ev berbat haldeydi. Evimiz 7. katta. Güvercinler girmiş eve ama balkon kapısı da kapatılmış. Çıkamamış da hayvanlar. Ölmüşlerdi. Salonun ortasında zeytin çekirdekleri, kola şişeleri, yarım ekmekler bırakılmıştı resmen. Ustalar iskeleden eve girmiş, yemiş içmiş, sıçmış gitmişlerdi. Hala aklıma geldikçe elim ayağım titriyor sinirden.
Bu durumda da ben bunun usta işi olabileceğini düşünüyorum. Anahtar değişmemiş olduğu için seçenek çok. Kamera kurup evi savunmasız bırakacağıma ben hemen kilit değiştirirdim. Çünkü tanıdık biri olduğunu düşünmüyorum. Ama kapı yerine balkon, pencere gibi bir yerden giriyorsa sıkıntı olacaktır.
Yapacagim tek sey o komsuyu aramak ve tekrarlamasini rica edip konusmayi kaydetmek olurdu.. polisi cagirirdim direkt tutanak!!! Komsuyu da sahit gosterirdim o iscilerden de olurdum .. o insaatla kimin ilgisi varsa sikayetci olurdum 7den 70e!!!!! Gtsn kendi evine s.csin itler!!! Edepsizlige bakArkadaşlar ben bunu nasıl ispat edebilirim ? Kamera yerleştirip bi kaç gün daha buna göz mü yumsam ? Belliki işçiler gelip kullanıyor yani. Hayatımda böyle bi saçmalık yasayacagimi düşünmezdim. Yanlarına kalsin istemiyorm. Of iğrenç ya
Kusura bakmayın lütfen dünden beri çok sinirlerim bozuk. Yaşanan şey gerçekten kolay değil. Sabahtan beri burda 2 3 kisi rahatsin diye tutturdu. Feryat figan ağlasam sanki duyacaklarmis gibi. Kabakta sizin başınıza patlamış oldu. Tekrardan kusura bakmayın. İyi günler.
İnanmıyorum...
İnsan delirir..
Mantolama yapılırken evin içine neden girmisler? Sadece dısaridan yapilan bir iş değil mi
Peki içeri nasil girebiliyorlar yaa??Evet dışarıdan yapılan bir iş ama muhtemelen dinlendiler, öğle yemeklerini filan yediler. Kaldılar mı, yattılar mı onu hala bilmiyorum. Başlarında denetleyen mi yoktu, yönetici ne yapıyordu o arada belli değil. Şirketi aradık, durumu anlattık, çalışanlarla da konuştuk ettik ama sonuç elde edemedik. İçerde kalıp ölen gariban güvercinler her yere pislemişti tabi. Temizlikçi firmayla anlaştık, onu ödediler. Ama gerçekten çok rahatsız edici. İnsan evinde güvende hissetmezse paranoyadan hasta bile olabilir
Peki içeri nasil girebiliyorlar yaa??
şu ana kadar bu sitede gördüğüm en komik yorum :) alemsiniz :)Sıçıp sıçıp gdıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?