Evime birileri mi giriyor ?

En mantıklısı kamera koyup annenize gitmeniz bence. Hem evde birinin olmadığı görüp daha rahat girip çıkabilir her kimse ? Eğer çıkıp almak gibi bir şansınız yoksa kamerayı, iş yerinizde internetten sipariş verin 2-3 güne kadar gelir.

Bence sen uyur gezersin farkina varmazmiydim deme varamazsin yapilan her 100 kisilik arastirmadan sadece 3unun konuyu idrak edebildigi bir terslik oldugunu sezdigi saptanmis
Sana 38. Sayfada ucuz yollu bir yol onerdim digeri icinde yatmadan islak soguk bir bezi kapi esigine koy uyurgezersen basinca uyanirsin ha hepsine yok diyeceksende baska onerim yok arkadasim

Merhaba.

Gerçekten ilginç ve rahatsız edici bir durum. aklıma size sunulanlardan başka bir fikir de gelmiyor. Polise başvurabilirsiniz ancak onlarda kesin birşey olmadan işlem yapabilirler mi bilemiyorum.

Kamera konusuna gelince, haklısınız öyle hemen 1 saat içinde ayarlanabilecek bir şey değil. Eşimin güvenlik sislemleri firması olduğundan biliyorum . Eğer isterseniz ve size yardımı olacaksa özelden bulunduğunuz şehirde güvenilir güvenlik sistemleri yapan firmaları eşim aracılığı ile araştırıp size bilgi verebilirim.

Başka nasıl yardımcı olabilirim bilemedim.
Umarım tatsız bişey çıkmadan en kısa zamanda çözülür durum.

Kamera falan koyamıyorsanız bir gün işe giderken cep telefonunuzu bırakın görünmeyen bir yere.
Kamera olması önemli değil. Ses kaydını açmanız bile yeterli.
Kim olduğunu görmeseniz bile birinin girdiği kesinleşir.

bence ev sahıbınız gezıyo dolasıyo evde çişini de yapıyo gıdıyo umursamaz bı top bellı sıfonu bıle cekmıyorsa ... Suc ustu yapsanız bıle pişkin pişkin kontrole geldım falan der yada bı ses dıydum ona bakmaya geldım falan der yanı eglencesıne gezınen bırı gıbı

Simdi karşı komşu eşimi aramış.Eşimde beni aradı. Binalar yeni yapildigi için hala inşaat halinde evler var. Site şeklinde 4 binayız. Sanirim 1 bina suan hala inşaat halinde. Neyse komşunun dediğine göre iscilerde bazen alt kilidin anahtari olabiliyormus. Onlar kullanıyor olabilir demiş adam.Biz üstü de kilitliyorduk ama demekki üstün anahtarida var. Birde bazen böyle ev gezdirme bahanesiylede giriyorlarmis eve.Yani niye sadece tuvalet kullaniliyor bunuda anlamış olduk. Ama yani aklımın almadığı şeyler var. Binanin biri nerdeyse tamamen boş. Neden boş evin tuvaleti kullanilmiyorda benim evime giriyorlar ya ? Kamera filan yerleştirmis olamazlar değil mi ? Polise haber versek işlem yaparlar mi ?

evden bir şey alınmamış bile olsa sonuçta rızanız olmadan habersizce evinize girilmiş oluyor eğer bu şekilde olduysa buda suç..çok mide bulandırıcı ellerinde anahtar var diye yorulunca yatıp uyumayadamı gelecekler yani ne saygısızlık..ama tabi durum kesin bu şekilde mi oluyor sanırım emin değilsiniz

Eminim diyemem. Ama en mantıklı sonuç bu gibi duruyor suan

Ay şaka gıbı ya cok buyuk tervıyesızlık ne ıslerı var sızın mahremınızde neden sızın evınıze tanımadıgınız ınsanlar gırıp tanımadıkları baska ınsanları sokuyor yol geven hanı mı sızın ev ya !!! Allah bıkır ayakkabıyla gırıyorlardır yuh yanı...

Ay ne kadar rahatsın yaa neler diyosun nasıl değiştirmezsın kilidi başkaları ne cüretle girebilir evine

kilidi degıs bakalım yıne tekrarlıcakmı böyle seyler

Şu fake deyip duranlara da sinir oldum. Kadın kendi derdine düşmüş. Bir de bizi inandır diye triplere giriyorsunuz. Kimse sizi inandırmak zorunda değil. İnanmıyorsanız takip etmeyin. İnsanları itham edip rencide etmeye hakkınız yok!

Yok artık bu nasıl rahatlık tabikide işlem yapılır sonuçta rızanız olmadan evinize giriliyor
pess nasıl bir düşüncesizlik buu

Arkadaşlar ben bunu nasıl ispat edebilirim ? Kamera yerleştirip bi kaç gün daha buna göz mü yumsam ? Belliki işçiler gelip kullanıyor yani. Hayatımda böyle bi saçmalık yasayacagimi düşünmezdim. Yanlarına kalsin istemiyorm. Of iğrenç ya

Evet aynen dediğin gibi yap kamera yerleştir ve bir kaç gün eve gitmeyin bu resmen terbiyesizlik ve saygısızlık ayrıca suç.

Ya kamera ya da eşinle suç üstü yap, tek olma yani evde kalıp beklersen, ne olur ne olmaz, ben fake diyemiyorum burası Türkiye herşey olabilir, böyle devam ederse bu cüretle birşeyler çalmaya da başlayabilirler ne demek birinin evine girmek yahu, çalıp çırpmasa da suç yani

Bencede bekle kilidini degiştirme. Kamera yerleştir bi kaç gün annede kal. Hangi cesaretle başkasının evine giriyolar anlamıyorum ya.

Adamı evde beklemekte olmaz diye düşündüm. Kalkar bişe yapar suçsuzken suclu duruma düşmek var. Bence en mantıklısı kamera

Ya konu sahibi kamerayi internetten siparis edebilirsin. Ya da birine aldir guvendigin birine. Kilidi degistirirsen o zaman her kim giriyosa giremez sen de biz de öğrenemeyiz kimmis bu? Ögrenmekte fayda var o kisiye karsi temkinli olursun.

Kamerayı burdan ben alip sana gönderesim geldi imkanim olsa alirdim simdi. Bizi merakta birakma lütfen ya kilit degistirmek o kisiyi sadece engeller biz önce bunu kim yapıyor onu bulalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…