Evime birileri mi giriyor ?

Ayrıca anahttarı kaybettım kapıda kaldım deyıp çilingir cagırdıgımda çilingir geldi kapıyı actı yarım saat ıcındede evın kapısını acan anahtarıda verdı ev benımmı dıye ispatda istemedi
Bı evın kapısını acmak kadar kolay bırsey yok ustelık sizin apartmanda insaat halınde olan daıreler var bu sebeple gırıs cıkısın kolay oldugu kamerasız apartmandan bahsedıyoruz

Kızlar bu konuyu merakla takip ediyorum. Bencede kamera koymalı.iyi düşün konu sahibi

Ahaha ev sahibine bak elektrik faturası kabarmmasın diye kiracinin evinde ütü yapıyor :) Peki arkadaşınıza ne gibi bir açıklama yapmış ev sahibi
merak ettim.
Çok korkmuştu kİz ama kadın ilginç birşey değilmiş gibi davranmış oda birşey söylememiş

arkadaşlar azıcık mantık allah aşkına
eşinde ki rahatlığa bak
ben eşime eve biri giriyor desem adam şuan apartmanı yıkar kilidi elleriyle kırar ben dediğim an

ama tabi bu eş eve sevgilisiyle geliyorsa ancak bu derece rahat olur.
umursamaz.
yalandan kim giriyor yeeeaa diye sorar.

Yine kafalar çok enteresan calismaya başlamış. Maşallah. Kocam eve bi kadını atıyor. Bi güzel sevisiyorlar ama ne hikmetse klozet dışında hiç bir delil yok öyle mi ? Kadın geliyor işiyor ve gidiyor. Ne sac teli,ne makyaj kalintisi,ne kocamin beni aldattigina dair en ufak bi belirti.. Ustelik ben sadece 4 aylik evliyim.
Ayrıca o şekilde işeyebilen bi kadın varsa tebrik ediyorum doğrusu. Zira insan değildir o. Burdan da su sonuç çıkıyor ki benim kocam hayvanlara ilgi duyuyor.
Evet. Benim yorumum sizinkinden daha mantıklı oldu.

bönöm köcöm yöpmöz

Walla korktum yaa esim de yok evde tek basima evdeyim bu gece uyuyamam korkudan, lavaboya bile gidemicem.Bu onemli bir konu bnce esinizin birseyler ypmasi lazimdi.Nasil vakit bulup kamera yerlestiremiyorsnz aklim almiyor gercktn.Vaktiniz yok birine aldirabilirsiniz kamerayikilidi degistirmeyin ve kim oldugunu ogrenin derim.Yarin baska seyler ypmicagi ne malum

Bence kamera şart daha önce dediğim gibi.ama kamera takmayı oyoe çok büyütmeyin. Minicik ölçüde ve fiyat olarak ta gayet uygun kameralar var.takması ise 5 dakika sadece.
Gün sonu bilgisayardan izliyorsunuz görüntuleri..

Benim annemlerin basinada buna benzer bir olay glmssti.Biri surekli bodruma girp tuvaletini yapiyordu.Babam ve amcamlar bodrumda bekliyorlarmis bikac gun boyinca belli saatlerde, o kisi gelmis tekrar ve onu yakaladilar bir dilenciydi gelen kisi..

Asla o kafada biri olmadım. Ama teorinizin sacmaliginida kabul edemiycem kusura bakmayın. Yada bakın,farketmez.
Ya ne yapacaksiniz bilmiyorumda sonucu paylasin merak ettim bana isci cikmayacak ev sahibi veya emlakci gibi bise cikar gibi geliyor neden derseniz isci dedigimiz adamlarin cogu dogudan uc otuz paraya calismaya gelen cogu gecici kisiler ortalik karisik ohal deyiz kendilerini yerlesik bir eve girme tehlikesine sokmazlar korkarlar gibi geliyor henuz yari insaat dairelerde hallederler diye dusunuyorum ya anahtar olan bir komsu veya ev sahibi var boyle sizofren kisilikler kiracimiziniz

Ayy ne ilginç olay bu ya. şaka gibi. bizlere durumdan haberdar et merak ettik

Esiniz sabah sizden sonra evden çıkıyorsa wc işini halledip acele çıkıyodur kirli bıraktığı içinde size soyleyememis olabilirmi acaba çok ilginç bir durum .

Ev sahibinin manyak bir oğlu kızı vs varsa kendince oyun mu yapıyor ne.. wc yi kitleyip gidin birde kamera koyarsanız eşinize söylemeyin sakin. Sonuçta 4 aylık evlisiniz bilmediginiz tuhaf huylari olabilir.

Kamera koyun aklıma birşey gelmedi

Hayır herkes kamera taktırın kim olduğunu öğrenin daha sonra kilidi değiştirin diye paraladı burda kendini. Siz zaten o kilidi en başta değiştirmeyerek Allah'a emanet yaşamışsınız. Bi kaç gün daha sabredip öğrenin kim olduğunu bizde çatladık meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…