Evime birileri mi giriyor ?

Ev sahibinin engelli bir kızı var sadece.Dedigim gibi klozet dışında hiç bir anormallik hissetmedim. Yada dikkat etmedim bilmiyorum. Yarın kilitleri degistiricez. Eğer devam ederse kamera taktirmayı düşünüyorum bende.

Cinler olmasn

Benim de aklima manipule geldi ama su zamana kadar fark ederdi konu sahibi diye dusundum.
Hayır canım öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Eşim kesinlikle oyle birisi degildir. Ayrica titiz bi insandır. O tarz bir şey yapacak olsa bile bunu tuvalet üzerinden yapmaz yani. İğrenç.

Önce kamera taktırsanız daha iyi olurdu bence. Böylece kime karşı gardınızı almanız gerektiğinizi öğrenmiş olurdunuz.

Merak ettim bak şimdi .inşallah kazasız belasız çözersiniz durumu..tuhaf oldum

Kamera takin muzlaka ve o zamana kadar Yerlere hafiften un serpseniz ayak izlerini takip etme şansınız olur
konuyu takipteki
Ben tirstim

Bence kamera taktırın hatta özel bişi yaptırmanıza bile gerek yok, herhangi bir küçük kamerayı evde holü ya da banyoya giden yeri görecek şekilde gizleyip koyun bir kaç gün, ondan sonra kilidi değiştirirsiniz. Ben merak ederdim hep çünkü giren kim diye.

Önce kamera taktırsanız daha iyi olurdu bence. Böylece kime karşı gardınızı almanız gerektiğinizi öğrenmiş olurdunuz.
Eve esimden önce ben geliyorum. O yüzden daha fazla böyle beklemeyi göze alamam. Ya ben evdeyken biri girerse yada ben eve gelince yabancı biriyle karsilasirsam...Binanın kamera kayıtlarını sorduk fakat sıfır bina olduğu için hala kameralar takılmamis. Şimdilik tek çözüm kilit degistirmek gibi duruyor.

Ev sahibinden şüphelendim nedense. Ev sahibinizin kızının engeli nedir? Bilmiyorum ama aklıma acaba kız mı giriyor diye de geldi. Ama tabi önce kamera taktırın.

Çok ilginç. Ev'e giren görmenizden çekince duymuyor hatta özellikle iz bırakmaya çalışıyor sanki..

Kapınız nasıl yani kaliteli bir çelik kapı mı? Kilitliyor musunuz? Bazı kapılar kilitlenmediği takdirde çok da kaliteli değilse çok kolay açılabiliyor anahtar olmadığı halde.. bizim bir komşumuz anahtarını evde unutunca oğlu kartla bile kapıyı açabilmişti.. bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Evet kapimiz çelik. Kolay kolay acilacagini sanmıyorum.

Evinizde özel gizli buluşmalar yapılmıyordur umarım
Aldatma vs.
Ne düşüneceğimi şaşırdım çok ürkütücü bir olay

Siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın tabi ama bana göre başta kilidi değiştirmek geçici bir çözüm. Eğer size kafayı takmış biri varsa kilidi değiştirmeniz bir anlam ifade etmeyecektir. Eve eşinizin geldiği saate kadar oyalanıp aynı saatte de gelebilirsiniz. Böylesi daha tehlikeli geldi bana.

Evet kapimiz çelik. Kolay kolay acilacagini sanmıyorum.

Benim dediğim açılan kapı da çelikti ama çok kaliteli bişey değildi sanırım gerçi anlamıyorum
hangisi öyle açılır hangisi açılmaz ama zaten bir insan neden hırsızlık vs gibi bir neden olmadan benim
dediğim yöntemi uygulayıp zahmete girsin sırf tuvaleti kullanmak için.. yani o yüzden mantıksız galiba.
yine en mantıklısı galiba anahtarı olan biri giriyor demekki.. bu olay çözülene kadar işten ev'e eşinizle
beraber dönmeye filan çalışın tek başınıza ev'e girmemeye özen gösterin bence cidden ürkütücü bir durum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…