Evime birileri mi giriyor ?

Gizli kamera kesin çözüm. Ev sahibine söylemeyin. Kilidi degistimemeniz de büyük hata. Kilidi degistirmeyip kamera görüntüsü beklemek de büyük risk. Bilemedim. Çok çok tuhaf ..

Titiz olduğun için eşinle ayrı tuvaletleri kullanıyorsan, eşin arada kaçamak seninkini kullanıyordur.
Evsahibinin oğlu filan varsa eve kızarkadaş getiriyor olabilir. Evsahibi yakınlarda dükkan işletiyorsa wc olarak size geliyordur belki. Kayınvalidede yedek anahtar varsa teftişe geliyordur:) Aklıma gelen ihtimaller bunlar.

En iyisi kamera bence de size zarar verecek hırsızlık yapacak olsa çoktan götürmüştü her şeyi bence çok kısa bir süre kamerayla bekleyin en azından kim olduğunu ne olduğunu görürsünüz

Okurken korktum baya sadece tuvaleti kullanan bir manyağınız var sanırım bence gizli kamera taktırın cidden çok tuhaf bir olay çünkü merak ettim doğrusu

Esinizde dahil ben olsam kimseye güvenmezdim.. derhal bi kamera taktirin ve bunun altından eşinizin bir aldatma olayi ,yakınınızin kiz getirme vs olaylari olabilir daha once esiniz veya siz anahtar kaybettiniz mi?

Daha oncesindede elektrik faturası ile ilgili bi konu acmissiniz . bu bile bi ayrıntı eviniz kullanılıyor .

manipüle yöntemi denen bir şey var.. googladan bakmanı tavsiye ederim eşin büyük bir ihtimal kamera koy bence.
Bu dediginiz benim de aklima geldi. Bir ikincisi tum yorumları okuyamadim belki yazan olmustur, haberlere de konu olmuştu. Evlerinde surekli yangin cikan bir aile vardi. Hatirlayaniniz vardir muhakkak. O meseleyi de nerelere bagladilar ama sonunda evin psikolojik sikintilar yasayan kucuk kizi cikti yanginlari cikaran. Ev sahibi alakasiz geldi. Yuksek ihtimalle esiniz bunu yapan...

+1

K KumkatNedir Klozetin kullanılması ve aldatilma arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu merak ettim açıkçası. Eğer öyle bir ihtimal varsa klozeti o şekilde bırakmazlar diye dusunuyorum. Ayrıca kapak erkeklerin kullandığı şekilde kaldırılmıştı.

Eşiniz diye düşünüyorum. Böyle bir durumda eşinizin de telaş yapması gerek, yani benim eşim direkt kilidi değiştirirdi, kendini sorumlu hissederdi ailesini korumak zorunda sonuçta. Bu kadar yakınmanıza rağmen 'hayır ben yapmadım' deyip kenarıya çekiliyorsa şüphelenebilir insan.

Birinin girdigini dusunmuyorum en azindan haneden birinin haberi olmadan girildigine diyeyim. Disaridan gelen kimse olsa farkli sekillerde de gosterirdi kendini.

İlk başta görünmeyecek bir yere koridora olabilir kamera taktırın. Sonra da kilitleri değiştirin. Sıkıntı hala da devam ediyorsa da acil taşının.

manipüle yöntemi denen bir şey var.. googladan bakmanı tavsiye ederim eşin büyük bir ihtimal kamera koy bence.
Esim niye öyle bir şey yapsın yahu ? Nerdeyse 5 senedir tanıyorum. Ne kadar korktuğumu gördü. Ondan kaynaklı bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben üst kilidi kitlediginiz halde ev sahibinin girebilecegini hiç sanmıyorum. Eğer siz başkalarına anahtar vermediyseniz nasıl girecekler eve.
Benim aklıma eşiniz olabileceği geldi.Kamera koyun ve bunu eşiniz bilmesin.

Benim de aklima manipule geldi ama su zamana kadar fark ederdi konu sahibi diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…