Evime birileri mi giriyor ?

Selamın kavlen

bunu yazmıştım ilk ama düşündükçe eşinizin bu kadar rahat olması bana eşinizin kimin geldiğini bildiğini düşündürdü. Siz eve yabancı bir kadının girip çıktığını duysanız ortalığı ayağa kaldırmaz mısınız? Sevmediğiniz bir arkadaşı var mı eşinizin, bekar evi olmayan vs. belki ona vermiştir anahtar. Normal şartlarda çoktan aksiyona geçmesi lazımdı.
Anahtar değişmeden bulmanız lazım kimin geldiğini. Kim giriyorsa sadece tuvalet kullanmaya gelmiyordur herhalde, bazı yerlere işaret koyun evden çıkmadan. Atıyorum yastıklara bir ip koyun, sürahide su neredeyse oraya dışarıdan rujla vs işaret koyun vs.
Mümkünse işten öğlen çıkıp baskın yapın eve eşinize bile haber vermeden. Eşinizin de haberi olmayan biriyse de mutlaka şikayet edin haneye tecavüzden.

Bu işin altından öcüler böcüler çıkmaz. Ya eşin sandığın kadar titiz değil ve senin titizliğinden şikayetçi bilerek böyle yapıyor. Ya ev sahibi girip bir şeyler yapıyor. Ya eşin çok yakın arkadaşına, dostuna senden habersiz anahtar veriyor ve o kişi sizin evde kaçamak yapıyor. Ya da anahtar kp ve kv de de var ama senin haberin yok arada geliyorlar. Benim aklıma başka bir açıklama gelmedi. Özellikle eşinin ailesi yakın oturuyorsa bir düşün. Evlerinde alafranga wc yoksa gelip kullanabilirler.
Çözüme gelince herkes söylemiş zaten; eşine çaktırmadan kamera tak.

Çok alakasız yani kapının üst kilidinin anahtarı ev sahibinde yokmuş ee zaten girip wc yi niye kullansın ya da yabancı biri wc yi kullandığını o kadar belli eder mi çok enteresan başka kimsede anahtar yok dimi daha çok çocuğun yapacağı birşey gibi duruyor kilidi.tamamen değiştirip kamera koyun umarım dalga geçmek için yazmamışsınızdır

Eşinin ailesi size yakın mı oturuyor acaba kardeşine filan anahtar verdi de senden mi saklıyor bence bi gün işe gitme ve eşine de söyleme, karşı komşuya git ve dürbünden bak takip et bakalım kim giriyor eve

Kamera en mantıklısı belki hergün gelmiyor gelen kişi, ama eşin biliyordur belki anahtari arkadaşına vs verdiyse o değilde insanlar baskasinin evinde nasil klozeti kullanır oda ayri bi durum

unutkan eve girebilecek bir tanıdık olabilir belki .Bence de denildiği gibi anahtar taktırmadan kamera koyup kim olduğunu öğrenin

Şimdilik tek çözüm kilit degistirmek gibi duruyor.

Kilit degisirse ve bu olaylar son bulursa iciniz rahat edecek mi? Benim sittin sene aklimdan cikmazdi kimdi acaba diye. Once kamera ile kim oldugunu ogrenin bence. Bu insani hayatinizdan cikarirsiniz. Sadece kilit degisirse bu insan da hayatinizda kalmaya devam eder.

ben, merak ederdim neler oluyor diye gizli kamera taktırırdım.içim de rahat ederdi. ama asıl düşüncem şu ki : gerçekten biri giriyorsa başka odalarda, başka yerde de muhakkak izi olur, dikkatinizi çeken bir şey olur.o yüzden bana siz hatırlamıyorsunuz ya da uyurgezersiniz gibi geldi. kilit değiştirdikten sonra da aynı durum devam ederse napacaksınız?

Eşimin ailesine ait ev olduğu halde hemen biz kilitleri değiştirdik sizde değiştirin ama ben heralde gizli bir kamera koyardım çok merak ettim çünkü

Bu konudan nasıl aldatma ihtimali çıkardınız hayret

Ya aldatma olsa her gun mu olcak? Bencede kamera isi kesin cozum. Ben bile meraktan catladim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…