- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Arkadaşlar merhaba! İkiz çocuklarım için önce üç ay kayınvalidede üç ay annemde kalmıştım daha sonra dönünce yine kayınvalidede kaldık. Eşime defalarca söylememe rağmen evimizin soğuk olduğunu söyleyip reddediyordu beni. Ancak biz kayınvalideyle iyice yüz göz olduk bu bir buçuk ayda. Daha önceki üç ay pek sesimi çıkarmıyordum zaten bebekler çok ağlıyordu depresyona girmişim sonradan fark ettim. Sonra artık ben de dilimi tutamamaya başladım ağzıma geleni saymaya başladım tabi saygısızca değil. Birkaç kez küstük de. Neyse en son üç gün önce küstük ben de dedim eşime ben evime gidiyorum burda sığıntı gibiyiz. (İkna oldu ama hala söyleniyor) dün akşam eve geçtik bebeklerimizle.
Sizden yardım istiyorum. Bebekleri nasıl oyalarım, ne yapayım, ev işi ve bebekler nasıl idare edilir? Kızım uysal maşallah ama oğlan mızmız ve sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykusunda korkuyor vs vs vs. Ne olur bana hem akıl verin hem de dua edin. Bu işten alnimin akıyla onlara muhtaç olmadan kurtulayım.
Eşimle beraber kalıyorduk kayınvalidedeEşiniz sizi ısrarla istemediğine göre kesin bir haltlar yiyor
Yok tutar akşam 7 'de geliyor oyalıyor mama veriyorEsiniz bir isin ucundan tutmaz mi? Butun yuk sizde mi?
Teşekkür ederim evet çok zor oldu keşke daha önce geçebilseydim kadınla aram bu kadar bozulmayacak yüz göz olmayacaktıkKonunu hatırladım. Gözün aydın evine geçebilmişsin. Zor oldu ama başardın.
Tek odada durabiliyorlar şu an ev çok soğuk6 7 aylık olmuşlar o zaman
Mama sandalyesine koyup her yere götürün evin içinde
Benim de kizim var 5 bucuk aylik mama sandalyesine günü için gün sayiyorum o zaman biraz daha oyalaniyorlar
6 7 aylık olmuşlar o zaman
Mama sandalyesine koyup her yere götürün evin içinde
Benim de kizim var 5 bucuk aylik mama sandalyesine günü için gün sayiyorum o zaman biraz daha oyalaniyorlar
kombi yok mu evde sobalı mı eviniz? (tabiki küçümsemiyorum kesinlikle)Tek odada durabiliyorlar şu an ev çok soğuk
Evet maalesef sobalı ama birkaç haftaya ısınır hava diye düşünüyorum umarım o zaman daha rahat olurum. Haklısınız ben de öyle söyledim ona kabul etmiyor beyzade ama kesinlikle öyle üstüne üstlük annesiyle hiç ama hiç anlaşamaz biz sıkıntı yaşayınca anneci oldu birdenkombi yok mu evde sobalı mı eviniz? (tabiki küçümsemiyorum kesinlikle)
eşinizin işine geliyordu tabi.. çocuklara bak ekmek elden su gölden yenilsin içilsin
herşeyi yavaşça yoluna koyarsınız
Ev sobalı o zaman ben dogalgaz diye düşündüm nedenseTek odada durabiliyorlar şu an ev çok soğuk
Arkadaşlar merhaba! İkiz çocuklarım için önce üç ay kayınvalidede üç ay annemde kalmıştım daha sonra dönünce yine kayınvalidede kaldık. Eşime defalarca söylememe rağmen evimizin soğuk olduğunu söyleyip reddediyordu beni. Ancak biz kayınvalideyle iyice yüz göz olduk bu bir buçuk ayda. Daha önceki üç ay pek sesimi çıkarmıyordum zaten bebekler çok ağlıyordu depresyona girmişim sonradan fark ettim. Sonra artık ben de dilimi tutamamaya başladım ağzıma geleni saymaya başladım tabi saygısızca değil. Birkaç kez küstük de. Neyse en son üç gün önce küstük ben de dedim eşime ben evime gidiyorum burda sığıntı gibiyiz. (İkna oldu ama hala söyleniyor) dün akşam eve geçtik bebeklerimizle.
Sizden yardım istiyorum. Bebekleri nasıl oyalarım, ne yapayım, ev işi ve bebekler nasıl idare edilir? Kızım uysal maşallah ama oğlan mızmız ve sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykusunda korkuyor vs vs vs. Ne olur bana hem akıl verin hem de dua edin. Bu işten alnimin akıyla onlara muhtaç olmadan kurtulayım.
Esiniz bir isin ucundan tutmaz mi? Butun yuk sizde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?