- Konu Sahibi talimterbiye
-
Biber gazı kullanmakta çözüm değil yataka odasında olmadığı sürece nefsi müdafaya girmiyor
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allah korumuş resmen
kapı çelik miydi
camlarda demir var mıydı
kapıdan mı girdin gördün mü
hoş onlara engel yoktur da
Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.
Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.
ay cok korktum:18:yemin ederim dun ruyama girdi evimize hirsiz girdigini gordum
bu gun burda okudum nasil cikti sasirdim valla
neyse biz kucukken bizim de evimize girmisti hirsiz ama annem dedektif gibi yakalamisti valla
evde gunduz vakti oldugu icin dis kapinin arkasini kitlememis annem
balkonda kapi komsuyla sohbet ediyomus
bi bakmis odanin perdesi ruzgardan sallaniyo anlamis ki dis kapi acildi
komsuya bekle demis bize birisi geldi galiba diye iceriye adimini bi atmis siyah hirkali birinin kactigini gormus ama yuzunu gorememis
annemin geldigini anlayinca yatak odasinin kapisinin arkasindan kacmis
annem de usenmemis kosmus ardindan
annem 3 katta hirsiz ikide ,annem 2 de hirsiz 1 de
disari ciksalara annem gorucek zaten yuzunu ama tam o sirada annem 2 katin kapisinin onu fayans oldugu icin kaymis dusmus
bi de baya dusmus ayagini burkmus
neyse durmamis yine kalkip kosmus
disari cikmis bi bakmis kapi komsunun oglu diger bloktan cikmis geliyo annem kosmus cocugu gorunce oglum demin hirsiz girdi bizim eve sen gordun mu kacan birisini diye
o da hayir gormedim demis ama sen tut teyze hirkami ben bi kosu gidip etrafa bakiyim demis annem almis hirkayi yukari cikarken annem birden durmus"aa hirsiz komsunun oglu bu da o siyah hirka"demis
cikmis yukariya o zaman kapinin onunde naylon gibi sey varmis kirmizi renk bi bakmis ayak izi var annem usenmemis fotosunu cekmis ayak izinin
babam gelmis aksam eve annem anlatmis
babam gormedigin seyi iddia etme demis anneme
cok temiz ailesi var hakikaten oyle seyler yapmaz onlar diye kinamis annemi annem de tamam oyle olsun ama ispat edicem demis
neyse konu komsu toplanmis o aksam bize annemin ayagi burkuldugu icin gecmis olsuna gelmisler annem anlatmamis hic bi sey
bu kapi komsu da pazara giderken anahtari bize birakirmis oglu geldiginde alsin diye
annem o sabah kalkmis silmis kapinin onunu beklemis cocugun gelmesini
cocuk gelince biz acmisiz kapiyi annem tembihlemis bizi gel kendin al anahtari bizim elimiz ulasmiyo oraya diye
cocuk girmis ayakkabiyla almis anahtari cikmis
annem hemen gelip bakmis evet ayni ayakkabi izi
onun da fotosunu cekmis aksam babama gostermis komusuyu cagirmislar anlatmislar tabi kadin nasil utanmis
ama polise soylememis babamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?