Evime hırsız girdi

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hiç de kolay olmayan bir şey yaşamışsınız, iyi ki balkonda karşılaşmamışsınız. Evi satmak sizce gerçekten çözüm mü? Evi satsanız da düşünceleriniz sizi ne kadar terk edecek? Bu yaşadığınız şeyle doğru bir başa çıkış yollu olmayacaktır bence. Eğer ki yaşadığınız olayla tek başınıza sağlıklı baş edemeyeceğinize inanıyorsanız bence de yardım almanızda fayda var. Siz de istekli olduktan sonra üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Tekrar çok geçmiş olsun.

Okurken ben bile korktum
Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız

Çok geçmiş olsun öncelikle.Ucuz atlatmışsınız gerçekten.10 gün önce de benim evime girdi hırsızlar.Bir yıl içinde bu ikinci oluyor bütün dolap ve çekmeleri ortaya dökmüşlerdi çok kötü bi manzara Allah kimseye yaşatmasın.Biz kiradaydık iki gün içerisinde ev bulup çıktık çok şükür. Birincisinin korkusunu atamamışken ikinciden sonra iyice paranoyak oldum.Işıksız uyuyamıyorum.En büyük korkum da biz evde iken denemeleri.Tekrar geçmiş olsun.

Sesimi duyar da balkona gelir diye korktum hareket edemedim.
Merhabalar mağduriyetiniz den dolayı çok üzülerek size geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm dünya ve Türkiye'de bildiğiniz üzere teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişmekte olup, hırsız içeri girmeden devreye giren sistem olan akıllı erken uyarı acil müdahale sistemlerini tavsiye ediyoruz. Yıllık,aylık aidat gibi ek masrafları olmayan doğal olarak cayma bedeli gibi sizi bir yükümlülüğe sokmuyoruz. Üstelik kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. İletişim adreslerimiz ....den bize ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar mağduriyetiniz den dolayı çok üzülerek size geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm dünya ve Türkiye'de bildiğiniz üzere teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişmekte olup, hırsız içeri girmeden devreye giren sistem olan akıllı erken uyarı acil müdahale sistemlerini tavsiye ediyoruz. Yıllık,aylık aidat gibi ek masrafları olmayan doğal olarak cayma bedeli gibi sizi bir yükümlülüğe sokmuyoruz. Üstelik kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. İletişim adreslerimiz, den bize ulaşabilirsiniz.

Merhabalar mağduriyetiniz den dolayı çok üzülerek size geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm dünya ve Türkiye'de bildiğiniz üzere teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişmekte olup, hırsız içeri girmeden devreye giren sistem olan akıllı erken uyarı acil müdahale sistemlerini tavsiye ediyoruz. Yıllık,aylık aidat gibi ek masrafları olmayan doğal olarak cayma bedeli gibi sizi bir yükümlülüğe sokmuyoruz. Üstelik kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. İletişim adreslerimiz,den bize ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…