- Konu Sahibi zoryasamak
Bi akıl verin kızlar acil
şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum
uzun oldu galiba :)
Yeniden arkadaşlık etmeye kesin karar vermediğiniz halde, sizin numaranızı bile telefonundan silmiş, durumu kabullenmiş bir insanı arayıp umutlandırmışsınız.
Şimdi gene reddeceksiniz, gene hayal kırıklığına uğrayacak.
Ne gerek vardı da aradınız..
Bu arada ben bekar olsam, evli arkadaşlarıma "geleyim, sen de kalayım" demezdim.
Onlar davet ederse o ayrı, o zamanda düşünür, karar verirdim.