yok site değil şişliEv hangi
İlçedeydi site mi ben olsam eşyamı vermem
Şimdi şöyle aynı sokakta veya iki sokak ötede aynı metre kare evler farklı fiyat bandında uygun olanı da var bir tık pahalı olanı da,benim aldığım fiyat ve onların evlerinin fiyatı arasında en az 800-1 milyon civarı fark var.
tek fark benim evime yeni tadılat yaptırmam 400 bine yakın masraf etmem artı yepyeni mobilya ve beyaz eşyalarımı da fiyata dahil etmesi.
Alacağım evin fiyatını bilmiyorum ama buradan uygun olacağını umuyorum anadolu yakası bazı uzak semtlerde hala uyguna ev alınabiliyor 2 milyona kadar.
satmak istediğim yerler 3 ve sonsuza kadar devam eden fiyat ortalaması
Hemen altınızda yorumladımUyanığa bak sen, asla kabul etmeyin. Evi eşyasız bir şekilde alıyorsa alsin. Diğer türlü eşyaları aynı fiyattan asla bir daha alamaz üstüne birde zararlı çıkarsınız.
Çok özel değilse bu kadar özenerek döşediğiniz evi neden satıyorsunuz
demek ki yanındaki kişi de sadece paranın kölesi olmuş biri.Hepsine katılıyorum canım hep bana denk geliyor bu yabancılar beni halk düşmanı ilan etme lütfen
Benim mobilyalarım marka değil aslında adı sanı yok sadece mağazada olmayan türden sipariş üzerine yapılan koltuk vs.Gardrop odası da öyle koridor vestiyer falanda öyle no name ama evet yüksek fiyatlara yaptırılan şeyler. Beyaz eşyalarım da Siemens ankastre hepsi fırın mikrodalga altlı üstlü anlarsınız ya her şeyi kendim uzun yıllar otururum diye yaptırdım ama işte semt leş.
Ya aslında yatırımcıdan daha çok afedersin k..nı yırtan yanındaki hukukçu sanki babasının oğlu
Alıcı evinize semtteki ortalamanın üzerinde bir fiyat veriyor değil mi? Yani istediğinizin altında değil üstünde bir miktara satacaksınız evinizi, ayrıca elinize geçecek miktarla Anadolu Yakasında da 2 tane daire alabiliyorsunuz.Yani şöyle söyleyim burayı satsam karşıdan normal bir semtte iki tane daire alabiliyorum 2+1, 1+1 gibi ama tabi bu Pendik Maltepe Çekmeköy gibi uzak bir yerler olacak
Çok teşekkür ederim evet nakliye parası pahalı olabilir ama yeniden düzen kurmaktan daha zor değildir tahminimce..beyaz eşyalarıma bakıyorum şimdi resmi sayfalarında şimdi almaya kalksam 120-130 bin tl tutuyor.Çok zaman geçmesede üstüne 30-40 bin koymuş.Alıcı evinize semtteki ortalamanın üzerinde bir fiyat veriyor değil mi? Yani istediğinizin altında değil üstünde bir miktara satacaksınız evinizi, ayrıca elinize geçecek miktarla Anadolu Yakasında da 2 tane daire alabiliyorsunuz.
Eşyalarınızı giderken götürseniz Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına nakliye ücreti, alacağınız daire üst katlardaysa nakliyeye + asansörlü taşıma hizmeti, mobilyaların yeniden kurulumu için ücret derken epey bir masraf yapacaksınız, geçen gün tvde izledim deprem bölgesindeki insanlar 1-2 km ötede buldukları kiralık evlere nakliye ücreti olarak 6000 lira ödemiş +asansörlü taşıma için de ayrıca ödeme yapmışlar, depremzede bir adam taşınmak için 40 bin lira masraf yaptım diyordu, ki İstanbul‘da nakliye ücretleri ne oldu kim bilir?
Mobilyalarınız alacağınız eve sığacak mı uyacak mı o da bir bilinmezlik.
Şahsen ben sizin yerinizde olsam yeni eve yeni mobilya alırdım ama tabii siz bilirsiniz
Aynen öyle.Bakıyorum bazı ilanlar yayında 1 yılı aşkın duruyor kimse almıyor
Kaç bin liraya verecek diyecektim misal olarak yanlış yazmışımEvin parasını 1 yılda amorte eden ev var mı yahu:)
Evin fiyatının üstüne 200 bin ekleyip satabileceğimi söyledim kabul etmiyorlar daha doğrusu yanlarındaki hukukçu hüso kendini yırtıyor adamlar tamam diyecek gibi olsa konuya atlıyor ama şöyle ama böyle siz de bilirsiniz ki piyasa kötü bizim insanımız almaz vs diye uyuz oldumYerinizde olsam sadece evde bırakacaklarımı birakırdım,oraya özel yapılmış dolap vs varsa onları da fiyatı belirleyip satabileceğimi söylerdim ha çok mu ısrar ediyor diğerleri için o zaman fiyat konusunda pazarlık yapardım neyse yeniden alabilecegim fiyat onu isterdim. Sonucta sizin böyle bir talebiniz olmamis ki.
Hibe edecek yada değerinden düsük verecek haliniz yok.
Beğenmiyorsa almasın. Bakmayın paralarının bizimkinden değerli olduğuna,baya baya pinti insanlar ruslar.
Bir tanidigim gondermisti birlikte av bakmistik bir rus aileye. Aman Allahım herşeyin en iyisini en lüksünü en ucuza istiyorlardi. Alamadilar zaten İstanbuldan,Antalyadan ev almislardi o döne
Alamadilar zaten İstanbuldan,Antalyadan ev almislardi o dönem.
m.
Bence bir rusa evinizi satmayın. Ben olsam yabancıya satmazdimEvimin içini seviyorum semtimi sevmiyorum çok kalabalık dar sokaklar yokuş bitişik binalar. Nefes alacak yer yok oyuzden anadolu yakasını düşünüyordum uzak olsun huzurlu olayım diye bilmiyorm ki
O zaman şimdilik evinizde oturacak satmayacaksınız zira adamın teklif ettiği para anladığım kadarıyla evin eşyalı haline, eşyaları gözden çıkarsanız istediğiniz arabayı alamıyormuşsunuz, eşyaların fiyatını veya yaptığınız masrafları evin fiyatına ekleyemezsiniz de, oturduğunuz semtten memnun değilsiniz sanırım, Anadolu yakasında evi satınca apar topar bulacağınız evin semtinden de emin olamazsınız çünkü maalesef birçok yer yabancılar nedeniyle bozuldu.Çok teşekkür ederim evet nakliye parası pahalı olabilir ama yeniden düzen kurmaktan daha zor değildir tahminimce..beyaz eşyalarıma bakıyorum şimdi resmi sayfalarında şimdi almaya kalksam 120-130 bin tl tutuyor.Çok zaman geçmesede üstüne 30-40 bin koymuş.
Sadece beyaz eşya böyleyse bunun daha koltuğu var,masa sandalyesi yatak odası. gardrop dolap alınacak benimkisi burada bırakacağım için.bir de ben bu evde saklama alanları için bir sürü gömme dolaplar alanlar yaptırmıştım.gideceğim evde yeniden yapmam gerekecek
Ya işte o adam komisyon alacak ondan yırtınıyor böyle. Biraz milliyetçi olamıyoruz biz milletce para işin içine girince ne yazık ki.Evin fiyatının üstüne 200 bin ekleyip satabileceğimi söyledim kabul etmiyorlar daha doğrusu yanlarındaki hukukçu hüso kendini yırtıyor adamlar tamam diyecek gibi olsa konuya atlıyor ama şöyle ama böyle siz de bilirsiniz ki piyasa kötü bizim insanımız almaz vs diye uyuz oldum
Şu an antalyadan alamayıp istanbuldan alıyorlar. Antalyada onların oturabileceği evlerin fiyatına istanbulda erenköyde beşiktaşta ev alırlar Antalya uçtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?