2 sene olcakYeni evlisiniz heralde alışırsınız ya ben hala bayılarak temizlemiyorum evi
yok aslında ev bana soğuk geliyor büyük o sıcaklığı hissedemiyorum. başkasına gidince her yeri silip süpüresim gelir kendi evime gelince tırtlıyorumHamilelikten once de mi boyleydiniz? Hamileyken boyle hissetmeniz cok normal. Ben de temizligi cok seven bir insan degildim ama motive edici videolar izleyince gaza geldim. Simdi temizlik yapinca kendimi ferahlamis hissediyorum. Ben de su an oturduğum evi cok sevmiyorum. Belki daha icime sinen bir evde oturursam daha da severek yaparim.
bak beni bu videolar gaza getiriyorBiz de bayilarak yapmiyoruz zaten...
Yani kimsenin durumu su paylasacagim videodaki gibi degil.. :)
galiba bizde ki sorun 2 kişi için minicik değil o yüzden bana soğuk ve büyük geliyor taşıncam ben yaaaBen evimi evim gibi hissediyorum ve oldukça seviyorum ama temizlik yapmaya bayılmıyorum yani.
Evimiz minicik ve detaylı temizliği eşim de benimle birlikte yapiyor yoksa kesinlikle yardimci alirdim. Temizlik yapmaya bayilanlara anlam veremiyorum.
yapan var yaTemizlik, yemek, ütü gibi ev işlerini kimsenin bayıla bayıla yaptığını zannetmiyorum o yüzden çok da şaapmayın
Kendi eviniz mi kirada misiniz? Belki evin enerjisi uymuyordur size. Cok gunes almayan, karanlık bir evse ya da parke, kapi vs renklerini sevmiyorsaniz boyle hissedebilirsiniz. Kisaca kendi sebeplerimi anlatmis oldumyok aslında ev bana soğuk geliyor büyük o sıcaklığı hissedemiyorum. başkasına gidince her yeri silip süpüresim gelir kendi evime gelince tırtlıyorum
Bizim ne gibi bi katkımız olabilir size suan pekiyapan var ya
bende severek yapmıyorum zorunlu olduğu için yapıyorum o da çok keyfim istemezse onu da yapmıyorum. temizlik severek yapılacak bişey mi yaKızlar öncelikle merhaba derdine sı*ccım demeyin lütfen
Ben evimi kendi evimmiş gibi hissedemiyorum eşim ben ve bir de kedimiz var. Eşimle alakalı hiçbir sorunum yok gayet mutluyuz severek evlendik. Evlenmeden öncede öyle temizlik delisi bir insan değildim. Sadece misafir geleceği zaman temizlik yapmak istiyorum . Evim temiz ,temizliyorum ama öyle isteksiz küfür gibi geliyor bana yapmak içimden gelmiyor. Hep uyumak istiyorum, oyun oynayayım tv izleyeyim. Yani kısaca işleri yapıyorum ama içimden gelmiyor yapmak , nasıl severek yapabilirim ya da sorun bende mi yoksa evde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?