Evimi kendi evimmiş gibi hissedemiyorum

annem küçükken beni çok zorladı kalk temizlik yap diye bende ipler orda koptu herhalde abimde aksine temizlik delisiydi alır bezi camları silerdi manyak , benim hiç içimden gelmiyordu o zaman da koç burcuyum biri bana zorlayarak bir şey yaptırdığından buz gibi soğuyorum mükemmel temizlikçi yetiştirmek için mafetti beni . anne sennn beniiii yaktınnnn annee.

galiba bizde ki sorun 2 kişi için minicik değil o yüzden bana soğuk ve büyük geliyor taşıncam ben yaaa

Biz de 2 kişiyiz +kediş var. Minik ev iyidir gercekten. Ya da çoook buyuk evde olmaya alişik olmadigimdan da olabilir. Bana da minik iyi geliyor.

Kocaman kocaman evlere yerleşip, kocaman bir ton eşyayla içlerini doldurup sonra o evi temiz tutacam diye mutsuz oluyorsunuz. Çocuksuz çifte 1+1 tek çocuklu aileye 2+1 ev yeter. Küçük ev, az eşya, az iş, çok huzur...

Kendi eviniz mi kirada misiniz? Belki evin enerjisi uymuyordur size. Cok gunes almayan, karanlık bir evse ya da parke, kapi vs renklerini sevmiyorsaniz boyle hissedebilirsiniz. Kisaca kendi sebeplerimi anlatmis oldum
ev kira ilk giren bizdik güneşte alıyor ama ben güneş sevmiyorum 3+1 net 120 m² biz ev bulamadık o zaman kirası çok uygundu bir odayı kedinin odasını yaptık o kadar boş kaldı ev mesela yeni arkadaşımız evlendi evleri minik o kadar tatlı ki muhabbet bile sarıyor bizim koltukların arasında bile o kadar mesafe var ki gelenler artık bir zamandan sonra telefona sarılıyor o muhabbeti bile bitiriyor DD

bulamadık ev 2 yıldır bir odası kedinin eşyalarıyla dolu diğer oda boş kalmasın diye giyinme odası yaptık eşyalar olması gerektiği gibi

bende ama kaçırdığımız bir şey var sanırım

Insanlar genelde buyuk ev isterler, siz de buyuk olmasindan sikayetcisiniz küçük odaya alin koltuklarinizi. Buyuk odayi bos birakin.

Mobilyalarınızı ve evinizin dekorasyonunu beğenmiyor olabilir misiniz? Öyleyse küçük değişiklikler yaparak, ev işini kendinize sevdirebilirsiniz.
mobilyaları tamamen kendi zevkime göre aldım kimseye fikrini bile sormadım ama sanırım eve küçük geldiler dekorasyon olarak haklısınız

İşte karakterimiz ve olaylara bakış açımızı anne-babamız belirliyor zaten.

Evinde gereksiz eşyalardan fazla aksesuarlardan varsa veya evde çok fazla renk varsa bu yorabilir.
Mesela benim evim mobilyalara duvara kadar beyaz , az eşya sadelik mevcuttur. Temizlik yapmaya çok severim.
Mutfağıma kahve köşesi yapayım dedim içim kıyıldı resmen kaldırdım. Hersey düz ve yormamali. Mutfak setimde deterjan bile yoktur.
O mutfakta set üstü baharatlık görünce cinlerin tepeme çıkar

Buzdolabı üstü magnet doluysa insan onları çıkarıp silmeye üşenir.
Kolayla ve basit hale getir. Emin ol çok daha modern ve şık duruyor aslinda
Birde tavsiye olarak Temizlik avcıları tlc de vardı onu aç onlar temizledikce sende Temizlik yapmak istersin

bulamadık ev 2 yıldır bir odası kedinin eşyalarıyla dolu diğer oda boş kalmasın diye giyinme odası yaptık eşyalar olması gerektiği gibi
Bi de temizliği kolaylaştırmak çok önemli bence. Ben tembel kadınım, sevmem temizlik yapmayı. O yüzden mümkün olduğunca kolaylaştırıyorum işimi. İki süpürgem vardı mesela, biri normal kocaman, biri kablolu dikey. Elime almadım onları çok mecbur kalmadıkça, kocama süpürttüm evi yıllardır. Şimdi dyson dikey süpürge aldım, aşk yaşıyorum kendisiyle. Utanmasam her gün ev süpürebilirim.

Silsüpür mop aldım, vileda kovasından, paspas yıkamaktan kurtuldum. 10 dakikada iki medille evi silip geçiyorum. 300’lü kovada ıslak temizlik mendili aldım. Bi mendille evin tozunu alıp, biriyle banyoyu temizleyip, biriyle aynaları silip geçiyorum. Bişey mi döküldü hop mendille sil at. Sprey sık, bezle sil, kurut, bezi yıka derdi yok.

dyson tam benlik ama pahalı hamile olmasaydım kesinlikle taksitle alacağım ilk şey

Ben de nefret ediyorum ev islerinden , ev temiz oluca evimi daha cok begeniyorum daha mutlu oluyorum ama temiz degilse de hic umrumda olmuyo. Yine de evime bayılıyorum. Asiri bağlıyım hatta bagimliyim

Ev gereksiz büyük değilse çokta üzülmeyin
Küçük oluncada elektrik süpürgesi oraya buraya çarpıp devrilip duruyor
Sıkışa sıkışa orayı burayı temizlemek zor
Çocuk olunca yeni eşyalar gelince dahada dolacak
Ama misafir odası falan yaptıysanız oturun ağlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…