bence satma her kadının bir evi olmalı kendine ait.kiraya ver parayı da at bankaya çocuğuna gelecek olsun...
kesinlikle satma...hem o ev eski eşinden kalmış hiç etik bi şey olmaz bence.hayat bu ne olacağı belli değil bence o ev senin geleceğin.kirasıyla kendi özel ihtiyaçlarını karşılarsın çocuğuna birikim yaparsın.ama bana garip gelende şu andaki eşinin o evi hesaba katarak ev almak istemesi.yani düşünüorumda benim eşim öyle bi evim olsa bırak ondan gelecek parayı o evin lafını bile etmezdi.doğrusuda budur.çok ev almak istiosanız kredi çekin beraber ödeyin.ama satma.....
evliliklerde bu kadar ince hesaplar bana göre değil
ama madem içiniz rahat değil satmayın kredi çekerek yeni bi ev alın
böylece ikinizde ortak para koyarak ev sahibi olursunuz
evliliklerde bu kadar ince hesaplar bana göre değil
ama madem içiniz rahat değil satmayın kredi çekerek yeni bi ev alın
böylece ikinizde ortak para koyarak ev sahibi olursunuz
annem 32 yaşında iki çocukla kirada oturdu belki 5 6 yıl ama ne zorluklarla oldu ben biliyorum.
babam kendi evinde oturdu biz süründük...
erkek adama ne kadar versen yıne de herşeyi o almıştır o kazanmıştır
annem bileziklerini verdi araba alsın diye herşey peşin alınırdı, iki maaş,babam senede arabasını değiştirirdi, taksit bile yapmazlardı bi boşandılar dımdızlak kaldık neden çünkü herşeyi babam yapmış!
kesinlikle bana görede değil aslında ama bir tecrübe atlattım.herkes mutluluğunun sonsuza dek sürmesini ister ve öyle başlar.şimdi daha tedbirli olmaya çalışıorum ama diğer yandan bunu düşündüğüm için bile kendimden utanıyorum.bi kere tamam satalım demiş bulundum şu saatten sonra geri dönemem belki ama daha iyi bi ev isteyebilirm ama bunu nasıl anlatırım orasını bilmiorum..şimdi yok ben vazgeçtim satamam denirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?