Bir de eşinin eski eşinin malıyla mal elde etmeye çalışması bana itici geldi.
Şahsi fikrime göre gururlu bir erkek bu şekilde davranmaz..(tabi biz çok az bilgiyle karar veriyoruz eşini en iyi sen tanırsın)
dürüst olmak gerekirse banada zaman zaman itici geliyo ama kendimi telkinliyorum onda soğumak istemiyorum..belki hamileliğin vermiş olduğu hassasiyettendir bilemiorum ama ben evimi satmadan ev sahibi olamayacağımız fikri hiç hoşuma gitmiyor.ya evim olmasaydı o zaman nolucaktı? eski eşimden hiç hazetmem ama bana'her ne olursa olsun evini sakın satma evlensen bile' demişti..sanki bu günleri görmüş gibi..şimdi bebekte gelicek zaten sağlam olan evliliğim sanki biras daha sağlamlaşıcakmış gibi düşünüorum yani en kötüsünü düşünmemek için belkide..
dürüst olmak gerekirse banada zaman zaman itici geliyo ama kendimi telkinliyorum onda soğumak istemiyorum..belki hamileliğin vermiş olduğu hassasiyettendir bilemiorum ama ben evimi satmadan ev sahibi olamayacağımız fikri hiç hoşuma gitmiyor.ya evim olmasaydı o zaman nolucaktı? eski eşimden hiç hazetmem ama bana'her ne olursa olsun evini sakın satma evlensen bile' demişti..sanki bu günleri görmüş gibi..şimdi bebekte gelicek zaten sağlam olan evliliğim sanki biras daha sağlamlaşıcakmış gibi düşünüorum yani en kötüsünü düşünmemek için belkide..
kesinlikle bana görede değil aslında ama bir tecrübe atlattım.herkes mutluluğunun sonsuza dek sürmesini ister ve öyle başlar.şimdi daha tedbirli olmaya çalışıorum ama diğer yandan bunu düşündüğüm için bile kendimden utanıyorum.bi kere tamam satalım demiş bulundum şu saatten sonra geri dönemem belki ama daha iyi bi ev isteyebilirm ama bunu nasıl anlatırım orasını bilmiorum..şimdi yok ben vazgeçtim satamam denirmiki
slm kızlar..aklım çok karışık..bu benim 2.evliliğim ve şu anda 5 aylık hamileyim eşimi çok seviyorum henüz doğru dürüst tartışmadık bile ama sorun şu ki benim daha önceki evliliğimde eski eşimden kalma bi evim var.boşanırken eski eşim vermişti.şimdi ise onu satmayı ve üstüne para koyup karşıdan ev almayı düşünüorus.ama sorun şu ki evet eşime güveniyorum ama ya bir gün boşanırsak ve ben ortada kalırsam artı benim koyduğum para kadar ortaya para koymalıki hem daha iyi bir ev alalım hemde allah korusun ayrılırsak mallar ikiye bölüneceğinden en azından zarar etmemiş olurum diye düşünüyorum..ama onun sadece 15-20 bin koyarak olayı kapatmaya çalışıo..kredi çekmeden halletmeye çalışıo..bunları düşünmemeliyim belki ama ilerisinide düşünmem lasım..bunu ona açıklamalımıyım? sizce ne yapmalıyım?
slm kızlar..aklım çok karışık..bu benim 2.evliliğim ve şu anda 5 aylık hamileyim eşimi çok seviyorum henüz doğru dürüst tartışmadık bile ama sorun şu ki benim daha önceki evliliğimde eski eşimden kalma bi evim var.boşanırken eski eşim vermişti.şimdi ise onu satmayı ve üstüne para koyup karşıdan ev almayı düşünüorus.ama sorun şu ki evet eşime güveniyorum ama ya bir gün boşanırsak ve ben ortada kalırsam artı benim koyduğum para kadar ortaya para koymalıki hem daha iyi bir ev alalım hemde allah korusun ayrılırsak mallar ikiye bölüneceğinden en azından zarar etmemiş olurum diye düşünüyorum..ama onun sadece 15-20 bin koyarak olayı kapatmaya çalışıo..kredi çekmeden halletmeye çalışıo..bunları düşünmemeliyim belki ama ilerisinide düşünmem lasım..bunu ona açıklamalımıyım? sizce ne yapmalıyım?
Eşinin, eski eşin verdiği evin parasına tenezzül etmesi ilginç. Siz satalım deseniz bile kabul etmemesi lazımdı.
Eğer nasıl satmayalım diyeceğinizi düşünüyorsanız madem onun aklına gelmedi !!! siz bu konuyu onun aklına sokun.
Düşündüm taşındım, onun boşanma tazminatı olarak verdiği evin parasıyla alınacak evde yaşamamız beni rahatsız eder, emin ki seni de eder. Beni böyle birşey söylememiş kabul et, kredi çekip ev alalım deyin.
Eğer olsun farketmez vs derse işte ozaman niye satmamanız gerektiğini anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?