- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Halbuki ben kayınbubasının kendisine boğaz manzaralı villa satın aldığı adanalı karpuz ağasının geliniyim. Yani ne karpuzaaa, ne arabayaa, ne de bahçe katı olmayan bi eve ihtiyacım var
bencede kapanır ama sayenizde konunun dışında ne kadar şey var yazdınız konuyu saptırdınız diyecek bişey yok burda insanların üstüne gidelim ama cevap vermesinler istiyosnuz
yorum yapmakta serbest ama dalga geçmekte değil yardım bu şekilde edilyorsa bundan sonra olmasın objektif olun lütfensizden nerden nereye getiriyorsunuz şu yorumunuzu,burada herkes yorum yapmakta serbest,ama siz işinize gelen yorumların tatlı dille,işinize gelmeyen yorumlarını sert bir şekilde cevapladınız ki ...burada herkes fikrini beyan ediyor..size yardım etmek için yazıyor,kimse boş vakit boş zaman öldürmeye nieti yok arkadaşım...
bayanlar konu sahibi dahil hepiniz saçmalıyosunuz pc başında olmanın karşı karrşıya olmamanın verdiği bi cesaret olsa gerek ama hepiniz ayıp ediyoorsunuz biirbirinize konuya dönün bence masalı hikayeyide bırakın bence saçmaydı bu arada kimse kimseniin düşüncesine saygısızlık ve küstahlık etmesin herkesin düşünesi kendine...
Lütfen artık tartışacak yada saçmalayacak olan yazmasın......
gerçekten komik değil iticisin sen bu tarzda başladın ben cvp yazınca suçlu oldumO başlattı, valla billaBen ilk mesajımda azcık tatlı sert, ikinci mesajımda da şakayla karışık gayet de somut ve olayın iyi yönünü gösteren bir mesaj yazmıştım. Sonra konu sahibesi bana boş karpuz kafalı dedi Kıt dedi dedi de dedi.
O başlattı örtmenim.
yorum yapmakta serbest ama dalga geçmekte değil yardım bu şekilde edilyorsa bundan sonra olmasın objektif olun lütfen
O halde siz dahil hepimizin susması gerekecek.
İnsanlara boş karpuz kafalısın kıtsın diyip sonra özel mesajlarla verilen ayarlarla masum olunmuyor maalesef.
burdaki bi kaç arkadaşımızın üslubu yanında yumuşak kalır onun için objektif olun dedimşu mesaj bile sert bir şekilde..kusura bakmayın da kimse kimseden öğrenecek dğil..
9 ay önce evlendim. ve evlenmeden önce herşeye razıydım, tek odalı gece konduda 1 kanepenin üstünde bile otururum, yeterki "bizim yuvamız" olsun, yanımda sen ol derdim eşime.
sonra Allah çok güzel bir sitede çok güzel bir daire nasip etti bize.üstelik eşimin ailesinden 1tl destek görmedik. ben gece konduya razıyken, hayalini kurduğum eve kavuştum. herşeye şükrettim, Allah beklediklerimden fazlasını nasip etti. Belki bir başkası görse "bumu güzel ev?" diye sorar, ama gelin birde bana sorun
eşyalarım hala eksik , bir odam bomboş, hiç halım yok mesela. ama o ev saray yavrusu benim için
mesela bizim buzdolabımızdan çıkan domates daha bi lezzetli, televizyonumuz daha renkli gösteriyor sanki, koltuklarımız kaz tüyünden yapılmış diye düşünüyorum, yatak odasmızın beyazlığı hiçbir beyaza benzemiyor, evimizin kokusu mis gibi, çamaşır makinesi kıyafetlerimizi yenileyip duruyor.hatta gece bile güneş alıyor bizim evimiz, benim güneşim "O" , "O"nun güneşi ben.
çünkü orası bizim evimiz, hayalini kurduğumuz yer.
herşey için şükret cnm, o evde geçireceğin güzel günleri hayal et, eşyalar alıcaksın, o evde mis gibi yemekler yapıcaksın sevdiğine
Hayattan aldığınız dersler,yaşadıklarınız,olgunluklarınız mutluluklarınızı belirliyor.
Mesela 20 yıl kirada oturan bir anne babamın çocuğu olsanız ev sahibi olarak evlenen bir gelin olarak havalarda uçuyor olmanız lazımdı.
Ama belli ki zaten varlıklı bir insanmışsınız böyle basit bir ev sizi tatmin etmemiş.Beni ederdi çünkü bende basitim.
Ne sanıyorsunuz kendi evinizi alınca kimse üst kattan çırpınmayacak mı ben 4. katta oturuyorum üst kattaki kadın çırpınıyor.
Bir gün sinirden kilimi çektim attım aşağıya ,ne yani bu evden nefret etmem için sebep mi olacak ?
Size bir nimet sunulmuş siz dramatize ediyorsunuz sanki kulubede yaşıyormuşsunuz gibi.
Hayatta mutluluğa bakışımız farklı ben şükürcü bir tipim siz ise talepkar,keşke imkanlarınıza ihtiyacı olan biri sahip olsaydı.
Nasılsa memnun değilsiniz kira ödeyeyim ama istediğim evde olayım diyorsunuz.Yani ben ortada bir sorun göremedim.
Kayınpederiniz bir garibana verse evinizi hayrına cennetine faydası olur.
Hiç kira vermediğiiz bir adamın avucuna kazandığınız parayı saymadığınız belli yoksa fayanstı izmatti bunu kafaya takamazdınız.
Şu kadar lira veriyorum bunu nasıl kenara atacağım diye gerilirdiniz.
Size birşey anlatamam anladım,benim size anlatmak istediğimizi anlayacak mantıkta değilsiniz.
Hayata bakışımız farklı.Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış bizdeki o hesap ,kıskandık ondan yazdık bunları siz öyle farzedin
Komşular bazen insanı evinden soğutmaya hatta nefret ettirmeye yetiyor.
Ben de karanlık bir evde hiç de saygılı olmayan komşularla yaşıyorum, halılarıyla pencerelerimi kapatıp karanlık evimi daha da karanlığa boğan, pencerelerimin önünü izmaritten tutun iç çamaşırına, hatta ve hatta yenmiş tavuk kemiklerine kadar bilumum çer çöple dolduran, geceleri biz uyumaya çalışırken sohbetlerini kahkahalarını hatta dinledikleri yüksek sesli müziği bize de dinletmeye zorlayan, tuvaleti delip üzerimize boşaltan (evet bizzat yaşandı) sonra umarsızca "bana ne" diyen, kapımızı çalıp sürekli kavga çıkarmaya çalışan insanlarla...
Boşuna "ev alma komşu al" demiyorlar, komşu yüzünden taşınanları çok duydum, sanırım yakında ben de bu kervana katılacağım, inşallah.
Ha bunun şükürsüzlükle ya da talepkarlıkla alakası yok bence, komşu hakkından bihaber, psikolojinizi bozmak ile uğraşan insanlarla kendimi bir arada yaşamaya zorlayacağıma, kalkar usturupluca taşınırım. Ne benim kalbim kırılır, ne de başkalarının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?