evimi sevemedim

anammm sımarık bu kız hem ne sımarık yasadıklarıda mustahak buna bosverin evini sevmeyen kadından ne hayır gelir kocasına ucmus buuuu

Mouse mu ne alaka? Minnie mouse'dan bi haber masal kahramanım benim Eh, artık ban'li bahçende oturup karpuz yersin birazdan. Terbiye tohumları da ekmeyi unutma ama olur mu bahçene.

Elektrik,doğalgaz dedinizde aklıma geldi bizimde gelinimizin evinde doğalgaz sobası vardı ısınamayız diye petek istedi döşendi,

şimdi sizin evdede petek var baca yok diyorsunuz ,gerçekten insanlar ne istediğini bilmiyor..bahçe katı dedinizde açıkçası çokda soğuk olucağını düşünmüyorum ,kaç odalı bilmiyorum ama en azından odanızın kapısını kapatıp ısınabilrsin..siz istedikçe sitiyorsunuz elimdekilerile güllük gülistanlık geçineyim deöiyorsunuz..

AGRESİF HAYATLA SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR burda bi konu açılsada konu sahibine cephe oluşturalım diye dolanmayın ortalıkta sakin olun bi gün sizde hayatın bi yerlerinden tutunur saldırganlığı bırakırsınız.....................

Son düzenleme:

akıl yaşta değil baştadır diye boş yere demmemişler..saygısızlık üst safrada ve yaşınızın insanı değilsiniz..

hayatla sıkıntısı değilde hayat tecrübesi diyelim toz pembe hayal kurmayan gercekçi insanlarız diyelim daha dogru olur .....

baca çıkışında kombi borusu geçior soba borusu yeri dedim sordunuz sölemedim bunda ne kötülük var anlamadım

Ve konu sahibesi ezik halkımıza teselli verdi: HAYAT BİRGÜN SİZE DE GÜLER.

arkadaşlae saygısız diyosunuz ama arkadaşın yazdığı mesaj çok düzgün de mi dalga geçmemiş de mi.....

Son düzenleme:
sana saka yollu guzel ornekler verdı.hayatını guzellestırmene ve kendı dunyanı olumsuz gormenı engellemen ıcın yardımcı olmaya calıstı bana kalırsa 2. mesajında

Evet işte anlayan anlıyor, şakanın içinde gerçekten somut bi öneride bulunmuştum klavyesi "y" harflerini basmayan minnoşa

boşuna uğraşıyoruz anlattıgımız karşıdakinin anladıgı kadardır her ne kadar dalga geçiyorlar desede ....ders almak isteyen her türlü alırdı olayı uclara cekmezdi diye düşünüyorum..

Ayrıca masalları karıştırıyorsun minnie minnie bir kuş, bir karpuz hiçbir zaman arabaya dönüşmez, o balkabağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…