mouse ne alaka ya .....saçma deyince kızıolar.bende sana şöyle cvp veriyim ewet bahçemde tarım yapıorum çiçeklerim,soğanlarım ve bitkilerim ama ama tek derdim senin avatarında gördüğümüz kadar büyük ve kafan kadar boşşbi karpuz dikemedik ona üzülüyorum
arkadaş benimle dalga geçince saygısız olmuyor ben yazınca oluyorum öylemi?
mouse ne alaka ya .....saçma deyince kızıolar.bende sana şöyle cvp veriyim ewet bahçemde tarım yapıorum çiçeklerim,soğanlarım ve bitkilerim ama ama tek derdim senin avatarında gördüğümüz kadar büyük ve kafan kadar boşşbi karpuz dikemedik ona üzülüyorum
AGRESİF HAYATLA SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR burda bi konu açılsada konu sahibine cephe oluşturalım diye dolanmayın ortalıkta sakin olun bi gün sizde hayatın bi yerlerinden tutunur saldırganlığı bırakırsınız.....................
baca çıkışında kombi borusu geçior soba borusu yeri dedim sordunuz sölemedim bunda ne kötülük var anlamadımElektrik,doğalgaz dedinizde aklıma geldi bizimde gelinimizin evinde doğalgaz sobası vardı ısınamayız diye petek istedi döşendi,
şimdi sizin evdede petek var baca yok diyorsunuz ,gerçekten insanlar ne istediğini bilmiyor..bahçe katı dedinizde açıkçası çokda soğuk olucağını düşünmüyorum ,kaç odalı bilmiyorum ama en azından odanızın kapısını kapatıp ısınabilrsin..siz istedikçe sitiyorsunuz elimdekilerile güllük gülistanlık geçineyim deöiyorsunuz..
AGRESİF HAYATLA SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR burda bi konu açılsada konu sahibine cephe oluşturalım diye dolanmayın ortalıkta sakin olun bi gün sizde hayatın bi yerlerinden tutunur saldırganlığı bırakırsınız.....................
aynen öyle karpuzun arabaya döünüşür belkiVe konu sahibesi ezik halkımıza teselli verdi: HAYAT BİRGÜN SİZE DE GÜLER.
sana saka yollu guzel ornekler verdı.hayatını guzellestırmene ve kendı dunyanı olumsuz gormenı engellemen ıcın yardımcı olmaya calıstı bana kalırsa 2. mesajında
Mouse mu ne alaka? Minnie mouse'dan bi haber masal kahramanım benimEh, artık ban'li bahçende oturup karpuz yersin birazdan. Terbiye tohumları da ekmeyi unutma ama olur mu bahçene. [/QUOTE tabiki haberdarım ama mouse yazmıyor bende dikkatli bak
şaka ile alay arasında ince bi çizgi vardır karpuz geçmiş orayıEvet işte anlayan anlıyor, şakanın içinde gerçekten somut bi öneride bulunmuştum klavyesi "y" harflerini basmayan minnoşa
aynen öyle karpuzun arabaya döünüşür belki
hıııı belli saygılı insana bakHalbuki ben kayınbubasının kendisine boğaz manzaralı villa satın aldığı adanalı karpuz ağasının geliniyim. Yani ne karpuzaaa, ne arabayaa, ne de bahçe katı olmayan bi eve ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?