umarım temel aldığın şey insanlara agresif tavırlarla yaklaşmak değildir.ayrıca kelimleri anlamak konusun sizde oldukça esneksiniz
senden sıkıldım o kesin....Minnie sıkılmadın mı bu muhabbeten alıntılayıp alıntılayıp duruyorsun.
Valla beni bile baydı,boş muhabbetler yani benim ettiğim muhabbet aman ha yanlış anlamayın sizinki dopdolu.
Agresif olmayı kibar kibar süslü laflar ederek içiboş değerlere sahip olmaya tercih ederim iyi ki agresifim.
evet ısınmak baya bi sıkıntılı daha doğrusu masraf neyse hayırlı neyse o olsun
burda saçmalama potansiyeli yüksek konu saptıran arkadaşlar kendinizi yormayın artık
hayır baca yeri yok soba kuramıyoruz doğalgaz ve elektrikle o da masraflı oluyor....bahçeye bende yaptım bişeyler benim bahçemde aynı apartmanlara bakıyorneyle ısınıyorsun. Kömür sobası kullanma şansın yokmu?
Benim teyzem gelinine ev aldı. Onunda yarı bodrum.
Arkada bahçesi var. Bahçe büyük ama apartmanlara bakıyor.
Masa divan koydu, kenarlara çiçek ektiler.
Evde kömürle ısınıyorlar. Yerler hep halı kaplı.
Allah gönlüne göre ev almayı nasip etsin inşallah.
konu geldi bihtere kadar dayandı ben iyim herşeyin en iyisini en güzelini hakediyorum demedim ayrıca ne iphone um nede site özentim kıt anlayışlara cvp veremiycem artık
olay hak verip vermemek değil ÜSLUPherkes fikrini söylüyor ne var ki bunda ...sacmalama potansiyeli yuksek arkadasların sacma yorumlarını dıkkatte almazsanız sorun çözülür...siz size hak veren destekleyen arkadasların yorumlarını dikkate alın bosverın gerısını
olay hak verip vermemek değil ÜSLUP
mouse ne alaka ya .....saçma deyince kızıolar.bende sana şöyle cvp veriyim ewet bahçemde tarım yapıorum çiçeklerim,soğanlarım ve bitkilerim ama ama tek derdim senin avatarında gördüğümüz kadar büyük ve kafan kadar boşşbi karpuz dikemedik ona üzülüyorumSevgili adı minnie mouse, fotoğrafı şirine kızım, belli ki masallar alemindesin ve çikolatalı pastadan yapılmış bir evde oturmayı hayal etmiştin. Benim sana naçizane tavsiyem, kendini entellektüel yönde azıcık daha geliştir, tohuma bitkiye merak sal ve o beğenmediğin bahçe katının bahçesinde küçük çapta tarım yap. Böylece Alis Harikalar diyarının hormonlu salatalıkları yerine bahçenizde yetiştirdiğiniz mini mini hıyarları doğrayıp sevgiyle yapacagınız salatanızı afiyetle kaşıklayarak mutlu bir hayat sürebilirsiniz.Bu önerimde çok ciddiyim, dün bi büyük sakısya 50 lira, toprağına da 20 lira verdim. Ne için? İki tohum gömmek için. Salatanıza zeytinyağı koyarken lütfen beni hatırla.
Hadi biz de çıkalım artık kerevetine.
mouse ne alaka ya .....saçma detince kızıolar.bende sana şöyle cvp veriyim ewet bahçemde tarım yapıorum çiçeklerim,soğanlarım ve bitkilerim ama ama tek derdim senin avatarında gördüğümüz kadar büyük ve kafan kadar boşşbi karpuz dikemedik ona üzülüyorum
karşıt görüş belirtmeninde bi tarzı vardırkonu sahıbıne ılk karsı gorus yazanlardanım sanırım.o da ılk bana ters cevpalar verdı.bazı yazdıklarımı da gormezden geldı.ama kendısını destekleyen herkese guzel guzel cevaplar verdı.kac sayfa gecmıs goruyorum kı degısen bır fıkır yok.karsıt goruslerle tartısmaya tam gaz devam.
herkes fikrini söylüyor ne var ki bunda ...sacmalama potansiyeli yuksek arkadasların sacma yorumlarını dıkkatte almazsanız sorun çözülür...siz size hak veren destekleyen arkadasların yorumlarını dikkate alın bosverın gerısını
konu sahıbıne ılk karsı gorus yazanlardanım sanırım.o da ılk bana ters cevpalar verdı.bazı yazdıklarımı da gormezden geldı.ama kendısını destekleyen herkese guzel guzel cevaplar verdı.kac sayfa gecmıs goruyorum kı degısen bır fıkır yok.karsıt goruslerle tartısmaya tam gaz devam.
bence sen burdan çık kurtulursunyok şöyle demeli herkes ;
Ayy tatlım haklısın,ne gıcık kayınpederin var bari ev alıyorsun bir işe yara değil mi ama?
Gitmiş 0 ev yerine eski evi vermiş bir de üstüne eşyaları almış terbiyesiz.
Hiç üzülme sen en iyilerine layıksın
kocan da bu durumu kabul edecek bu kötü evden en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah
bunu yazmazsan "kıt" oluyorsun yetmiyor saçma insan oluyorsun sonra sana kıt diyen seni kendisine hakaret etmekle suçluyor
çık işin içinden çıkabilirsen.
arkadaş benimle dalga geçince saygısız olmuyor ben yazınca oluyorum öylemi?cok ama cok saygısızsınız
mouse ne alaka ya .....saçma deyince kızıolar.bende sana şöyle cvp veriyim ewet bahçemde tarım yapıorum çiçeklerim,soğanlarım ve bitkilerim ama ama tek derdim senin avatarında gördüğümüz kadar büyük ve kafan kadar boşşbi karpuz dikemedik ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?