evimi terk etmek zorunda kaldım..

Yargitay takilarin kadina ait oldugunu soyluyor. Takilarini alabilirsin. Dugun CD si ya da dugun fotografini delil gostererek. Nafaka ve diger haklatindan vazgecme. Evlilikten sonra edinilen mallar da ortaktir. Istedigi kadar adliyede calissin. Bunun temyizi var. Verilen lehine verilen karara itiraz eder temyize verirsin, yargitaydan doner o zaman karar. Ki zaten kanunda belirli seyler var. Esin o kadar da birsey yapamaz korkma. Takilar senin. Bu kesin. Esin adliyede calisiyor diye kanunu uygulamamazlik edemez hakim. Seni korkutuyor akli sira. Sen hakkini ara, anlasmayi bosver.

Kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil. Annesinden kopamıyorsa oturup tursusunu kursaymis. Heleki evin hanımı olarak sizin fikrinizi dahi sormadan getiriyorsa hiç zorunluluğunuz. Ayrıca kendine ait evi varmış bakımada muhtaç değilmiş ne diye gelip huzurunuzu bozuyor. Rabbim şu kıskanç kayinvalidelerden artık illallah geldi ya.
birde annesine diyor sakın o adamla barışma barisirsan döneksin.. banada gelmek istiyorsan gelir
O dogru duzgun bir kadin olsa bakima ihtiyaci olmadan oglunun evine yerlesmez.
Bunu soyle
Annesini getirip amaci seni de annesine hizmetci yapmakti sanirim.
kim yanına alıp bakarsa evi ona kalır mantığı taşıyor galiba.. maddi anlamda menfaat sahibi olmak bana göre değil.. keşke birlikte yaşanabilecek kayınvalidelerden olsaydı baş tacı ederdim..

birde annesine diyor sakın o adamla barışma barisirsan döneksin.. banada gelmek istiyorsan gelir

kim yanına alıp bakarsa evi ona kalır mantığı taşıyor galiba.. maddi anlamda menfaat sahibi olmak bana göre değil.. keşke birlikte yaşanabilecek kayınvalidelerden olsaydı baş tacı ederdim..
Vallahi sorun o zaman eşiniz de kalbini bozmuş mal yönünden. Ama bilmiyor ki Rabbim kalbini bozanın ters düz eder. Yani beraber yaşanacak biri değilse asla bakmak zorunda değilsiniz. Eşiniz de gitsin yaşasın anasının dibinde

kadın şuan ablasinda kalıyormuş.. eşime diyorum ben evden çıktım neden gelip kalmıyor.. huzur olmadığı için gelmiyor diyor.. biz boşandıktan sonra annenle mi oturacaksın diyorum hayır kendi başının çaresine bakar nerde kalırsa kalır diyor.. ben bu adamdan birşey anlamadım..

Demek kendine hizmetçi arıyor. Boşanırsanız oğluyla yaşamak istememesinin başka açıklaması yok. Oğluna hizmet etmek istemiyordur. Ne evladını, ne torununu düşünmez, oğluna daha önce annelik etmemiş demişsiniz ya, aklıma öyle geldi.

Çok iyi yapmışsın.Eşinde otursun annesiyle şimdi.Kayınvaliden de kapağı sizin yanınıza atmak istedi ama şimdi sen gidip te oğlunun ütüsü temizliği yemeği de ona kalıca zor gelir merak etme.Malum onun derdi kendine baktırmaktı.

Yaziklar olsun kvdene bencillige bak ya insan torunlarini bari düşünür insan evladi icin her fedakarlığı yapar sizinki resmen bozmak icin cabalio Allah yardimcin olsun çocuklar icin üzüldüm bende ins esin aklını basina alir cnm

Ya ben şunu anlamıyorum neden hep düzenini bozan kadınlar oluyor günümüzün saçmalığına bakarmısnız: (
Ben sizin yerinizde olsam evimi bırakmam onları o evden def ederim eşimle son kez konuşurdum ben anneni istemiyorum sen tercihini yap seni tutmuyorum annenle gidebilirsin ben evimi bırakıp hiç bir yere gitmiyorum annene bakmaya meraklıysan buyur git onun evine yerleş sizin yüzünüzden düzenimi bozmak isteistemiyorum derdim..

kadın şuan ablasinda kalıyormuş.. eşime diyorum ben evden çıktım neden gelip kalmıyor.. huzur olmadığı için gelmiyor diyor.. biz boşandıktan sonra annenle mi oturacaksın diyorum hayır kendi başının çaresine bakar nerde kalırsa kalır diyor.. ben bu adamdan birşey anlamadım..

Neyi anlamadin guzelim sen bakacaksan getirecek. Bakici sensin ya. Sen bakacaksin adam da nemalancak anneme bakiorum diye dolancak ortalarda.

Ya ben şunu anlamıyorum neden hep düzenini bozan kadınlar oluyor günümüzün saçmalığına bakarmısnız: (
Ben sizin yerinizde olsam evimi bırakmam onları o evden def ederim eşimle son kez konuşurdum ben anneni istemiyorum sen tercihini yap seni tutmuyorum annenle gidebilirsin ben evimi bırakıp hiç bir yere gitmiyorum annene bakmaya meraklıysan buyur git onun evine yerleş sizin yüzünüzden düzenimi bozmak isteistemiyorum derdim..

Doğru dediniz. Davada da bunu sunun. Onayınız olmadan annesini eve getirdiğini, bunun için tartıştığınızı, size annesinin artık bu evden gitmeyeceğini, istiyorsa sizin gidebileceğinizi söylediğini söyleyin. Evi terk eden değil evden kovulan olursunuz ki bu lehinize olacaktır. Bu sözlerim zorunuza gitmesin lütfen:(

Yaziklar olsun kvdene bencillige bak ya insan torunlarini bari düşünür insan evladi icin her fedakarlığı yapar sizinki resmen bozmak icin cabalio Allah yardimcin olsun çocuklar icin üzüldüm bende ins esin aklını basina alir cnm
dün akşam kardeşimi aramış eşim.. ben annemden vazgeçmem eve geliyorsa gelsin demiş benim için.. yani annesi için bu evliliği bitirmeyi göze almış çocuklarından bile vazgeçmiş.. ben kac gündür çocuklarımı göremiyorum diye de ekleme yapmış.. oysaki ona kimse engel olmuyor istediğin zaman annemlerin kapısını çalıp çocuklarını görebilirsin diye hatırlatma yapıyorum ancsk o telefon ile arayıp konuşma hakkını kullanıyor sadece çocuklarla...

Evi terk etmis olmak aile birligine zarar vermek oluyor mahkemede size eksi puan olur. Geri donun bi sure disinizi sıkın sabredin sonra da dava acın

Evi terk etmis olmak aile birligine zarar vermek oluyor mahkemede size eksi puan olur. Geri donun bi sure disinizi sıkın sabredin sonra da dava acın
25 gun boyunca mücadele ettim ancak eşim sürekli olarak birlikte oturmam konusunda baskı uyguladı 2 defa sözlü olarak küfürlü bir şekilde evden kovdu beni buna rağmen yine terk etmedim evimi.. hatta bir gece içkili halde eve geldi ve üzerime yürüdü çocuklar uyuyordu onlara da daha önce hiç görmediğim bir yüz ifadesiyle baktı o gece ilk kez korktum ve çocuklarımın yattığı odanin kapısını kilitleyip uykusuz sabahladım.. benim evi terk etmeme eşim sebep oldu.. terk edilmeyecek bir ortam sağlamış olsaydı asla 2 çocukla düzenimi bozup annemlere siginmazdim..

25 gun boyunca mücadele ettim ancak eşim sürekli olarak birlikte oturmam konusunda baskı uyguladı 2 defa sözlü olarak küfürlü bir şekilde evden kovdu beni buna rağmen yine terk etmedim evimi.. hatta bir gece içkili halde eve geldi ve üzerime yürüdü çocuklar uyuyordu onlara da daha önce hiç görmediğim bir yüz ifadesiyle baktı o gece ilk kez korktum ve çocuklarımın yattığı odanin kapısını kilitleyip uykusuz sabahladım.. benim evi terk etmeme eşim sebep oldu.. terk edilmeyecek bir ortam sağlamış olsaydı asla 2 çocukla düzenimi bozup annemlere siginmazdim..
sahip olduğum haklarıma her zaman müdahalede bulunuyor.. hamileyken işten çıkarıldım ve ailemin desteği ile iş verenimi mahkemeye verdim oldukça yüksek bir tazminat alacakken eşim işverenimi evimize getirip 13000 tl karşılığında davayı geri çektirdi bana ve dava avukatıma hakaret etti.. annem araya girerek avukatın eşime hakaret davası açmasına engel oldu.. bu insan hayatımın her anında bana müdahale ediyor evin erkeği benim diyerek..

Size kesinlikle hak veriyorum. Amacim sizi korumak. Evi terk etmek tazminatinizin miktarını dahi etkiliyor malesef. Yakin zamanda bi arkadasim evini terk etti darp raporu aldi. Avukata danıştık dedi ki evi terk etmesi cok kotu bizim için. Bu yüzden soyledim. Allah sabir versin hakkinizda hayirlisini versin insallah

sahip olduğum haklarıma her zaman müdahalede bulunuyor.. hamileyken işten çıkarıldım ve ailemin desteği ile iş verenimi mahkemeye verdim oldukça yüksek bir tazminat alacakken eşim işverenimi evimize getirip 13000 tl karşılığında davayı geri çektirdi bana ve dava avukatıma hakaret etti.. annem araya girerek avukatın eşime hakaret davası açmasına engel oldu.. bu insan hayatımın her anında bana müdahale ediyor evin erkeği benim diyerek..

Evinize geri dönüp, avukat tutun bence. Can güvenliğinizden şüpheniz varsa önce avukata gidip, danışıp, öyle gidin eve.

Back
X